• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Aşk İlişkileri

İlişkilerde geçmiş konuşulmalı mı?

Tati_Likoo_
Tati_Likoo_ Takip Et
Xper 7 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
816
Yapay Zekaya Sor
Sizce ilişkilerde geçmişin konuşulması ayrılığa sebep olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru💫
İlişki Soruları Ayrılık Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
24 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Oğuz Akyıldız
Oğuz Akyıldız Takip Et
  • Merhaba.

İki farklı soru sormuşsunuz. Yani eğer sormak istediğiniz asıl soru şu ise: “eğer bir ilişkide geçmiş konuşulursa, bu ayrılık sebebi olabilir, o yüzden hiç konuşmamalı mı?” ona cevabım hayır olacaktır.

Aslında hayat gibi ilişkiler de anda yaşanmalıdır. Anda yaşayan kişi geçmişinden bağımsızdır. Tabii bu çok ideal bir durumu temsil eder çünkü günümüz toplumunda neredeyse hiç kimse anda yaşamıyor, herkesin yüzünde ağır bir maske. Ve bu maskenin malzemesi geçmişin duyguları ve yükleri.

Ama yine de, ne olursa olsun, bence iki kişinin geçmişi o ilişkiye etki etmemeli. Yani andaki duygular gerçekse, ilişkideki taraflar o ilişkinin dinamikleri içerisinde birbirlerine karşı %100 samimi ve dürüst iseler, o zaman o ilişki geçmişte yaşanan her şeyden bağımsız devam edebilmeli. Ki böyle insanların kurduğu bir ilişi zaten güçlü ve kalıcı olur.

Evet herkes geçmişte hata yapmış olabilir. Ama bunlar tekrarlanmak zorunda olmayabilir. Yani kişi bundan gerçekten gerekli dersleri alıp öğrendiyse ve kendini affettiyse, geriye hiçbir pişmanlık kalmadıysa, o zaman partneri de olaya böyle bakmalı ve geçmişin hataları sevgiyle kabul edilmelidir.

Ama kişi geçmişinden ders almamış, bilinçsiz ve bencilce davranıyorsa tabii o hataların tekrarlanma ihtimali de o derecede yüksektir.

Geçmişi saklamak hiçbir durumda doğru değildir, çünkü dürüstlüğe sığmaz. Anda yaşayan kişiler zaten geçmişten bahsetmeye gerek bile duymayacaklardır. Ama o seviyede olunmasa bile geçmiş, olmuş bitmiştir ve onu değiştirebilecek hiçbir güç yoktur. Dolayısıyla onu saklamak da hiç doğru değildir. Doğru olmayan başka bir şey ise kişiyi geçmişine bakarak değerlendirmek olacaktır. Bu çok haksız bir genelleme ile güzel olma potansiyeline sahip bir ilişkiyi daha başlamadan bitmesine sebep olabilir.

Daha detaylı bilgi ve deneyim için benimle istediğiniz zaman profilimdeki linkler vasıtasıyla irtibata geçebilirsiniz.

Sevgilerimle.

6
    2 Yorumla
    • Tati_Likoo_
      Tati_Likoo_
      +1 yıl

Teşekkurler güzel görüşünüz için

Yorumla
    • Oğuz Akyıldız
      Oğuz Akyıldız
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
Çok Süper Cevap
  • Erhancanlar
    Erhancanlar Takip Et
    Master Yaş: 55 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Geçmişi sorgulamak ve yaşadıklarından dolayı birini hain, iki yüzlü, pis ve kötü bellemek insanlık suçudur, zulümdür. Oysa biz yoktuk o zamanlar hayatında. Her ne yaşamış isek sadece ciddi ve sorumluluğunu alan, iyi ya da kötü hatalarımızdan ders alan bir yaşanmışlık ise adı evet sorgulanmamalı. Ama yüz kızartıcı, haince, zalimce bir geçmiş yaşamış isek ve bir çok insanı üzmüş ve mahvetmiş isek te bunların sorgulanması ve yüzleşmemiz gerekecektir muhakkak. Kimse bile bile bir hain ile, cani ile bir gelecek hazırlamaz.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• aslan-burcu-erkeği
    aslan-burcu-erkeği Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

İlişkilerde geçmiş konuşmak bir cambazın ipte yürümesi gibidir. Sakin, kararlı, dürüst adımlar atarsınız. Tek bir milimetrik hatanız sizi ölüme götürebilir ve yolu kazasız bitirdiğinizde ise tarif edilemez bir duygusal tatmin yaşarsınız.

