Ev & Yaşam "Çeyizime layık" dediğin bir ütüden ve elektrikli süpürgeden neler beklersin? (Sayfa 6) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4542 "Çeyizime layık" dediğin bir ütüden ve elektrikli süpürgeden neler beklersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 87 kişi beğendi
Springfling Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Çekiş gücü iyi, çok yer kaplamayan ve temizliği kolay pratik, toz partikül en küçük toz taneciklerini bile çeken bir süpürge olmalı 0 0 Yorumla
simlikum Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl ütü dediğin kıyafetleri ütüleyip askılarına tek tek asıp yerlestirir en sonunda da toparlanıp yerine gecer 0 0 Yorumla
xwzxwz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl yüksek kalite, performans süpergenin ses çıkarmıyor olması ve ütününde en zorlu kıyafetleri bile üstesinden gelmesi 0 0 Yorumla
fqtmaa Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl ütüden beklentim modern ve kullanışlı olması elektirikli süpürge ise sessiz ve ufak tefek olması yeterli 0 0 Yorumla
LukasNorelius Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kendi kendine ütüleyen bir ütü ve yerleri süpürürken çekme sıkıntılarını ortadan kaldıracak sadece sopa halinde bir ütü isterdim. 0 0 Yorumla
7x-sanane_karşım-x7 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ütünün ısı ayarını ve buharını kendi kendine ayarlaması Elektrikli süpürgenin ise güçlü olmasıdır benim için çeyizime layık olan 0 0 Yorumla
OzanErsin Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Gönül her şeyin en iyisini istiyor ama ülkemiz ekonomisinden dolayı olsun da hangisi olursa olsun sanki bir tık daha önde 0 0 Yorumla
Kelebekreyhans Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Tabikide güzel performans süpürge güzel ceksin üzüm güzel ütüleyen iki saat ugrastırmasınlar tık diye oluversin :) 0 0 Yorumla
chat_noir Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Elektrikli süpürgeden en ufak kırıntıtı almasını beklerim ütüdende kıyafetleri dümdüz yapmasını beklerim 0 0 Yorumla
Bosunageldik Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Emme gücü yüksek olmalıSüpüren tozu kaldırmalı Hafif ve kolay olmaliUtu de belli bir noktadan sonra hararet etmemeli 0 0 Yorumla
Bilirkisi33 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ütüyü de süpürgeyi kocam kullanabiliyor olmalı, ay pardon bu sanırım kocamdan beklediğim bir özellik oluyor 😂😂 0 0 Yorumla
Kenan8080 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Elektrikli süpürge tuttuğunu koparanÜtü buharlı yanmaz yapışmaz olsun yeter marka model farketmez 0 0 Yorumla
zeynepiyy Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Özellikle ütünün insanı yormaması lazım özellikle bazı kumaşlar çok zor açılıyor onlarda bile kolay sonuç alınması lazım 0 0 Yorumla
Vazodakisonçiçek Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl bak ikiside hassas çizgim mümkünse ütü kendisini yapıversin 🙈 süpürge de ağır olmasın iyi çeksin çok gürültü yapmasın 😄 0 0 Yorumla
194lükdelikanlı Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Mümkünse ilerideki eşim kaliteli bir şey alsın. Çok bir şey beklemem sonuçta süpürgeyi kullanacak olan o 0 0 Yorumla
pinkgraveyardd Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ütülesin, süpürsün yeter. Bu ne saçma sorudur yahuuu. Ütüyle yemek, süpürgeyle çamaşır yıkayacak değiliz ya 🤔 0 0 Yorumla
Ozmon16 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bir ütüden ve elektrikli süpürgeden max ne beklenebiliyorsa onu. Sonuçta yemek yapsınlar bulaşık yıkasınlar diyemem değil mi? Ne acayip bir soru bu ya 0 0 Yorumla
Yuksekhemsire Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bence süpürge olarak dyson Ütü olarak kazanlı ve kazansız philips az ütülenicek eşyalarda Kazanlı masraf oluyor 0 0 Yorumla
nisbonn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ütü kesinlikle yormamalı. Yakmadan kolayca ütülemeli ve süpürge ise güç gerektirmeden her şeyi çekmeli 0 0 Yorumla
nalanoş Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl garanti desteğinin tatmin edici olması ve kalite fiyat açısından philipsten başka seçenek bırakmayacak kadar güzel olmalı 0 0 Yorumla
hellohawagiii Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Çekim gücü güzel olsun ağır olmasın. Temizlemesi zor olmasın, evi temizledik bi de süpürge mi temizleyelim Çeyiz derdim yok Allahtan 0 0 Yorumla
