AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
418Cevap
Paylaştığın resim bu sorunu cok iyi açıklıyor zaten.
Yarın öbür gün geçmişi hakkında ilişkinizi sarsacak bir bilgiyi başkasından öğrendiğiniz zaman da konuşulmamalı dersiniz artık.
geçmişi düşünenler geleceğe bakamazlarmış o yüzden konuşmaya gerek yok bence ilerisi için plan yapmaya vakit olsun
Geçmişte çok fena bir durum olmadıkça çok karıştırılmamalı. İşin sonunda bu günkü kişiliğe karaktere geçmişteki yaşanmışlıklar getiriyor insanı.
Konusunca gecmisi konusulan kisi iliskiden soguyor ve gecmisi tekrar aklinda kalbinde yasiyor benim oyle oldu ama ister istemezde bir yerde patlak veriyor. Bence konusulmamali hatta gecmisi hic bilmemek daha iyi kafa rahat
geçmiş ilişkiler heycanlı kalbleri ve yeni başlayacak olan aşklara kalb kririzi geçirerek ilerideki ilişkileri zedeler bahsetmemek gerekir...
Geçmişi temiz olan birine göre: Konuşulmalı..
Geçmişi temiz olmayan birine göre: Konuşulmamalı.. "diye tartışılır bir konu.
Öncelikle şu koyduğun caps i kaldır.
Aforizmalar ile bu meseleler konuşulmaz.
İlişkilerde karşılıklı güven oturduktan sonra geçmiş konuşulabilir.
Aksi halde zor.
evet konuşulmalı tabi bu kadar aciz olmasın.. insanlar medenice konuşulmalı hatta ilk başlar da konuşulmalı ki ileride kimse üzülmesin biraz aşın kendinizi !
Konuşmaya gerek yok. Geçmişinde bir halt yediyse zaten ben anlarım.
kızlar hep merak eder kurcalar ama bence konusulmamalı o ılıskıye gecmısı tartısmak ıcın mı basladık gelece adım atmak ıcın mı gecmısı kurcalamak ılıskıyı yıpratacak kıracak uzecektır.
konusmak istemiyorum ama onun geçmişini de çok merak ediyorum bu yüzden anlatmasını istiyorum ve anlatıyo sonra sinirleniyorum kavga ediyoruz özür felan diliyo ama ne biliyim nolcak sonumuz bilmiyorum
bence konuşulmamalı çünkü kafaya takıp sıkıntılar çıkabiliyor, tartışırken felan birden eskilere girile biliyor ve tartışma büyüyor o yüzden bence konuşulmaması gerekiyor.
Anlatmak isterse anlatılmali insanı geçmişiyle değil birlikte olduğun anla tanımali yargilamalisin
Geçmiş konuşulursa sonu ayrılık olur...
aynen
eğer ilişkilerde geçmiş konuşulmasaydı. hepimiz sütten çıkmış ak kaşık kadar beyaz ve masum olurduk. Malsef hiçbirimiz tertemiz değiliz. Konuşulmalıki insanlar daha iyi tanınabilmeli.
bir ilişkide geçmişi konuşursan o insanla gelecegin olmaz
Sevgilim anlattığında susturuyorum. Değil geçmişini bilmek el ele tutuştuklarını düşündüğümde bile çıldırıyorum.
Geçmişi ortaya sererseniz, yaranızı kanatır, birbirinizi kırabilirsiniz gereksiz yere.
Geçmiş, geçmişte kalmışsa konuşulmaz. Ama geçmiş, henüz geçmemişse konuşulur..
Ben geçmişiyle yaşayan bir insan olduğum için konuşurum ama hemen değil tabii ki.
Hayır nefret ederim. Yeni bir başlangıç yapmışsın ne diye eskiyi gündeme getirelim ki?
bir izllenim edinmek için merak edilen kadarı yeterli yüzeysel bir sekilde bilinebilir kısaca
Geçmişteki hataları Görmeli geleceğiz de doğru açıdan bakarak hareket dökümünü
gecmiste geecmiste kalmistir onemli olan su ki gecmisinden ders alamdikca zaten degisemezsin
Gecmis gecmistir... onemli olan benimle birlikteyken yaptiklari...
Çok detaylandırmadan olabilir. Ama kurcalanmasını sevmiyorum..
evet ederim ama gecmis gecmistir bu seni uzer o yuzden sorma bence ;)
en nefret ettigim ve olmamasi gerektigini dusundugum sey
Merak ederim. hatta önemserim. Bir insanın geçmişi geleceğine basamaktır.
