AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
418Cevap
Merak eder sorarım saf çocuğum anlatır sonra trip yaparım sen git onu sev falan jssbshsh ahahahah ya ne güldüm ya of 😂😂😂😅🙈
bazı bazı
mesela bazı hatalar geçmiştedir senden öncedir hak talep edemezsin.
ama bazı hatalar vardır yapılınca ders alınmaz yapmadan önce ders alman gereken
konusmustuk.
konusulmali
bir insanin gecmisi gelecegidir. cunku insanlar degismez.
Kesinlikle konusulmamali geçmis demek yara demek ayrilik demek ama geçmisini bilmedigimiz kisiyi sevmeyiz :)
tabi konuşulmalı geçmişte ne haltlar yediğini bilmem lazım en ince ayrıntısına kadar
Kesinlikle geçmişte yasadigin kötü seyleri anlatıp neden ayni duygulari karşı tarafa da yansitip uzesin. Helede bir ilskini yeni tanistigin bir kiza anlatmak ergence bir durum.
İlişkilerde geçmiş konuşulmamalıdır.. Yani kendisinin başkası ile yaşadığı karşı cinsle diyalogları konuşulmamalı.. Sadece geçmişle ilgili yaşadığı genel duygularını sormak..
konusulmaz ama merak edıyoruz dayanamıyoruz soruyoruz
Gecmisler bilinmeli, cunku bir gun gelip gecmis acildiginda yara alinmasina, kalp kirilmasina gerek kalmaz.
Detayli sekilde olmasada yasadigi, yasadigin seyler bilinse daha faydali olur bence.
İlişkide sonradan duyup sinirleneceğim bir şeyse söylenmesinde fayda var.
Hayir, Gecmis'i kurcalamak iyi degildir.
Olan oldu.. Gün dogmadan neler dogar!
Geçmiş beni ilgilendirmez deyipte sonrasında hazımsızlık sebebi özellikle erkekler için.
Benim Geçmişim bir çöplüktür ve çöplüğü ancak kedi ve köpekler karıştırır…
Kendini yeniden yaratabilmen için önce yıkıp ortadan kaldırman gerekir. Bu yüzden her yeni başlangıç yeni güzellikleri hakeder. Geçmişin bağına takılıp kalmamak gerek.
eger siradan bir iliskiyse gecmisi bulandirmaya gerek yok ama eger ciddi dusunuyorsa iki tarafta gecmisinde birinin dahi ilkleri, onemli anlari bilmemiz gereken seyler olmussa tabikide gecmis konusulmali
birlikte olduğun kişiyle olan geçmişin mi yoksa daha önceki ilişkilerle olan geçmişmi
Anlatilmamali. Çünkü günümüz erkekleri her türlü haltı yedikten sonra bakire
Kız arıyor. Hem de insanın kendi günahini ortaya koyması da uygun değil.
geçmişimi anlatmayı sevmem. eğer çok merak ederse ben zaten ona bilmesi gerektiği yere kadar anlatırım.
konuşulur elbette ama ilişkimizi etkilemesine izin vermem..
Konuşulmaması gerekir, konuşulması mevcut ilişkiye zarar verir, geçmişe değil geleceği konuşmalıdır.
değişir. yani o insanın geçmişte kimlere ne kötülükler yaptığı göz önünde bulundurulabilir ama yok bu kız patlak vs onun daha önce kaç kız arkadaşı olmuştur kim bilir falan hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalardan
Bence kesinlikle gecmis konusulmamali ne erkek ne kiz. konusuyosa salaktir.
Merak eder sorarım. geçmişi olmayanın geleceği olmaz. Sonrasında kapatırım konuyu.
Ben konusma taraftariyim ama karskmdaki istemeyebilr
Anı yaşamak gerek bence, çok önemli bir detay değil geçmiş.
Gecmis onemli degil onemli olan benden sonrasi. Benimleyken nasil oldugu. Ben hic merak etmedigim halde gecmisinden bahsediyorsa, gecmis demek ki gecmemis diye bir supheye düşerim..
Geçmişini bilmediğim bir insanla hayatım bir olamaz
İnsanın sevdiği birisinin geçmişini bilmek istemesi kadar doğal bir şey olamaz denilebilir bence.
Evet. En azından bilmek adına açık açık ve yalansız konuşulmalıdır
En ince ayrıntısına kadar anlatılması saçma. Mutlaka söylenmesi gereken şeyler vardır onlar konuşulmalı tabi.
bu dünyada hiç bir şeyi öğrenmekten korkmayacaksın, çekinmeyeceksin sonra dönüp tekrar seni bulur. kaçmayın.