Aycasworld2005 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Yaa utuden bahsediyoruz yemek yapsın ortaligi silip supursun diye beklentimiz olamaz herhalde. Utu iste isini yapsin yeter 😂😂 0 0 Yorumla
Saf_kız Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Ütü çok önemli, bir kere ütü dediğimizGiysilere zarar vermeden onları kırıştırmadan , nazikçe yumuşak yumuşak ütülemeli 0 0 Yorumla
FantaziseverGenç Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Kaliteli ve Bi o kadarda Kullanişli olmali Bunlardan yanı sıra bi o kadarda Sağlam ve dayanıkli olmali Bence bunlar yeterli 0 0 Yorumla
thisisnotfunny Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl iş görsün dayanıklı ve fiyatıda işlevine göre uygun olsa yeter. 1 0 Yorumla
Police-Mann Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Philips maraton ultimate süpürge aldım. Harika çekiş gücü var 0 0 Yorumla
AYŞENUR___ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Yüksek kalite ve performans ayrıca süpürgenin ses çıkarmıyor oluşu🌸 1 0 Yorumla
ancumelll Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çay kazmasını fındık toplamasını ya ne bekleyebilirim 1 0 Yorumla
Sonaskk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Çabuk ısınsın isterim. Philips'in ürünleri genelde hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
firdevs_13 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kendi kendiliğine ütüleyip süpürmesi bu kadar basıt beklentilerim var. 1 0 Yorumla
Slndn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Ütülemesini beklerim. Süpürmesini beklerim 4 0 Yorumla
keremk1rag1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Bir ütü ve elektrikli süpürgeyle derin ilişki kurmam. 0 0 Yorumla
Arwen0 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Süpürge konusunda bilgim yok ancak ütülerinin iyi olduğunu duydum👍 0 0 Yorumla
Neslihanyldrmxx Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Philips cidden güzel marka evlenecekler alcaksa eğer pişman olmazlar 0 0 Yorumla
Efsunluşair Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Üzmeden, yormadan mutlu etmesini beklerim lâkin ev işleri benden sorulur. 0 0 Yorumla
kahvekraliçesiii Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Kendi kendine ütüleyip kendi kendine süpürmesini beklerim ne bekliycem 0 0 Yorumla
Uzuntugce Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Süpürge : sessiz olmalı güç gerektirmemeli kablosuz olmalıÜtü : kendi ütüleyebilsin 😂 0 0 Yorumla
İsis3434 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ne güzel bir bence olmuş gerçekten çok beğendim emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
aylinovski Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Ben de philips kullaniyorum yillardir tek gecerim👍🏼 0 0 Yorumla
benelif2000 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl evimi temizlemesini ve de kıyafetlerimi düzgünce ütülemesini beklerim. yeterli 0 0 Yorumla
serenarys Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Yıllarca dayansın isterim ayrıca süpürgenin sessiz olmasını beklerim :) 0 0 Yorumla
Pronari13 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Çok iyi çeksinİyi sıcaklık versin. İşimi hızlandırsın 0 0 Yorumla
PcbFurkan Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sağlam olsun güzel süpürsün ütü de güzel ütülesin parası veya kalitesi önemli değil 😊 0 0 Yorumla
Susurrous Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Aslında elektrikli süpürgedense robot süpürge daha mantıklı hem daha teknolojik 0 0 Yorumla
Kadirfury Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Tüm reklamlar iyi hoş evi süpürüyormu ona bak gerisi teferruat zaten sonuç odaklı olmak gerek 0 0 Yorumla
versstye Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Yapay zeka olmalı tek komutla tüm işleri halletmeli :D 0 0 Yorumla
ivabunka1 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Yapay zeka, tek bir komutla tüm işleri halletmesini beklerim. 0 0 Yorumla
Fulya11 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Aman eskiden ütümü varmış ütülenmeyen kıyafet alın😄 0 0 Yorumla
MrtAkgc Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Sanırım beni ucurmasini çünkü o kadar para verdik sonuçta 0 0 Yorumla
Evran1 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Çeyiz dizmeye basliyacagjm artık aklımda bulunsun alırım bunları:)) 0 0 Yorumla