0
    0 Yorumla
  • reversengineer
    reversengineer Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.

Geçmişin hatırlatılması ayrılığa yol açar. Birisinin geçmişini bilmeden hayatına katamazsın. Her şey alenen ortada olmalı ve bilinmeli ki o yolda yürüyebileceğini bilmeli kişi.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

113

Cevap

100

Cevap

• FragileDreams
    FragileDreams Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl

Bence her ilişkide geçmiş 1 kez masaya yatırılıp enine boyuna dürüstçe konuşulmalı, çünkü en önemsiz diyen insanlar bile bunu ilerde ciddi sorun edebiliyor. O zaman etkisi daha yıkıcı oluyor. Merak edilen şeyler sorulmalı ve 1 kez dürüstçe cevap verilip konu kapatılmalı. En sağlıklısı bu olur diye düşünüyorum

2
    2 Yorumla
    • johnniewalker35
      johnniewalker35
      +1 yıl

O kadar doğru konuşmuşsun ve düzgün anlatmışsın ki kendim dahi yorum yapamadım çünkü senin söylediklerinin aynısını ya da buna benzer bir şeyler yazacaktım aşırı derecede doğru konuşmuşsun aşırı derecede mantıklı yorum yapmışsın ya helal olsun cidden senin bu paylaştığın yorum gibi yapılmalı bence

Yorumla
    • FragileDreams
      FragileDreams
      +1 yıl

@johnniewalker35 eyv sagolasın

Yorumla
  • iammarshmellov
    iammarshmellov Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 91%
    +1 yıl

Konuşulabilir, konuşulmayadabilir. Bence ikisinde de bi sakınca yok. Bi ilişkide iki kişi birbirine saygı duymayacaksa o ilişki de olmasın zaten. Geçmiş bitmiş şeylerin hesabını yapmaktansa o kişiyle olan ilişkisini güçlendirmesi, kendisine ve ona açtığı yeni sayfa da daha güzel günler yaşatmak istemesi daha önemli. Ben şahsen merak ederim geçmişini. Ama yargılayamam, bunun için ilişkiyi sonlandıramam. Belki bana gelirken bambaşka Bi adam oldu da geldi. Bunu bilmeden onu yargılayamam. Şöyle olabilir; endişe duyduğum Bi geçmişi varsa Bi süre zaman geçirip sonra buna karar veririm. Aynı hataları tekrar yapacak mı diye beklerim. Hepimiz yıllar içerisinde farketmeden değişiyoruz. Sonradan yıllar öncesine dönüp baktığımızda ancak farkedebiliyoruz. Belki o endişe duymama sebep olan durum hiç gerçekleşmeyecek boş Bi endişedir. Bundan emin olmadan ilişkiyi sonlandırmak hem kendime hem de karşımda ki insana haksızlık olur.

3
    0 Yorumla
  • Manyyakmıdırnedirya
    Manyyakmıdırnedirya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Konuşulmalı çünkü bir insanı en çok geçmişi ile tanırsın. Geçmişte neler yaptığına dair edindiğin bilgiler kişilik yapısı hakkında da bilgi verir. Olumlu olumsuz ne olduysa her iki taraf da söylemeli diye düşünüyorum. Şu andan devam edip ilerlemek bana mantıksız geliyor biraz. Hata yaptıysa onları bilmek, yanlışları hakkında konuşmak beni rahatsız etmez aksine mutlu eder. "Geçmişe değil geleceğimize bakalım" diyen biri şüphe uyandırır çünkü aklımda acaba olarak kalmasını istemem bilip de yola devam etmek isterim.

1
    0 Yorumla
  • ByMş123
    ByMş123 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Geçmiş Geleceğe Yön Verir. Geçmişi Bilinmeli Bir İnsanın. İlerdeki Sadakatinden Ancak Geçmişe Göre Emin Olunabilir. Kimse Kusura Baksın Veya Bakmasın Geçmişte Yılda 5-6 Sevgili Değiştiren Önüne Gelenle Birşey Yaşayan Bir İnsanın Kimse Gelecekte Sadakatinden Emin Olamaz.

