Ev & Yaşam "Çeyizime layık" dediğin bir ütüden ve elektrikli süpürgeden neler beklersin? (Sayfa 10) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4542 "Çeyizime layık" dediğin bir ütüden ve elektrikli süpürgeden neler beklersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 87 kişi beğendi
MarjiinaL Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Ses çıkarmasın süpürgeler dayanamıyorum 0 0 Yorumla
Kimoos Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Yerleri süpürmesi ve kıyafetlerimi ütülemesini 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Sessizlik sessizlşk sessizlik sessizlik 0 0 Yorumla
TrueEnding Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 42% +1 yıl Kaliteli, sağlam ve uzun ömürlü olması en iyisidir 0 0 Yorumla
Pətrikor Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Ütü iz bırakmıcak, süpürge ses çıkarmıcak 0 0 Yorumla
Kralbenim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl İşini yapsın yeter çok bir şey beklemem şahsen 0 0 Yorumla
AaayYeterAma Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Küçük olması lazım. Dana gibi olmasin 0 0 Yorumla
PaTRoNN2020 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Bir teknoloji harikası güzel birşey bence 0 0 Yorumla
Sucuklu-Yumurta Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Utuden kahve yapmasını beklerim sanirim 0 0 Yorumla
MrOddish Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl kullanımı kolay olsun. çok da yer kaplamasın 0 0 Yorumla
tornacigelyo Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Dayanıklı olmasını ve hemen bozulmamasını 0 0 Yorumla
lilyyy_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Evimi güzel süpürmesini ve temizlenmesini beklerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana kalsa kendi kendine utusunu supurmesini yapsa iyi olur tabi 0 0 Yorumla
ÖpeyimDeGeçsin Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Çeyiz de ne demekk hiç bilmem duymamm 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl kuru temizleme veriyoruz hallediyor 0 0 Yorumla
Blackliefor Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Çekim gücü... w 2000000000000 olsun 😂 0 0 Yorumla
muhafazakar_bağyan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Çamaşırları ütülesin katlasın yerine koysun. 0 0 Yorumla
Wonderstruck Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Kendi kendine calisabilsin, beni yormasin 🙈😎 0 0 Yorumla
SeaSs_ Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl benim yerime ütü yapip evi süpürmelerini ksdks 0 0 Yorumla
kelebeğinn_rüyası Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 64% +1 yıl Son teknoloji ve son model olmalılar. 0 0 Yorumla
birgullendin Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 56% +1 yıl Süpürgesi sessiz olsun ütü kazanlı felan 0 0 Yorumla
yanlızcicekkardelen Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Güzel paylaşım teşekkürler 🙏 0 0 Yorumla
lotbrock Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Süpürgeyi kullanmıştım mükemmel çekiş gücü var 0 0 Yorumla
Rengarenkacilar Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kalkıp kendi başına yapması gereken işi yapması. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
603Cevap
Evimi tertemiz etmesini beklerim
ceyiz ne ya hangi yildayiz
Ses çıkarmasın süpürgeler dayanamıyorum
Yerleri süpürmesi ve kıyafetlerimi ütülemesini
Kalite, yüksek emiş gücü, sessizlik
Bozulmasın sağlam kalsın yeter 😂
Philips daha mı iyi ne sanki
Çeyizim yok ki layık alet olsun
Hiçbir şey :( görevini yapsın yeter
Kaliteli ve sağlam olmalı.
Sunumunuzu ıcın tsk edrım
Yemekte yaparsa eger tadindan tenmez. 😂🤣
Sessizlik sessizlşk sessizlik sessizlik
Kaliteli, sağlam ve uzun ömürlü olması en iyisidir
Ahahah ceyiz bos geliyor artik
Ütü iz bırakmıcak, süpürge ses çıkarmıcak
İşini yapsın yeter çok bir şey beklemem şahsen
Küçük olması lazım. Dana gibi olmasin
Supurgeden beklentim sessiz çalismasi
Bir teknoloji harikası güzel birşey bence
Utuden kahve yapmasını beklerim sanirim
Kaliteli sağlam olması 😊
Ütülemesini ve toz almasını
İşimi görsün yeter fmfmmfmfmfmcc
kullanımı kolay olsun. çok da yer kaplamasın
Dayanıklı olmasını ve hemen bozulmamasını
işimi görsün yeter benim için
Evimi güzel süpürmesini ve temizlenmesini beklerim
Çok şey sanırım 😬😬😬😬😬😬😬
kaliteli ve bozulmayan kullanışlı
Uzun süre kullanmak isterim
çeyizime artıkıınn shsksjsjsj
Sessiz ve çok güçlü olması
İşime yarasın hemen bozulmasın
Bana kalsa kendi kendine utusunu supurmesini yapsa iyi olur tabi
En iyi şekilde güçlü olmalı bence ütü de insanı yormamalı 😁
Allan aşkına bu devirde çeyiz mi kalmış
Ütülemesini ve yerleri süpürmesini
Hem hesaplı hem kaliteli olmalı
Çeyiz de ne demekk hiç bilmem duymamm
kuru temizleme veriyoruz hallediyor
Çekim gücü... w 2000000000000 olsun 😂
Üstün çekiş gücü beklerim.
Hızlı ve tasrruflu olmasını
Philips in her ürünü mükemmel
Çamaşırları ütülesin katlasın yerine koysun.
Ne çeyizi ya boşver çeyizi
Kendi kendine calisabilsin, beni yormasin 🙈😎
Yemek yapsın mı diyim ne diyim
benim yerime ütü yapip evi süpürmelerini ksdks
Cabuk kirilmasindan tabiki
Son teknoloji ve son model olmalılar.
bir geçişte dmdüz etsin valla
İşe yarar olmasını ve çok pahalı olmamasını beklerim
Ohoo neler beklenir neler
Süpürgesi sessiz olsun ütü kazanlı felan
Güzel paylaşım teşekkürler 🙏
Süpürgeyi kullanmıştım mükemmel çekiş gücü var
Kalkıp kendi başına yapması gereken işi yapması.
Ürünler efsane fena değil