esquire34s Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Güzel süpürsün yeter. Amerikayı tekrar keşfetmeyeceğiz ya 0 0 Yorumla
Swnger_ Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Günümüz teknolojisi her gecen gün beklentileri artırıyor 0 0 Yorumla
elifball Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sessiz, güçlü çekim, uzun ömürlü bir süpürge ve tek geçişte ütüleme kapasiteli bir ütü 0 0 Yorumla
Melisqlw Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Beence çeyiz çok gereksiz ya asla öyle şeylerr heveslenmem 0 0 Yorumla
memesadmib Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ne isterse onu koy cevizin sonradan hoşlanmak icin kullanacağınız sey olsun ama 0 0 Yorumla
leylademir001 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl her yeri tertemiz yapsın ve bir kırışıklık dahi kalmasın 0 0 Yorumla
Solana Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Güzel bir ütü yapmasını. Supurgenin de önüne geleni çekmesini :) 0 0 Yorumla
badboysavar34 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl bütün evi temizleyip çamasır ve bulasıkları yıkamasını 0 0 Yorumla
coldsou Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl daha var ya bana herkes gibi güzel ürünler isterim tabi ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
603Cevap
Çekiş gücü iyi, çok yer kaplamayan ve temizliği kolay pratik, toz partikül en küçük toz taneciklerini bile çeken bir süpürge olmalı
ütü dediğin kıyafetleri ütüleyip askılarına tek tek asıp yerlestirir en sonunda da toparlanıp yerine gecer
yüksek kalite, performans süpergenin ses çıkarmıyor olması ve ütününde en zorlu kıyafetleri bile üstesinden gelmesi
ütüden beklentim modern ve kullanışlı olması elektirikli süpürge ise sessiz ve ufak tefek olması yeterli
Kendi kendine ütüleyen bir ütü ve yerleri süpürürken çekme sıkıntılarını ortadan kaldıracak sadece sopa halinde bir ütü isterdim.
Ütünün ısı ayarını ve buharını kendi kendine ayarlaması
Elektrikli süpürgenin ise güçlü olmasıdır benim için çeyizime layık olan
Gönül her şeyin en iyisini istiyor ama ülkemiz ekonomisinden dolayı olsun da hangisi olursa olsun sanki bir tık daha önde
Tabikide güzel performans süpürge güzel ceksin üzüm güzel ütüleyen iki saat ugrastırmasınlar tık diye oluversin :)
Sessiz çalışsın yeter be motor sesi çok rahatsız edici
Elektrikli süpürgeden en ufak kırıntıtı almasını beklerim ütüdende kıyafetleri dümdüz yapmasını beklerim
Emme gücü yüksek olmalı
Süpüren tozu kaldırmalı
Hafif ve kolay olmali
Utu de belli bir noktadan sonra hararet etmemeli
Ütüyü de süpürgeyi kocam kullanabiliyor olmalı, ay pardon bu sanırım kocamdan beklediğim bir özellik oluyor 😂😂
Elektrikli süpürge tuttuğunu koparan
Ütü buharlı yanmaz yapışmaz olsun yeter marka model farketmez
Özellikle ütünün insanı yormaması lazım özellikle bazı kumaşlar çok zor açılıyor onlarda bile kolay sonuç alınması lazım
bak ikiside hassas çizgim mümkünse ütü kendisini yapıversin 🙈 süpürge de ağır olmasın iyi çeksin çok gürültü yapmasın 😄
Mümkünse ilerideki eşim kaliteli bir şey alsın. Çok bir şey beklemem sonuçta süpürgeyi kullanacak olan o
Ütülesin, süpürsün yeter. Bu ne saçma sorudur yahuuu. Ütüyle yemek, süpürgeyle çamaşır yıkayacak değiliz ya 🤔
Bir ütüden ve elektrikli süpürgeden max ne beklenebiliyorsa onu. Sonuçta yemek yapsınlar bulaşık yıkasınlar diyemem değil mi? Ne acayip bir soru bu ya
Bence süpürge olarak dyson
Ütü olarak kazanlı ve kazansız philips az ütülenicek eşyalarda Kazanlı masraf oluyor
Ütü kesinlikle yormamalı. Yakmadan kolayca ütülemeli ve süpürge ise güç gerektirmeden her şeyi çekmeli
garanti desteğinin tatmin edici olması ve kalite fiyat açısından philipsten başka seçenek bırakmayacak kadar güzel olmalı
Çekim gücü güzel olsun ağır olmasın. Temizlemesi zor olmasın, evi temizledik bi de süpürge mi temizleyelim
Çeyiz derdim yok Allahtan
Yaa utuden bahsediyoruz yemek yapsın ortaligi silip supursun diye beklentimiz olamaz herhalde. Utu iste isini yapsin yeter 😂😂
Ütü çok önemli, bir kere ütü dediğimiz
Giysilere zarar vermeden onları kırıştırmadan , nazikçe yumuşak yumuşak ütülemeli
Kaliteli ve Bi o kadarda Kullanişli olmali Bunlardan yanı sıra bi o kadarda Sağlam ve dayanıkli olmali Bence bunlar yeterli
iş görsün dayanıklı ve fiyatıda işlevine göre uygun olsa yeter.
