Konuşulmamalı. En son ne zaman ilişkisi olduğunu bilmem bana yeter. Ve bir ilişkisi 3 4 yılı geçmişse o kişiyle birliktelik düşünmem. Çünki onun bana vereceği bir şey yoktur. İster sevgi , ister gelecekle ilgili.
Bir anda anlatılmamalı, eğer geçmişe dair tarafların anlatmak isteyeceği bir şeyler varsa bu rızaya bırakılmalıdır ve “anlat” diye üzerlere varılmamaldır. Varsa bir şeyler muhakkak zamanı geldiğinde anlatılır. Her şeyin bir zamanı vardır. Sabır burada çok sıcak bir dost
A-dan Z-ye değil tabi. Önemli olan bilmesi gerektiği şeyler söylenmeli. İlerde ortaya çıkabilecek durumlarda anlatilmali. Ama hepsi değil. Babaannem hep derdi karşı tarafa ilişkinde po... pnun yarisini gösterecen diğe evladim 🤣🤣
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Benim için en önemli şeylerden birisi geçmiş geleceği de yansitir zaten
aslında boş değil. bana exinin ondan neden ayrıldığını anlatmıştı. ben de içimden vardır kızın bi bildiği demiştim. gerçekten de varmış. exine yaptığının aynısını bana yapıyor şu an :)
@kiminecanfeda Bu tarzda bir kişinin doğruları anlatmayacağı çok açık bir gerçek. Hadi oldu da anlattı diyelim buradaki yeni ilişki adayının ben onu adam ederim düşüncesi ilişkiyi devam ettirme veya başlatma ihtimali de hayli yüksek. İnsanın her zaman bir umudu vardır çünkü. Yani boşa çıkacak zaten bunlar çok bariz belirtiler aklı başında olan insan bunları başından idrak edip zaman kaybetmez. Sizin o içinizdeki inançsızlık size gerekenleri yapmanız için bir işaretmiş fakat siz görmezden gelmişsiniz. Ve yetmemiş size yanlışlar yapmaya başlamış. Ben daha ne diyeyim?
bahsettiğim şey de şu exinin mesajlarına bakamıyormuş yoğunluktan kız da hep darlamış bak mesajlarıma diye. benimki de daralmış en sonunda kız ayrılmış. şu anda da benim mesajlarıma bakmıyor. ben güzel dille darlamak istemediğimi ama bu kadar da olmayacağını son şansın diyerek bahsettim 2 gündür mesajlarıma dönmüyor. bitecek muhtemelen ilişkimiz ama eski sevgilisinden de az buz bahsedilse olur bence en azından bi iki huyunu öğrenirsin
@kiminecanfeda Eski sevgililerden bahsetmeye karşı değilim ama gerekli de görmüyorum. Şahsen rahatsız olmam. Fakat ben tanıma süresinde de iyice inceleyerek aynı fikirlere sahip olabilirim ve böylesi bence daha cazip. Tanımak öyle şıp diye olmaz ama insan illa kendini açık eder. Alain Delon, Robert De Niro, Al Pacino gibi büyük bir oyuncu değilse kendini çok güzel açık eder. Acele etmeye ve zaman kaybetmeye gerek yok her sey tam zamanında oluyor zaten