3
    0 Yorumla
  • aimPediatrician
    aimPediatrician Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 61%
    +1 yıl

Başkasını bilmem, ben konuşurum, her haltı yesin gelsin bana seni seviyorum ama geçmişi konuşmayalım, geçmiş geçmişte kaldı artık benim için sen önemlisin desin, ağzının ortasına şaplağı vurduğum gibi sersemletirim o adamı, dalga geçer gibi birde geçmiş geçmişte kaldı diyor 😂 töbe töbe
    Ben sorarım bacım, bence sorulmalı ona göre hareket edilmeli diye düşünüyorum.

"Unutma, bir insanın geçmişte yaptıkları, gelecekte yapacaklarının teminatıdır..."

1
    0 Yorumla
  • hercai89
    hercai89 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 94%
    +1 yıl

Bana göre eski ilişkiden bahsetmek, birşeylerin tamamen bitmediginin göstergesidir.
    Yanlış adrese geldin, diyerek muhatabı uyarıp, yakın bir dostuna veya psikologa yönlendirmek gerek.

Bitir ve unut ondan sonra belki beni bulabilirsin diye yol vermek gerek...

1
    0 Yorumla
  • _Jante_
    _Jante_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Tatsız olaylar yaşanılmaması için çok uzatmadan üstünden geçilmesi gerekir :D

2
    0 Yorumla
  • masal_anlatan_peri
    masal_anlatan_peri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Bikere konusulur eger çok israr ediliyorsa ve konu kapatilir

2
    0 Yorumla
  • aycaakayahan1
    aycaakayahan1 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Geçmişten kastın geçmişteki tartışmalarınız mı yoksa yoksa birlikteliğinizden önceki yaşadıkları mı?

3
    3 Yorumla
    • Bay_Modern35
      Bay_Modern35
      +1 yıl

çok belli değil mi soru

Yorumla
    • Tati_Likoo_
      Tati_Likoo_
      +1 yıl

Onceki iliskilerde yaşananlar

Yorumla
    • aycaakayahan1
      aycaakayahan1
      +1 yıl

Soruluyorsa cevaplanabilir

Yorumla
  • Kevser27rh
    Kevser27rh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

Tabiki konuşulmamalı. Sonuçta geçmişte yaşanan zamanda senin suanki sevgilin hayatında yoktu. Bu sadece boş tartışmalara ve gerginliğe neden olur.
    Geçmişi bosver, Şu an hayatındaki kişiyle geleceğine bak 🌟

3
    0 Yorumla
  • Şestralı
    Şestralı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

e yani yaşını söylüyorsun 22 bu kadar sene ne yaptın kendini nasıl geliştirdin ne sunuyorsun bana diye sorar. o 22 senenin her anı değerlidir. insanlar geçmişleriyle geleceklerini şekillendirir şeffaf olmak gerek ama biryere kadar:D

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı.

İlişki türüne göre değişir... Gecelik, tek severlik, fuckbuddy tarzı ilişkilerde, buna gerek yok.. Ama daha uzun soluklu ilişkilerde konuşulmasında sorun olmamalı.. Tabi cevapları kaldıracak olgunluk varsa.

1
    0 Yorumla
  • ahsennn_1
    ahsennn_1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 73%
    +1 yıl

Neye sebep olursa olsun. Onu geçmişte onca kızla yatıp kalkmadan önce düşünecekti ki insan biraz ilerisini düşünür değil mi? Banane ben vakfın önde gelen hayırsever kuruluşlarından mıyım? Azıcık dikkatli olsaydı

1
    0 Yorumla
  • Naz_006
    Naz_006 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

Irdelememek lazım bence fazla detay karşı tarafı hem sıkar hem uzaklaştırır. Hem geçmişte hayatımda ve hayatında olmadığım için beni ilgilendirmez ama bilmem gerekrn şeyler varsa bilmeliyim nişanlılık vs. gibi

1
    0 Yorumla
  • Sonbaharengi16
    Sonbaharengi16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 96%
    +1 yıl

Kendini anlatmak adına, ne beklentisi vardı ne olmadı diye belki anlatılabilir, amaa derine inmeden kıyas yapmadan, karşı tarafı incitmeden...

