Ben kıskanç birisiyim sormuyorum , kendimi de anlatmayı sevmiyorum geçmişimi vs.
Anlaşılmak için anlattım diyorlar vs. Ben bir insanın tamimiyle anlaşılacağını düşünmüyorum sarılmak yanında olduğunu hissettirmek konuşmaktan daha etkili bence.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kıskanç birisiyim sormuyorum , kendimi de anlatmayı sevmiyorum geçmişimi vs.
Anlaşılmak için anlattım diyorlar vs. Ben bir insanın tamimiyle anlaşılacağını düşünmüyorum sarılmak yanında olduğunu hissettirmek konuşmaktan daha etkili bence.
İlişkide geçmiş hakkında konuşmanın, yeni olan ilişkiyi sekteye uğrattığı ve yıprattığını düşünüyorum. Geçmiş geçmişte kalmalı, arkaya bakıldığında gelecek planlarını yoluna koyamazsın.
Yaş alan her insan gibi...
İnsan illaki içten bir kıskanır rahatsız olur. Bunu zevkle anlatılması karşı tarafı önemsememektir. Gecmise saygı duyup geleceğe odaklanmak daha sağlıklı çok ilişkiyi atacak. önemli bir detay yoksa gereği yok..
Özellikle kızlarda var bu hemen hemen her kız geçmiş ilişkisini kötüler çünkü ayrılınca kızlar iyi şeyleri silerken sadece kötü anılarını hatırlar o yüzden o topa hiç girilmemeli geçmiş geçmişte kalmış sonuçta
Kötülemeyi geç beni böyle kırdı tramvam var banane aq.
Cevap
2Cevap
Konuşulmamalı. Geçmiş bizi ilgilendirmez ve irite eder. Gerek yok.
Olgun kadınlar başka oluyor
Gecmisi benim icin önemli bende kiskancim muhtemelen sevdim biri anlatirsa irite olacam
Hem önemli hem anlatınca iğrite olacaksın ve hemde kıskançsın?
Temizlikten kastın ne 5 tane sevgili 0 eskort temiz mi? ya da 0 sevgili 1 eskort falan. d neye göre temiz
ciddi iliskiyse konusulmalı
Geçmişini s2m ne geçmişmis.
He ya
Bence geçmiş önemli
Soru o değil mihrimankaya
Geçmiş konuşulmalı bana göre geçmiş geleceğiin inşaası için bir temel insan bir ilişkiye başlayınca illaki geçmişini bilmek ister.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?