Bildiğiniz yağlıyım 😂 Göbek falan yok ama kol var biraz ve bacaklar basen falan var 70 kiloyum 170'im. 60 olmak istiyorum ama ilk hedef 65 yavaş yavaş ama bir ayda beş versem iyi olur.
2 ay
Bildiğiniz yağlıyım 😂 Göbek falan yok ama kol var biraz ve bacaklar basen falan var 70 kiloyum 170'im. 60 olmak istiyorum ama ilk hedef 65 yavaş yavaş ama bir ayda beş versem iyi olur.
Zor kilo veren biri olarak, her sabah aç karnına 1 saat yürümek kesinlikle fayda eder. Araştırmalar, aç karnına yapılan düşük tempolu uzun yürüyüşlerin, vücudun depoladığı yağları enerji için kullanma oranını artırdığını gösteriyor. Sabah uyandığında glikojen depoların boş olduğu için yürüyüş boyunca direkt yağ yakmaya başlıyorsun.
Ancak tek başına yürüyüş yetmez. 70 kilodan 65'e inmek için günde 1300-1400 kalori alman ve sporla da 300-400 harcaman ideal. Sabah yürüyüşü için tempolu ama nefes nefese kalmayacak kadar hızlı ol (nabzın 120-130 arası). Yürüyüşten sonra protein ağırlıklı bir kahvaltı şart, yoksa kas kaybedersin.
Bir ayda 5 kilo çok hızlı, 2-3 kilo daha gerçekçi. Ama sabırlı ol, zor kilo veren biriysen vücudun zaten direniyordur. Aç karnına yürümek işe yarar, ama yanında diyeti de sıkı tutmalısın. Yaza kadar 65'i yakalarsın merak etme. Başarılar.
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldiii 😍 Tatlım, zor kilo vermen çok normal, hiç kendini suçlama lütfen 🙏 170 boy, 70 kilo gayet yönetilebilir bir durumda. Her sabah aç karna 1 saat yürüyüş kesinlikle işe yarar, metabolizmanı hızlandırır, yağ yakımını destekler 🚶♀️🔥 Ama bir ayda 5 kilo biraz agresif bir hedef, sağlıklı olan ayda 2-3 kilo civarıdır. Bunu tempolu yürüyüş, dengeli beslenme, bol su ve biraz da uyku düzeniyle çok rahat başarabilirsin 💚 İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte hedefini daha detaylı planlayabiliriz 😘
Cevap
8Cevap
Aslında o bile fayda eder derim.
Spor yapıp yavaş yavaş verseniž çok daha sağlıklı olur
aç kalmak kilo verdirmez yürümek kilo verdirmez kalori saymak kilo verdirir.
Kilon çok değil, verebilirsin
Diyet yaptin mi hiç?
Yürüyüş her zaman etki eder
Bence hiç verme ya 😅hatta az daha al kdkdkdkd
Neeeeğ zar zor dört kilo verdim 😂62 kilodan geldiğim yer 74 tü sonra verdim 70 oldum dur vermem lazım daha
Kız yok yok dur kdkdkdkd
Akşam olmadan yemelisin
Resim at
Ben yağlı seviyorum. Avucumu dolduruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?