4
    0 Yorumla
  • musicalower1
    musicalower1 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.

Geçmişe mazi derler
    Geleceği ve şimdiyi düşünmek gerek
    Geçmiş geçmişte kalmış bitmiş olmuş gitmiş
    Açmanın ne manası ne anlamı yook
    Boşu boşuna zaman kaybı 😏😏

2
    0 Yorumla
  • 19Egzodia05
    19Egzodia05 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Olmaz gecmis konusulmali neden konusulmali yasadigi seyleri olaylari acilari dertleri vs seyleri bilirsen ona gire dikkatli olabilirsin hassas olabilirsin sevmedigi cumleler agzindan cikmayabilir bir kere konusulmali hersey ve kapatilmali o konu gecmis gecmiste kalir eyvallahta konusulmali insanlarin boylece kirmizi cizgileride ogrenilebilir vsvs

2
    0 Yorumla
  • MGizlikullanıcı
    MGizlikullanıcı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 67%
    +1 yıl

En sinir olduğum şeylerden biri sanane yani şu an seviyorsan geçmişte yaşadığı şeylerden tecrübe edinmiştir.

3
    1 Yorumla
    • Bay_Modern35
      Bay_Modern35
      +1 yıl

Kesinlikle.. Geçmiş geçmiştir..

Yorumla
  • baron777
    baron777 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.

Karşındakının duyaması gereken bir şey varsa kendisi tesadüfen öğreneceğine ve ya bir başkasından duyacağına senden duysun... Ben yaşadım sonuçları çok ağır oluyor... İnsan kaybediyosun... 😯

1
    0 Yorumla
  • yargıdağıtmayageldim
    yargıdağıtmayageldim Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Ne haltlar yediği geçmişte kaldı ama merak ederim beni ilgilendiren biriyse. Fakat kimse tam anlamıyla geçmişte ne haltlar yediğini anlatmaz hayal gücünüze kalmış bir sey

1
    0 Yorumla
  • KıyametAlameti
    KıyametAlameti Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 62%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Ben açmak istemem karşı taraf açarsa gerçekler neyse söylerim uygun bir dille olumsuz etkilenmeyecek şekilde.
    Gerçi burada herşeyi paylaşıyoruz oda ayrı bir çelişki!!

1
    0 Yorumla
  • hunilibeba
    hunilibeba Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Ay yok hayır. Asla sormam da anlatmasın da... Bilmek dahi istemem çünkü kıskanç biriyim, yolunacak kazlar... Pardon kızlar çıkarmasın başıma.

2
    0 Yorumla
  • mışgibihayatlar
    mışgibihayatlar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 106 , eic 100%
    +1 yıl

Konusulmasi gereken ancak hasir altı edilen her şey muhakkak bir sekilde ortaya çıkar. Seffaf olan kazanir.

2
    0 Yorumla
  • _Creeper_07_
    _Creeper_07_ Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 27
    +1 yıl

Geçmiş konuşulmamalı, eskilerden bahsetmeye lüzum yok, önemli olan şimdi ve sonrası bence.

0
    0 Yorumla
  • tugbikooo
    tugbikooo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Geçmiş geçmiş kalmıştır ama bence konuşulmalı çünkü geçmiş yaşamdan insanın nasıl biri olduğunu anlayabilirsin

1
    0 Yorumla
  • hojiblanca
    hojiblanca Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 62%
    +1 yıl

Takıntı ya da kıskançlık krizi gibi değil de, ilişkinin ilk başında kafaya takılan bir mevzu varsa konuşulmalı, durup durup açılacak konu olmamalı.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yaa geçmişi konuşmak çook saçma. Karşındaki kişi sana deseki beni geçmişime göre mi kabul edeceksin neden soruyorsun dese ne cevap vereceksin? Geçmiş geçmişte kalmıştır sanki CV veriyorsun ona göre kabul edecek.

