Eşime istek atan adam, sizce tanıdık biri olabilir mi? yorum yapar mısınız? Bu adamın ikinci hesap açma sebebi ne olabilir?

tanımadığım biri eşime instagramdan istek atmış. Ortak arkadaş tanıdık vs hiç bir şey yok. Eşime de öyle hergün birsürü istek, mesaj falan gelmez. Profili gizli. Profil foto suda ailecek zaten. Akşam ben gördüm kabul ettim isteği meraktan. Bekledim bekledim. Bişey yazmadı. Ertesi Sabah merhaba yazmış eşimde engellemiş. Akşam Ben bunu görünce engeli kaldırdım tanışıyor muyuz dedim. Oda "bu soruyu, sabah engellemeden önce neden sormadın" dedi. Ve hemen engelledi. Ve bende engelledim onu. Mesajlaşmayı da komple sildim. 1-adam niçin böyle tuhaf bir tepki verdi, Ve hemen engelledi. rast gele istek atan bir adam, sabah engellenmiş olmasını umursamaz diye düşünüyorum. Çok saçma bir tepki oldu. hemen yürümesi lazımdı. Bende engelleyip konuyu kapatacaktım. 2-eşim bana hiç bir şey bir şey söylemedi. Yani ben bu isteği kabul etmedim senmi ettin demedi bana. sonra, adam bana merhaba demişti bende engellemiştim. Mesaj komple silinmiş senmi sildin diye de sormadı. Yani bu konuda hiç konuşma olmadı aramızda. öylece kaldı. ***Sizce daha önceden bir tanışık lık olabilir mi? sanki bişeyler yaşanmış bitmiş, adam çok sonra istek atmış gibi. istek kabul edilince merhaba yazmış, ve sabah eşim tarafından hemen engellenince şaşırmış gibi geldi. Ben akşam engeli kaldırıp tanışıyor muyuz deyince de kocası olduğumu anlamış gibi. Yoksa neden "bu soruyu sabah engellemeden önce neden sormadın" dedi ve hemen engelledi? Geçmişle ilgili bir şey mi ima etti acaba? yeni gelişme de:adamın bir hesabı daha var. Başka hesaptan baktım. Sıfır takipçi sıfır takip sıfır gönderi. Yeni hesap herhalde. 2 haftadır falan bakıyorum eşimin hesabına, adam ikinci hesaptan istek mesaj vs bir şey atmadı.

Güncellemeler
1 yıl
Engeli kaldırıp, beklemeye geçsem nasıl olur sizce? Bakalım oda takip ediyor mu engelli olup olmadığını. Yeniden istek mesaj falan atıyor mu?
Güncellemeler
1 yıl
Bugun eşim imin hesabına girdim. Kimleri aratmış diye baktım. Sadece soyadı ve anlamsız rakamlar olan bir hesabı daha varmış eşimin. 2019 da açılmış. eski hesabını benim bildiğin hesaptan aratarak tekine almış. Anlama veremedim. Ne demektir bu?
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar. Adamın engelini kaldırdım. 2 hafta oldu. Eşim farkedip adamı geri engellemedi. Engelliler listesine bakıyorum sürekli. Adamdan da istek mesaj vs bişey yok. Sizce durum nedir. Bu adam eşimin tanıdığı birisimi rastgele birisimi?
Eşime istek atan adam, sizce tanıdık biri olabilir mi? yorum yapar mısınız? Bu adamın ikinci hesap açma sebebi ne olabilir?