Evi süpürsün pratik olsun. ütü de ütü yapabilsin yeterli. maddelere bu kadar anlam özellik yüklemek saçma oluyor. ve bozulmasınlar çünkü çoğu firma dayanıksız yapıyor ileride tekrar yeni model satmak için
Bu meslekte olan biri olarak. Korkmaz ve Tefal den kaçmayın. Philips de iyidir ama bizim ki daha çok porselen üstüne olduğu için Philips in sadece ütüleri var. Ama iyidir yani sonuçta Philips. Philips. Philips aliiiiiin
Ütüden beklentim kullanımının ne kadar kullanışlı ve etkili olduğu. Süpürgeden beklentim ise toz haznesinin ve filtresinin kolay temizlenebilir olabildiğince pratik ve peşimde 40 kilo sürüklüyormuşum gibi hissettirmemesini beklerim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
603Cevap
Elektrikli süpürgeler genelde elde tutulan daha iyidir ve dış görünüş olarakta şık
ucuz olmasını beklerim. bu ortamda evlenmek zaten çok zor.
Süpürge sessiz olsun ekstra beklentim yok. Onun sesi insanı zaman zaman çileden çıkarabiliyor
Çeyiz de bence elektronik eşyanın işi yok günümüzde çeyiz anlamını yitirdi
Az yaksın, çok kaçsın.
Servis bakımı hesaplı olsun.
En önemli fark ses faktörü süpürge sesi duyunca kışkırıyorum
Akıllı ütü çok ilgimi çekti yahu. Evlenirken bundan mutlaka alacağım.
Bir ütüden ve elektrikli süpürgeden ne beklenir ki...
En zor kumaşları bile zahmetsizce kolayca duzlestirsin
Philips ilk tercihim olur. Aranılan her şey mevcutt
Çok şey beklerim işimi halletmesi için alıyorum sonuçta
Ne beklenir ki, hayatımda ki tüm mikropları çekebilen bi elektirikli süpürge isterim dogrusu :)
Ütü iyi açsın kırışıklığı
Diğeride iyi temizlesin
Çeyiz yok sevgili yok bu yüzden umursamaz olmak istiyorum
Ütü de süpürge de çok sağlam ve güçlü olmalı. İkisinin güçlü olması ev işlerini kolaylaştırır çünkü
Elektrik süpürgenin ses cikartmamasina dikat ederim
Calismasini beklerim, bozulmasin kisa sure icinde 😂
Yüksek çekim gücü ve kolay ütüleme. İkisi için de ortak beklentim düşük elektrik sarfiyatı.
Ütü ve elektrikli Süpürge bir evin olmazsa olmazlarından bence en iyisi ve en rahatı olmalı 🌸
Pratik kullanım ve uzun süre kullanım dayanıklılığı
Kaliteli olması ve kullanımının rahat olmasını isterim
Sizin firmanız tıbbi cihaz üretmekle meşhur olan firmayla aynı mı acaba?
az elektrik yakması mübarekler elektrikli soba kadar yakıtları var
hafif kullanışlı kaba renklere sahip olmayan çekimi iyi
Reklam umrumda bile değil tüm samimiyetimle söylemeliyim ki @Philips gerçekten en iyisi.
Ütü evet Philips olabilir ama süpürge kesinlikle dyson
Çok iyi be ya. Evlenecek olanlar iyi okusun
Çok teşekkür ederiz bilgiler için
philips kalitesi tartışılmaz bir gerçek, ona her zaman güvenirim
İşi olması gereken düzeyde kolaylaştırıp hafifletecek üstün maksimum derecede performans
İlk kazanlı ütüm Philipsti, hala başına bir hal gelmedi, baya dayanıklı çıktı, bozulsa yine gider Philips alırım kesin.
Şu anlık evlilik düşünmediğim için hiçbiri yok bakalım evlilik düşündüğümde belli olacak 😅😅😅😅😅
Plips utude kusursuz, ama supurgede malesef okadar iyi degil
Cidden bi elektrikli supurgeden ne beklentimiz olabilir ki gırgır bile iş goruyorken açılan konulara bak :D
Philips bilmiyorum ben de süpürge nilfix olmalı ütüye gelince erkek yok ütü yok dünyanın en güzel şeyi yalnızlık
Sadece ve sadece kalite. Süpürgenin çekim gücü, ütünün buhar gücü..
