Bence konuşulmamalı. Bir şey öğrenince elimize bir şey geçmeyecek boş yere kızla araya mesafe giriyor sonra sdfsd

Bence konuşulmamalı. Bir şey öğrenince elimize bir şey geçmeyecek boş yere kızla araya mesafe giriyor sonra sdfsd

Kişiden kişiye değişir. Bu zamana kadar hayatımla ilgilendim ve günümüz laçka ilişkilerini yaşamış veya ne bileyim fb'miş, onca flörtleri varmış, aşk adı altında cinsellik yaşayan birini istemem ve sorarım. Dürüstçe cevap verirse düşünürüm fakat cevap veren olmaz gibi. Yukarıdaki satırlarda bahsettiğim şekilde hayat yaşayan kişi zaten kendinden çoğu parçayı başkalarına vermiş bana vereceği kalbinde ne yer kalmış ne de başka bir şey. Bütün bunlar hem erkek hem de kadın için geçerlidir. Sonra aşkı sevgiyi vs bulamıyorum diye ağlarlar. Bu yüzden gelecek için geçmiş önemlidir. Temeli olmayan her şey çöker.
Ortada ciddi bir şeyler olunmuşsa en başdan denilmeli açık açık bu evlilik olur çoçuk olur nişan olur ciddi gönül ilişkisi olur demek lazm başımdan bir olay geçti diye fzla detaylara girmeden denilmeli ve sonrada duruma göre sayfayı tamamen kapatmalı
Geçmiş beni hiçbir şekilde ilgilendirmez sorgulamayı seven birisi değilim kendisi anlatmak isterse anlatır anlatmak istemezse anlatmaz Israr edip anlatması için mücadele etmem
Cevap
7Cevap
Bence merak edildiği için tanımak için evet ama sorgulanmamalı yani geçmişte yaptıkları için
Konuşulmalı. Geçmişi hiç takan biri değilim ama bilmek isterim. Geçmiş önemli değil ama bilmek gerek insanın nerden geldiğini.
Onu bil de, kimle neleri olmuş onu bilmek sana bir şey katmaz :)
Şahsen bilmek isterim ne olmuşsa. Detaya çok gerek yok ama bilmeyince daha çok sinir olur insan. İnsan birşeyleri bilince kabullenmesi daha kolay oluyor ama bilmeyince çok kötü...
hayır bilmemek mutluluktur, değiştiremeyeceğin şeyleri bilmek sana hiçbir şey kazandırmaz, öyle şeylere girme bence hiç :D girersen çıkamazsın
Bana geçmişi hatırlatacaksa hayatıma girmesin zaten ben geçmişte mutlu olsam seninle ne işim var derim
Kendisi anlatmak isterse dinlerim ama senin de dediğin gibi geçmişi yüzünden araya mesafe koyulması saçma olurdu
Konuşunca soğuyorum konuşmasan olmaz. En iyisi sevgilisi olmamış birini buluyum ben.
Geçmiş ile kafayı yer onun icun yeni doğmuş gibiyim bebisim seninle. diyeceksim
Konuşulmalı. Her şey net şekılde ılışkıye başlanmalı
Konuşulmalı bence, En azından eski sevgilisiyle nasıl ayrılmıs onu öğrenirsin... Belki aldatmışdır😌
yok be aynur aldatmaz kimse ya sdf
Genel yorum yaptım ama bence konusulmalı Insallah iyi bir iliskiniz olur
bilmem sen anlat geçmişini o zaman xd
daha once sevgilim olsaydi anlatirdim sjiskeksk
küçük maceraları anlat sen de :D
Sap kaldim diyom ne macera😖
sitede sorduğun o gizli soruyu söyle, anaokulunda aşık olduğun çocuğu anlat :D
lan onu nerden gordunnn
anlatt gerçekleri anlatttt
Bencede konuşulmamalı sonra önyargılı oluyor istemsizce
Hayır konuşulmasını uygun bulmuyorum
afferin le angaralı sdf
Bazı şeyler bilinmeli hayat bu gelecekte geçmişin izleri karşımıza çıkabilir o yüzden baştan bilinse iki taraf için daha hayırlı olur
Fazla konuşulmamalı.
Sakıncalı bir durum bence o toplara girme
Yalanlar yalanlar yalanlarr yine yineden,,,
keyifleri bilir
Ben sorarım
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?