Kalça ve popo sallanmasını kafaya takmayı nasıl bırakırım, sıkılaşmak için ne yapabilirim?

Benim son zamanlarda kafama taktığım bir sorunum var, bedenim noktasında önceden bu kadar takmıyordum. Ben 1.67 boyunda 58 kilo birisiyim ama her zaman kalça bacaktan kilo alan biriydim, belden almıyorum. Keşke oradan alsam en azından orantılı olur. Her neyse popo da var zaten ve kalça geniş olunca mesela etek giyiyorum ve dar da değil ama popom belli oluyor ve nasıl desem yürürken yavaş yürüsem bile sallanıyor. Bunun için spor da yaptım, popom düz değil ama yumuşak mı ki sallanıyor bilmiyorum. Bir arkadaşım sürekli dile getirdiği için psikolojik olarak o kadar takıntı yaptım ki sürekli arkamı kapayarak yürüyorum ve kafamda sürekli psikolojik olarak biri bakıyor mu ki, özellikle erkekler diye rahatsız olup moralim çok düşüyor. Dışarı çıkmak istemiyorum, lütfen dalga geçmeyin. Bu durumu beynen nasıl yok ederim çünkü moralimi çok bozuyor ya da poposu böyle olanlar siz de kafaya takıyor musunuz yoksa düzeltmek için bir rutininiz var mı, inceltme ve sıkılaştırma.

Kalça ve popo sallanmasını kafaya takmayı nasıl bırakırım, sıkılaşmak için ne yapabilirim?