Ev & Yaşam "Çeyizime layık" dediğin bir ütüden ve elektrikli süpürgeden neler beklersin? (Sayfa 11) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4542 "Çeyizime layık" dediğin bir ütüden ve elektrikli süpürgeden neler beklersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 87 kişi beğendi
nurbisusya Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl fazla ses cıkarmaması cok onemli bence 0 0 Yorumla
Chester37 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl İşimi görsün yeter diyenler sizde hoşgeldiniz 😂😂 0 0 Yorumla
Legolas5996 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Hızlı emiş gücü ve dayanıklı bir pil. :) 0 0 Yorumla
balkanmavisi Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 84% +1 yıl Güzelce supurmesi. Başka bişey değil 0 0 Yorumla
Alıcanguney Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Hepsi mükemmel olmalı ve her fonksiyonu olamali 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Ütü ve temizlik üst düzey 0 0 Yorumla
citymood Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl ütü dediğin, ütüleyecek. başka bir şey istemem! 0 0 Yorumla
CalciumBicarbonat Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Evlenince alirim artik Şu an alamiyorum 0 0 Yorumla
Gızlı-----_--üye Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Sessiz olmasını çekim gücünün yüksek olmasını 0 0 Yorumla
drcihangir Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 45% +1 yıl Onemli konu... eşyaların hazır olması guzel 0 0 Yorumla
ilaydasena06 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl önce çeyizimi dizeceğim duruma gelmeyi beklerim 0 0 Yorumla
Kerkenez34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl kardeşime de aldık o ütüden çok güzel ya 0 0 Yorumla
sefakarademirrr Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Buharlı en iyisi bence eşime almıştım çok memnun. 0 0 Yorumla
laviniainival Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Ütülesin, kazanlı olsun. İyi diyorlar 0 0 Yorumla
Handeyn Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Çeyizime layık diye çağ dışı bir şeyi asla demem 0 0 Yorumla
iremmsude Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl İyi buhar vermesi ve mükemmel emiş gücü 0 0 Yorumla
yeşimkayaa11 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Utu zor iş kendimi yakmisligim bile var 0 0 Yorumla
gÜVERCİNKAnadı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Kolay ütü yapsın yeterli başka bir şeye gerek yok 0 0 Yorumla
kalpmimarı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Elbette uygun fiyat ve uzun ömür beklenir. 0 0 Yorumla
spacescom Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 47% +1 yıl bence @philips benim için her şeyi düşünmüştür 0 0 Yorumla
Seher021 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Su damlatmasin yeter başka bişey beklemem 0 0 Yorumla
LaStCaCa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Ceyizi kız tarafı almiyormu ya eline sağlık 0 0 Yorumla
VivaDaCoulpe Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 94% +1 yıl Beni uğraştırmasın, kırışıklıkları hemen açsın 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Eşim ütü çok kullanır iyi bir ütü düşünebilirim 0 0 Yorumla
Sedaaaaq Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 30% +1 yıl Ütü su akitmasin yeter. Cogu ütü su akıtıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
603Cevap
fazla ses cıkarmaması cok onemli bence
İşimi görsün yeter diyenler sizde hoşgeldiniz 😂😂
Hızlı emiş gücü ve dayanıklı bir pil. :)
Çeyiz nedir yahu 21. yüzyıldayız :P
İnşallah evlenince alırız
Çok guzel şeyler beklerim tabiki
Kaliteli ürün güzel kullanışlı
Sağlam ve güçlü olmasını beklerim.
her yönüyle mükemmel olması
Güzelce supurmesi. Başka bişey değil
Hepsi mükemmel olmalı ve her fonksiyonu olamali
Kullanışlı uzun ömürlü olsun yeter
Ütü ve temizlik üst düzey
ütü dediğin, ütüleyecek. başka bir şey istemem!
Çeyizine layık dediğim bir ütü veya bir elektrik süpürgesi yok.
Güzel yazı olmuş elinize sağlık
Evlenince alirim artik Şu an alamiyorum
Ütü şart tabi olmazsa olmaz.
Her ikiside gider hic problem değil
Kızlar için bire bir olmuş
Sessiz olmasını çekim gücünün yüksek olmasını
Onemli konu... eşyaların hazır olması guzel
Kendi kendine ütülesin ve süpürsün
önce çeyizimi dizeceğim duruma gelmeyi beklerim
çok yararlı olmuş teşekkürler
Hersey lazım... eşyalar onemli
Olması gereken herşeyy 😊
Hızlı temizlik pratiklik iyidir
kardeşime de aldık o ütüden çok güzel ya
Guzel utulemesini beklerim
Ütülesin süpürsün yeter bence
Buharlı en iyisi bence eşime almıştım çok memnun.
Ev kirası ödesin yeter 😂👍
Evlenecek aday olsun da gerisi kolay
Evi süpürmesini bekliyorum sadece
Ütülesin, kazanlı olsun. İyi diyorlar
Mükemmel emiş gücü, harika temizlik
Emiş gücü fazla olmalı en çok dikkat edilmesi gereken husus
iyi utulemesini beklerim tabiki
Çeyizime layık diye çağ dışı bir şeyi asla demem
İyi buhar vermesi ve mükemmel emiş gücü
bir ütüden ne bekliyebilirim
Utu zor iş kendimi yakmisligim bile var
biz önce hatunu bulalım da filips
Kolay ütü yapsın yeterli başka bir şeye gerek yok
Elbette uygun fiyat ve uzun ömür beklenir.
bence @philips benim için her şeyi düşünmüştür
Su damlatmasin yeter başka bişey beklemem
Bilgilendirme için teşekkürler
Aynen öyleeeeeeeeeee philips
Elektrikli süpürge en önemli şeydir
Ütü Philips kesinlikle ama süpürge Dyson.
Bozulmamalarını beklerim 👍
çok şeyler beklersiniz bence
Tşkler bilgiler için 😁😁😁😁
Ceyizi kız tarafı almiyormu ya eline sağlık
Beni uğraştırmasın, kırışıklıkları hemen açsın
Buhari iyi versin bastığım an açsın jilet gibi yapsın
Eşim ütü çok kullanır iyi bir ütü düşünebilirim
Ütü su akitmasin yeter. Cogu ütü su akıtıyor