Kesinlikle konuşulmalı karakter analizi yaptırır insana , daha iyi tanımanı sağlar
geçmişi önemlidir insanın. ancak ilişkilerde geçmişin geleceğe şimdiye çekilerek sürekli konuşulması ilişkiyi zedeler
geçmişi bilmek gerekir ama yaşananları kimsenin bilmesine gerek yok :/
Geçmişi konuşurum bazen sadece olumlu olumsuz durumlara örnek olabilmesi için
Geçmiş geçmişte kalmıştır yeni hikaye yeni olanla yazılmalı bence..
Anlat diyen sen olma. Karşı taraf anlatmak isterse bırak anlatsın hem geçmişini öğrenmiş olursun ;)
Gereksiz kafa karıştırıp, gereksiz Diyaloglara sürükler. Bu yüzden konuşmamak en doğrusu.
Konusacak tabi konusmali. Benimde anlatmam gerek gizli sakli olmami bence.
Gecmisi konusursan uzulursun konusmazsan suphe kalir ben hep konustum ve uzuldum artik sorgulamamayi dusunuyorum cunku gecmisini unutamiyorum
merak ederım arada kesıtler sunsun ısterım ama
gecmışıyle yargılamayı dogru bulmuyorum ınsanları o yuzden kendımı tutup sormuyorum
Konusursan o ilişki biter bence. kötü bir gecmişin varsa konusarak gelecegınıde kötü edersin.
ben merak etmiyorum. ama karşı taraf merak ediyorsa içi öyle huzurlu olacaksa konuşurum.
Bence geçmiş konuşulması lazım.
Yoksa nasıl ilerler bir ilişki
Geçmiş konuşulursa geleceğe yönelemezsiniz hep aklınız kurcalar. Geçmiş geçmiştir karıştırmayın fazla ben yaşadım nefret edilesi bir konu
Bence konusulmamali onemli degilse tabi ben konustugum zaman sinirleniyorum onun icin konusmam
Geçmiş bazen insanın geleceğini belirler mesela kötü bir alışkanlık geçmişte kaldı diye düşünülmemeli ilerde de karşılaşılabilir bu yüzden geçmiş kelime anlamı gibi sadece geçmiş değildir
valla ben türküm benim kanımda domuz yağı ve katkı maddeleri bulunmaz:) ben kıskanırım geçmişinide konuşurum kızarımda haklıysa hakda veririm ama o konu açılacak aga :)
hep ileriyi düşünmeli hep önüne bakmalı insan ama ne varki öyle olmuyor... hep yüzümüze vurulur ve hep yüzüne vururuz karşımızdakinin zamanında yapılan hatalar...
Eğer olgun birer kişiliğe sahipse karşı taraf konuşulabilir
Hayır asla konuşulmamalı
Başa kakma olayı olur sonra
Akıllı davranmak gerekir
Ama o insanla ciddi düşünüyorsanız kesinlikle konuşmamalısınız
Bir ömür başınız ağrıyabilir.
Konusulmali bence. Gizli sakli olmaz. Fakat gecmis yüzünden sorun yaratilmasin :)
Konuşulmamalı kesin bir kavga sebebi çıkıyor. Hiç gerek yok öyle şeylere. Hangimiz masumuz ki. :)
önüne hedefe bak geçmşten gelecek yakın geçen geçmiş hayatı zindan etmeyin değerli kardeşim
Genelde ilişkilerim komedi başlar geri dönerdik gulerdik 😆
meraklanıyo insan dürüstlük güvenilirliği burası başlatır
Hayır, geçmişin kimseye bi' yararı olmamıştır azizim..
En iyisi hiç açmamak..
Geçmişini bilmediğim birinin geleceğinde olmam.
Bilemiyorum derim konular bunlar fakat geçmişi sana uymuyorsa ayrılır mısın?
Belki de güzel zaman geçireceksiniz belki hayatının aşkı
Yani çok şey yapmak lazım bunları dengede tutmak
"Aşk" 10 yaşındaki 'çocuk'ların dahi ağzındayken, dizilerle, erotizmle bu kadar doldurulmuşken inanmıyorum var olduğuna.
Geçmiş ise bir insanın kişiliğidir. Eski sevgilisi ya da her kimse ne yaşadı, neler yaptı bilmem lazım.
Ayrılır mıyım? Eğer bana çok tersse yaşadıkları/yaptıkları evet ayrılırım.
Hayırlısı madem
Öyle...
merak ederim ama konusunu özellikle açmam açılırsada üstün körü konuşurum
Çok detaya girmeden olabilir yani tecrübe ile sabit sonra sonu kavga ile bitiyor ve birbirine atılan iğrençsin bakışları 😒