Takılı kalmamalı ama herşey konuşulmalı diyorum ben...
Ben arkdaşken öğrendiğim ve şimdi yatamıyorum... ;) Gerek yok
konuşulmalı, her sorunun geçmişle illaki bir bağlantısı oluyor çünkü çözülmemiş üzeri örtülmüş
konusulmamali o an sorun olmamissa da ilerde olur guveni zedeler kesinlikle tabii konuya gorede degisir ama mesela "benim eski sevgilim sunlari yapardi" diye ovmek veya yermek yapılmamalı
Konuşulmasa daha iyi ama mutlaka karşı taraf bilmek isticek ve bu önemli bişeyse kesinlikle anlatılmalı ilerde sorun olabilir.
ben merak ediyorum soyledii zaman nedense bazi seylerine uzulup ya da krlyrm.. hassas oluyrm nedense
Konuşulmamalı çünkü geçmişi hatırlamak istemez. Ben olsam geçmişi konuşmam çünkü canını sıkarım felan
MERHABA adı ustunde gecmış geçmişte kalır konusmanın bır mantıgı yok olmus bıtmış gecmıste kalmıs onunuze bakın derım
Tabiki merak ederim. Çünkü benden önce neler yaşandığını bilmek isterim. Karşımdaki insanda benim neler yaşadığımı bilmeli ki ona göre davranmalı...
Konuşurum.
Bir kişinin geçmişi benim için çok önemlidir.
Geçmiş de yaşadığı olaylar varsa kararlarıma çok etkili olur.
bence konusulmali cunku ileride birden ortaya cikmazi sorun olustura bilir ayrica baskasi degilde karsimdakinden ogrenmek isterim
ben konuştum eski erkek arkadaşlarını sordum ilişkiye girdimi falan sordum sonra ayrıldık zaten bence hiç geçmişe bakma çok sorum çıkarıyo geçmiş
Konuşulmalı. Bir-iki kereliğine net bir şekilde konuşulmalı iki taraf merak ettiklerini sormalı ve ardından bu konu kapanmalı. Sakız edilirse olmaz.
Merak etmem de konuşmam da sonuçta geçmiş geçmişte kalmıştır yaşanmış ve bitmiştir. Geleceğe bakarım ben
geçmişi temiz olanın geçmişi temiz birini istemesinin nesi garip anlamıyorum kimse kimseye zorla ilişki kurdurmuyo neticede
bence bir insan hata yapmış olabilir bunuda eşine söylesinki hatalarıyla kabul etmeyecekse oda sevmesin bence dürüstlük arttıkça sevgi artar
Geçmiş, geleceğin teminatıdır.
İçinde ne olduğunu bilmediğiniz bir çantayı taşır mısınız? Hep kuşku duyarsınız.
bir ilişkinin köküne dinamit koymaya gerek yok. Geçmişe saygı duyup hiç yad etmemek lazım. Sora sorular şüpheler kıskançlıkla derken ilişkiyi yıkmaya gerek yok. Bırak dağınık. kalsiin
konuşulmalı ki sonradan geçmiş ortaya çıkınca afallamasın
Gecmiş geçmişte kaldı kafamda gecmişte kalsaydı ne diye seninle konuşim ya. Net. ;)
Ben merak ederim ama konuşmak istemem o yüzden en iyisi konuşmamak geçmiş yüzünden birçok kavga çıkabilir ya da hayal kırıklıkları şoklar yaşanabilir.
bence konuşulmamalı, sürekli tarih konuşmak kadar can sıkıcı bence :))
Konuşulmaz adı üstünden geçmiş. Ama bilinmesi gereken bir şey varsa konuşulur.
Geçmiş tozdur, üfleyin gitsin. Anlatmaya ne gerek var?
konuşulmalı benim yaşamadıklarımı o yaşadıysa sıkıntı çıkar
Üstad Necip Fazıl'ın dediği gibi Geçmiş çöptür çöplüğüde ancak kediler ve köpekler karıştırır
Konusursan içine kurt duser jaradelik gibi seni icine alir
Eçmiş geçmişte kalmıştır ne gerek var geçmişi açmaya
Bence konusulmasin beni benden öncesi ilgilendirmez mesela
eğeğr ilişkilerde geçmişe çok bağlı kalırsak o ilişki çok yürümez adım gibi eminim