KızlarSoruyor tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Yılın Enleri anketlerinde, yaklaşık 550 bin kişi oy kullandı ve anket sonuçlarına göre "Yılın En İyi Kadın Oyuncusu" en son rol aldığı Senden Daha Güzel dizisinin başarılı oyuncusu Cemre Baysel seçildi! 💥
Oyunculuğuyla evimizin bir ferdi gibi hissettiren Cemre Baysel sadece bizim değil birçok insanın gönlünü fethetmiş gibi duruyor! 🥰

Büründüğü rolü en içten bir şekilde yaşayan ve bunu izleyiciye anında hissettiren, partnerleriyle her daim uyum içinde olan, yapımcıların göz bebeği, hayat enerjisiyle fark yaratan ve onu her daim takip eden sadık bir fan kitlesi olan Senden Daha Güzel dizisinin güzel ve yetenekli oyuncusu Cemre Baysel oyların %49’unu toplayarak birinci oldu. 🎉
Rol alacağı yeni dizisi merakla beklenen, kariyerinde her gün yeni başarılara imza atan muhteşem oyuncu Cemre Baysel'i tebrik ediyor, başarılarının devamını en içten bir şekilde diliyoruz! 💜
Oyuncumuzdan ödülüyle gelen teşekkür fotoğrafı da gecikmedi! 😍

Anketin sonuçlarını görmek için buraya tıklayabilirsin! 🥁
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
çok tatlı biri oyuncu. başarılar dilerim
Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Cemre Baysel'e tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum her zaman ✨
Rol alacağı yeni dizisi merakla bekliyorum bende. izlemek gerçekten çok keyifli, yetenekli ve başarılı bir oyuncu. Senden Daha Güzel dizisi de zaten iyi bir diziydi. bence ödülü hak ettiğini düşünüyorum. umarım daha çok bu tarz Yılın Enleri anketleri görebiliriz. Teşekkürler paylaşım için.
Sadece Baht Oyunu dizisini izledim.. Çok samimi, çok sempatik birisi olduğunu izliyorum. Ünlülerden gercek anlamda beğendiğim tek kişi.. Asla yapay olmadığını düşünüyorum. Aytaçla da çok yakıştırıyordum.. Şimdiki durumlarını pek bilmiyorum, ama iyi gibi de görünmüyor.. Cemreye üzüldüm, gerçekten yakıştırdigim tek çiftti.. Yazık oldu..
Tebrikler #CemreBaysel 🖤
Oyunculuğunu beğendiğim bir karakter ilk Yeşil Denizde ki karakterini tanıdım ve güzel performans sergilemişti... başarılarının devamını diliyorum...
Ben onu yeşil deniz dizisindeki rolüyle hatırlıyorum genç köylü kızını oynuyordu gözümde hala o genç hali var
Tebrik ediyorum ama ülkede daha başarılı oyuncular da var bu anketler neye göre kime göre yapılıyor bilmiyorum
Sanirim bu ödülü hak eden tek kadın canım cemrem çokça tebrikler güzeller güzeli ❤️😍😍
En iyi kadin oyuncu kesssinlikle değil. Ama son yillarin en güzel kadını. Bu dalda ödül verilmeliydi.
Yani iyidir begenirim kendisini baht oyunundan bilirim kendisini ama bu kadar abartmaya gerek var mi iste
Bu kadından çok korkuyorum. Bir de İrem Sak'dan ikisi de güzel ama aşırı kurnaz gibi duruyorlar.
Tuba Ünsal varken üzüldüm ödülü başkasının almasına
Biz erkekler olarak zaten oyun oynamayı kadınlardan öğrendik tebrik ederim...
Evet iyi bir oyunculuğu var kendisinin ayrıca çok da güzel 💙
Allah filmlerde oynamayı nasip etsin belki o zaman izlerim :D
Bu anketler hangi platformda yapildi acaba zira sadece KS de ise o kadar aktif kullanici yok
Mükemmel bir oyuncu, çok da güzel. Yolu, bahtı açık olsun 💚
Bu kızı çok severim ancak ne alaka yani zaten bu dizide tutmadı yine yanlış karar
Cemre Hanımı sadece yeşil deniz de izledim ve benim için bu yeterli, o benim için yeşil deniz’deki Gonca ve öyle kalacak. Başka yapımlar izleyip o güzelliği bozmak istemem. Kendisine başarılar dilerim
Ben pek seyretmemişim bu kızı çok güzel hayırlı olsun onun için.
Cemre Baysel çok içten oynuyor ya. Kendisine bayılıyorum ve iyi ki birinci seçilmiş. <3
Yeni yılda da başarısını tekrarlar umarım tebrik ediyorum
Bu ödülü hak etti gerçekten. Çok başarılı, gelecek vadediyor. :)
Güzelliğine bişey diyen yok ama oyuncu olarak daha iyileri de vardı yani
Harika başarılarının devamını dilerim güzellik.
Tebrik ederim. Hak etmiştir
Tatlı bir kadın oyuncu açıkçası
Bu güzel hali diyorsun yani :D
Tebrikler. Kim olduğunu bilmiyorum ama
İyi hadi bakalım, hayırlı uğurlu olsun.
Tebrikler başarılarının devamını dileriz 🌹
Bebeğe tebrikler 🎈 gerçekten
Çok güzel sahneleri var. Tebrik ederim.
Tebrikler başarılarının devamını dileriz
Güzel kadın cidden başarılar
Tebrik ederim cemre baysalı🥰🥰
Ben de bu kadini begeniyorum.