1
    0 Yorumla
  • Uykusuzgecelerrr
    Uykusuzgecelerrr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 57%
    +1 yıl

Evet ama fazla detay vermeyerek. Atıyorum eski sevgilini anlatırsın ama şöyle seviştim, böyle aşık oldum demezsin

1
    0 Yorumla
  • Meftun007
    Meftun007 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Kimi karşısındaki kişinin geçmişini bilmek ister. Kimisi de bunu umursamaz, kendisi için ilerisi önemlidir

1
    0 Yorumla
  • Kravat_takan_adam
    Kravat_takan_adam Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

Gereği yok bana kalırsa çünkü konu konuyu açıp iş riskli yerlere gidebilir ve hatta tartışma bile çıkabilir.

1
    0 Yorumla
  • ILIKSÜTT
    ILIKSÜTT Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Hayır çünkü kız da kendini kıyaslar her zaman bu değişmez. ve kafayı yemektense ayrılmayı seçer

3
    1 Yorumla
    • ILIKSÜTT
      ILIKSÜTT
      +1 yıl

erkekte

Yorumla
  • Burbie
    Burbie Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 65%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.

Ben onun geçmişini sorun etmem asla. O benim geçmişimi sorun ederse de kapı dışarı yallah.

2
    0 Yorumla
  • Bendiss
    Bendiss Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Bir kere konuşulmasından yanayım. İleride bir şeyler karşılaştıklarında en azından ilişkiye zarar vermez.

2
    0 Yorumla
  • Kültürel
    Kültürel Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.

Adı üzerinde geçmiş. Geçmişe saplanıp kalanlar geleceğe odaklanamazlsr bırak önünü göremezler.

1
    0 Yorumla
  • ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ
    ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

Gelecekte huzurumu bozmayacak bir geçmişi varsa sorun olmaz

1
    0 Yorumla
  • düşünmektükenmektir
    düşünmektükenmektir Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Çok ciddi bilinmesi gereken şeyler yok ise konuşulmamalı.

1
    0 Yorumla
  • kagan__altınışık
    kagan__altınışık Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 85%
    +1 yıl

Kızın geçmişi temiz ise erkeğin de geçmişi temiz olmalı öbür Türlüsü yürümez

1
    1 Yorumla
    • kagan__altınışık
      kagan__altınışık
      +1 yıl

@tati_likoo_

Yorumla
  • Rossalindaa
    Rossalindaa Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 77%
    +1 yıl

Detaylarda boğulmadan yüzeysel bilinmesi sağlıklı elbet. Fazlası kesinlikle hoş değil.

1
    0 Yorumla
  • Be_Hopeful
    Be_Hopeful Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 92%
    +1 yıl

Çok uzatmamak en iyisi zira tartışmalara sebep olabilir.

1
    0 Yorumla
  • Elagözlü7575
    Elagözlü7575 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Geçmişe takili kalınmamali zarar verir biyerden sonra ben sevmm söz konusu edilmesini

1
    0 Yorumla
  • GolgesizPrens
    GolgesizPrens Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl

Geçmişi konuşmanın yeni bir ilişkiye zarar vereceği ortadadır. Her ne yaşanmışsa, yaşanmış ve bitmiştir.

1
    0 Yorumla
  • Lena_598
    Lena_598 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Anlatmak istedigin kadar. Istemezsen de anlatma. :)

1
    0 Yorumla
  • Erotltp
    Erotltp Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır, konuşmayan erkekler var onlar süper ya aşk en güzel onlarla yaşanıyor

1
    0 Yorumla
  • lynn86
    lynn86 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 41%
    +1 yıl

Cok gerekmedikce hayir. Eger karsindaki illaki bilmek isterse, duzgunce sorar ve anlatirsin.

1
    0 Yorumla
  • _ViViR-
    _ViViR- Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 49%
    +1 yıl

Yani en azından 1 kez her iki tarafın merakı giderilmeli

1
    0 Yorumla
  • obirrocky0
    obirrocky0 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 91%
    +1 yıl

Konuşulmalı kesinlikle yediği haltlar bir bir ortaya çıkmalıdır.

1
    0 Yorumla
  • Heyoguys
    Heyoguys Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bu benim geçmişim onun geçmişi değil bu yüzden söz konusu dahi olamaz.

