Sizce eşim ile bu adam arasında bir alaka var mı? Aldatıldım mı acaba? lütfen konuyu okur musunuz?

bir adam karıma instagramdan istek atmış. Tamamen alakasız biri. Akşam isteği gördüm kim bu diye merak edip kabul ettim. Bekledim ama akşam bir şey yazmadı. ***ertesi akşam telefonu elime aldığım da gördüm sabah merhaba yazmış eşimde hemen engellemiş. ***engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim. Onun cevabı çok enteresan dı. "bu soruyu sabah beni engellemeden önce neden sormadın" yazdı. Ve hemen engelledi. Bende engelledim ve komple sildim mesajlaşmayı ******bu diyalog birbirini hiç tanımayan iki insan için saçma değilmi? Yani ona buna rastgele istek atan adam engellenmeyi pek umursamaz diye düşünüyorum. Sizce bu adam kim? Rastgele biri olabilir mi? Öyleyse eğer neden böyle enteresan bir soru sorup hemen engelledi sizce? eşim son zamanlarda instagram hesabıma girme diyor.

Güncellemeler
1 yıl
Şimdi baktım hesaba yeniden. Sağ üst köşede grup sohbeti oluşturma var ya. Oraya basınca önerilen kısmında en tepede çıkıyor bu. Dün yoktu. Şu an hala engelli ama. Acaba engeli kaldırıp mesajlaşıp yenşden mi engel yaptı eşim? Nasıl çıkar orada engelli adam? Hemde en tepede
Güncellemeler
1 yıl
Bu adam 1 haftadır engelli iken. Mesaj bölümünde önerilenler kısmında, neden aniden dün akşam birden bire en tepeye geldi? Arkadaşlar instagram kullanmadığım için bilmiyorum bunları. Yani etkileşim yoksa adam neden en tepeye gelsin aniden. 1 haftadır bakıyorum yoktu. Bilenler lütfen yardımcı olsun
Güncellemeler
1 yıl
Adam kendine yeni hesap açmış. Ama buradan bir istek atmadı. Mesajda atmadı. Bu ikinci hesabı niye açtı? Acaba eşimin de ikinci hesabı mı var. Ben engeli kaldırıp beklesem mantıklı olur mu? Böyle boşuna bekliyorum haftalardır
Sizce eşim ile bu adam arasında bir alaka var mı? Aldatıldım mı acaba? lütfen konuyu okur musunuz?