Philips maraton ultimate süpürge aldım. Harika çekiş gücü var
Yüksek kalite ve performans ayrıca süpürgenin ses çıkarmıyor oluşu🌸
Çay kazmasını fındık toplamasını ya ne bekleyebilirim
Çabuk ısınsın isterim. Philips'in ürünleri genelde hoşuma gidiyor
Kendi kendiliğine ütüleyip süpürmesi bu kadar basıt beklentilerim var.
Ütülemesini beklerim. Süpürmesini beklerim
Bir ütü ve elektrikli süpürgeyle derin ilişki kurmam.
Süpürge konusunda bilgim yok ancak ütülerinin iyi olduğunu duydum👍
Philips cidden güzel marka evlenecekler alcaksa eğer pişman olmazlar
Üzmeden, yormadan mutlu etmesini beklerim lâkin ev işleri benden sorulur.
Kendi kendine ütüleyip kendi kendine süpürmesini beklerim ne bekliycem
Süpürge : sessiz olmalı güç gerektirmemeli kablosuz olmalı
Ütü : kendi ütüleyebilsin 😂
Ne güzel bir bence olmuş gerçekten çok beğendim emeğinize sağlık
Ben de philips kullaniyorum yillardir tek gecerim👍🏼
evimi temizlemesini ve de kıyafetlerimi düzgünce ütülemesini beklerim. yeterli
Yıllarca dayansın isterim ayrıca süpürgenin sessiz olmasını beklerim :)
Çok iyi çeksin
İyi sıcaklık versin. İşimi hızlandırsın
Sağlam olsun güzel süpürsün ütü de güzel ütülesin parası veya kalitesi önemli değil 😊
Aslında elektrikli süpürgedense robot süpürge daha mantıklı hem daha teknolojik
Tüm reklamlar iyi hoş evi süpürüyormu ona bak gerisi teferruat zaten sonuç odaklı olmak gerek
Yapay zeka olmalı tek komutla tüm işleri halletmeli :D
Yapay zeka, tek bir komutla tüm işleri halletmesini beklerim.
Aman eskiden ütümü varmış ütülenmeyen kıyafet alın😄
Sanırım beni ucurmasini çünkü o kadar para verdik sonuçta
Çeyiz dizmeye basliyacagjm artık aklımda bulunsun alırım bunları:))
Güzel süpürsün yeter. Amerikayı tekrar keşfetmeyeceğiz ya
Günümüz teknolojisi her gecen gün beklentileri artırıyor
Sessiz, güçlü çekim, uzun ömürlü bir süpürge ve tek geçişte ütüleme kapasiteli bir ütü
Beence çeyiz çok gereksiz ya asla öyle şeylerr heveslenmem
Ne isterse onu koy cevizin sonradan hoşlanmak icin kullanacağınız sey olsun ama
her yeri tertemiz yapsın ve bir kırışıklık dahi kalmasın
Güzel bir ütü yapmasını. Supurgenin de önüne geleni çekmesini :)
bütün evi temizleyip çamasır ve bulasıkları yıkamasını
daha var ya bana herkes gibi güzel ürünler isterim tabi ki