Aldatılıyor muyum ya da daha önce aldatıldım mı acaba?

Merhabalar. Bir adam karıma instadan istek atmış. Akşam gördüm kabul ettim. Bekledim mesaj yazmadı. Bende yazmadım. Eşimin haberi yok. Ertesi sabah merhaba yazmış karımda engellemiş. Akşam gördüm. Engeli kaldırdım "tanışıyor muyuz Instagram mı nerden buldun" yazdım. Oda dediki "sabah takipten çıkarmadan önce neden sormadın" ve hemen engelledi. Sonra bende engelledim. Profiline baktım 200 300 takipçisi var hepsi tuhaf tuhaf kızlar Bi tane erkek yok. Kendi takip ettiklerinde çoğunluk la öyle. Karımın adını bilmeden rastgele atmış olabilir mi yani Instagram kullanmadığım için sitemi bilmiyorum. Hiç ortak arkadaş vs bişey yok hiç bir bağlantı yok nasıl istek atmış olabilir. Sizce önceden sanal bir temas olmuş olabilir mi senaryo larınızı bekliyorum. Bidr karım 5 6 aydır Instagram ma girme diyor. Makyaj video kadınlar vs avr görmeni istemiyorum diyor. Bide sürekli Instagram da çevrimiçi görünmeyim hep instada takılıyor demesin çevrem diyor. Telefonu çekip almıyor nezaman telefonu elime alsam Instagram damıson diyor. Girme çıkarmısın lütfen diyor yorumlarınızı bekliyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Şimdi bu adama engeli kaldırıp tanışıyor muyuz deyince neden engelledi hemen. Rastgele istek atan biri ise sen sabah beni engelledin al şimdi bende seni engelliyorum demesi saçma değilmi? Yani herkese istek atan adam engellenmek koymaz tanışmaya çalışması gerekiyor Du mantık olarak. Nesir fikirleriniz?
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada adam engel yapınca bende engelledim. Ve komple sildim. Eşimde "Allah Allah bşr hesap vardı engellemiştim komple silinmiş neden acaba" diye hiç bşrşey sormadı bana. Böyle bişey oldu diye söyleme dide. Fikirleriniz nelerdir
Aldatılıyor muyum ya da daha önce aldatıldım mı acaba?