1
    0 Yorumla
  • furkan_yavuzyilmazz
    furkan_yavuzyilmazz Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Ya geçmişimde kötü bir şey yok karşı taraf sorarsa anlatırım sormazsa da anlatmam

1
    0 Yorumla
  • Watchstars
    Watchstars Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Çok merak ediyorsa konuşulur ama illaki mod düşüklüğü yaşanır

1
    0 Yorumla
  • bellatrix-lestarange
    bellatrix-lestarange Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 51%
    +1 yıl

Hayır ama bilgim olmalı. İlerde bir sürprizle karşılaşmak istemem

1
    0 Yorumla
  • myladydarbanville
    myladydarbanville Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 69%
    +1 yıl

Olamaz. Geçmiş konusulsa bile gelecek hakkında hüküm vermek için konusulmamalidir.

1
    0 Yorumla
  • AaronBenElijah
    AaronBenElijah Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Sadece ilişkiyi zedeler nasıl ki fazla kıskançlık zararsa Buda aynı şey

1
    0 Yorumla
  • leclıte
    leclıte Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 82%
    +1 yıl

Belki ileride çocuklara karışınca ama önceden konuşulması sakıncalar dogurabilir zannımca hanım kız

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Vardı bir g. zekalı sürekli eski konuştuğu kişiyi anlatıyordu. Yanlışlarını anlatıyordu ama yine de konunun o olması hiç hoşuma gitmiyordu. Zaten geniş biriydi bende bitirdim.

1
    0 Yorumla
  • Uzayfıratbozkir
    Uzayfıratbozkir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 85%
    +1 yıl

Sorulur ise konuşulması taraftarıyım ama aksi takdirde anlatılmalı bence

1
    0 Yorumla
  • Kumralvampir___
    Kumralvampir___ Takip Et
    Bilge Yaş: 25
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.

eger seni terkedip onca zaman sonra geri donmusse konusulmali karsi taraf jatali cunku

1
    0 Yorumla
  • behişti89
    behişti89 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

İlişkiler geçmiş için değil gelecek için kurulur ve devam edilir

3
    0 Yorumla
  • hakbey100
    hakbey100 Takip Et
    Yoda Yaş: 110
    +1 yıl

Geçmişte yaşanan ilişkilereden konuşulması hoşdeğil gerek de yok

2
    0 Yorumla
  • Joffrey72
    Joffrey72 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

En ufak bir pürüz kalmaması kaydıyla hepsi paylaşılırsa uzun ömürlü bir ilişkiye hoşgeldiniz denir

2
    0 Yorumla
  • tiryakinimtiryakin
    tiryakinimtiryakin Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Çoğu zaman kötü şeyler duyma ihtimalimiz olsa da öğrenmek isteriz.

Olumsuz etkileyebilir, üzülebiliriz. İlişkiyi olumsuz etkilemesi doğru olmaz. Çünkü göze alarak başlamıştır ilişkiye..

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (153)
Devamını Gör(198)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlişkilerde geçmiş konuşulmalı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İlişkilerde geçmiş konuşulmalı mı? 18 cevap verildi
İlişkilerde geçmişten bahsedilmeli mi? 48 cevap verildi
İlişkide geçmiş hakkında konuşulmalı mı? 8 cevap verildi
İlişkilerde 'geçmiş' konuşulmalı mı? 20 cevap verildi
İlişkilerde 'geçmiş' konuşulmalı mı? 696 cevap verildi
İlişkilerde geçmiş anlatılmalı mı? 60 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En son kiminle göz göze geldin?
  • Bir ilişkide en büyük tehlike üçüncü şahıslar mı yoksa çiftin kendi hataları mı?
  • Gönül eğlendirme peşinde misiniz yoksa ciddi ilişki mi arıyorsunuz?
  • Bunların hangisini beslemek isterdin?
  • Hiç imkansız birine aşık oldun mu?
  • İliskilerde iki baskin taraf/ iki pasif taraf iliskisi iyi olur mu?
  • Kışın çizme giymeyi seviyor musunuz?
  • Size bir emanet bırakacak olsaydım, bunun ne olacağını soyleyim mi?
  • Bakışlarınız sizi ele verir mi konuşmadan da kendinizi böyle anlatabilir misiniz?
  • Yazılım mı guncellersiniz daha çok, hayatınızı mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