Kendi ütülesin isterdim ama teknoloji o kadar gelişmedi :)
Evi süpürsün pratik olsun. ütü de ütü yapabilsin yeterli. maddelere bu kadar anlam özellik yüklemek saçma oluyor. ve bozulmasınlar çünkü çoğu firma dayanıksız yapıyor ileride tekrar yeni model satmak için
Çeyizle alakası yok. Ses yapmasın ve standart bir işlevi olsun yeter
Geçen mağazada gördüm Philips marathonu, çok güzel görünüyor, eminim performansı da iyidir, çeyiz yapacaklar bir baksın ;)
Çeyiz hazırlığı çok uğraş gerektiriyor ama çeyizime layık diyebileceğim ütünün Philips ütüleri olduğunu bilmek bir nebze işlerimi kolaylaştırıyor.
Bende Philips'in kablosuz süpürgesi var, hem şarjı iyi dayanıyor hem de çekiş gücü epey yüksek, kablolulara taş çıkarır ;)
Süpürge sessiz ve çekim gücü yüksek olmalı, ütüde ise kırışıklıkları kolay açabilmesi ve kolay kullanımı olması önemli.
Bu meslekte olan biri olarak. Korkmaz ve Tefal den kaçmayın. Philips de iyidir ama bizim ki daha çok porselen üstüne olduğu için Philips in sadece ütüleri var. Ama iyidir yani sonuçta Philips. Philips. Philips aliiiiiin
Ütüden beklentim kullanımının ne kadar kullanışlı ve etkili olduğu. Süpürgeden beklentim ise toz haznesinin ve filtresinin kolay temizlenebilir olabildiğince pratik ve peşimde 40 kilo sürüklüyormuşum gibi hissettirmemesini beklerim.
Kendi ütüleyip. Süpürsün. Belki ileriki zamsnlarda onuda görürüz phlipstem.
Ben oturayım elektrik süpürgesi kendisi evi süpürsün ütü de kendisi ütülesin😅
Ütü kırışıklıkları düzeltsin süpürgede kırıntıları alsın başka ne bekleyecem
acıkcası ütü ve süpürgeyi almak biraz garip. cünkü genellikle kullanan kadın. kadına sanki iş yap der gibi ceyize bunları eklemek cok garip
Güzel ütülemeli güzel süpürmeli ve en önemlisi 6-7 sene gitmeli bana bunun dışında sesli olmasını istemem bu kadar
merhaba, elektrikli süpürgeden beklentim halıyı çekecek şekilde süpürmesi, ve emiş gücü yüksek olmalı
keşke çeyiz falan böyle bir başlık olmasaymış sanki süpürge almak için bile evlenmemiz lazım :(
Ütüden beklediğim kışlıkları çok güzel açması buhar haznesinin tıkanmaması kabloların birbirine karışmaması
Günahlarımı Bile Süpürebilecek Kabiliyette Olmalı :D
Torbası olmamalı yüksek emiş gücü ve çok fonksiyonlu olması gerek eğer bu özellikler olursa çeyizi bırak şimdi bile alırım 😅
Philips gerçekten güzel bir marka ve benim beklentilerim sessiz olması güzel temizlemesi kolayca kaldırılabilmesi
Bir erkek olarak marke vb takıntım yoktur beklentim:
Kullanım kolaylıgı , uzun ömürlü olması , görünüşünün çevremde kötü bir etki bırakmaması, vb.
Kesinlikle kullanımı kolay olmalı. Günümün çok kısa bir bölümünü temizlik ve ütüye harcayabileceğimden kullanımı kolay olması benim için şart.
Çeyiz yapmak bu dönemde çok zor iş ama Philips varken bazı parçalarda kararsız kalmak mümkün değil ;)
Bu markanın ürünlerini ablamın çeyizi için almıştık gayet memnun. Ayrıca ütüyü bilmem ama elektrikli süpürge iyi çeksin yeterli :))
halıdan 5 cm yukardayken bile o kırıntıyı çekebilmeli...ütü de tek seferde jilet gibi yapmalı...