• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Ben Aldatıldım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Sevgilim beni aldatmış elim kolum titriyor aldattığı kızın da benden haberi yok ne yapmalıyım
Ben Aldatıldım?
Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • girlishhh0024
    girlishhh0024 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    1 yıl

Öncelikle varsa yakın arkadaşından psikolojik destek isteyebilirsin, birlikte sakin rahat konuşabileceğiniz bir yerde sohbet edin, kafanı dağıt.
    Bir kaç gün kendine ayır, sakın kendini suçlama. Bu senin suçun değildi, yeterince güzelsin yeterince zekisin yeterince bakımlısın emin ol. O bir kaç gün onunla hiç iletişime geçme. Geçmeye çalışırsa da bir bahane bul.
    Bir kaç gün sakinleştikten sonra ilk isin senin gibi mağdur olan diğer kişiyi de bilgilendirmek. Onun da senin gibi bunu öğrenmeye hakkı var.
    En sonunda hiç gürültü çıkarma demeyeceğim, çünkü içine atarsan hiç bir zaman bitmeyecek. Sürekli kendi kendine içinde onunla konuşacaksın. O yüzden içinden ne geliyorsa (Onun seviyesine düşmeden) ölçülü bir şekilde bağır çağır sinirini ex partnerine dök. Sonra ister helallesip ister hakkını haram edip git, burası sana kalmış.
    Aradan bir kaç gün geçince hiç tereddüt etme ve bir anda tüm forograf ve videoları sil.
    Bu sonradan çok işine yarayacak. Bazen pişman olacaksın sildigin için ama biraz düşününce geçecek.
    Yasını tut, bu sağlıklı bir şeydir. Başıma kötü bir şey gelince ağlarız üzülürüz. Kendimizi baskılarsak, orada burada dağıtırsak bu bastırdığımız acı ileride psikolojimizi bozar, beklenmedik anlarda karşımıza çıkar.
    O yüzden ortalama sağlıklı bir yas süresi ilişkinin yarı süresi kadardır. Buna göre hesap et.
    Bu aciyi muhtemelen hiç unutmayacaksın ama yaklaşık 2 3 yıl sonra ya da sansliysan hayatına adam gibi biri girerse sadece sinek ısırığı gibi hatırlayacaksın.
    Emin ol geçecek. Belki de bu seni bir tirtildan çok güzel bir kelebeğe dönüştürür. Sağlıcakla ♡

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için gerçekten o kadar haklısın ki ♡♡

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Elifmisim_
    Elifmisim_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

İlk iş ondan ayrılıp kızada mümkünse söylemelisin tabi kötü bir durum ister istemez elin ayağın boşalmış olabilir ama en sağlıklı yapılacak şey bence bu kız inanır inanmaz orası ayrı konu ama anlatmanı tavsiye ederim ya da ikisi birlikteyken onları basıp her şeyi ortaya da dökebilirsin artık o saatten sonra ne olursa

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok haklısın ben zaten ona hiçbir şey demeden engelledim aldattığı kız da manyak olduğu için Allaha havale ettim ben artık ne yaparsa yapsın

Yorumla
  • alpercekic000
    alpercekic000 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.

hala bunu kendıne ya da baskasına sorman dahı hata söze eskı sevgılım dıye baslaman lazımdı hayatta neyı bır kere kabullenırsen durmayacaktır tekrarlayacaktır mutlaka

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya ne yapmam gerektiğini soruyorum zaten yüzüne bile bakmam kıza bunu söylemeli miyim diye sordum yoksa aldatan birdhaa aldatır

Yorumla
    • alpercekic000
      alpercekic000
      1 yıl

tabıkı soylemelısın

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Off, bu gerçekten çok zor bir durum ve seni tamamen anlıyorum 😢. İlk olarak, derin bir nefes al ve sakin olmaya çalış. Duygusal olarak kendini toparlaman önemli. Bu durumu kabullenmek ve duygularını yaşamak için kendine zaman tanı. Sevgilinle bu konuda açık ve dürüst bir şekilde konuşmak en iyisi. Aldattığı kızla iletişime geçip geçmeyeceğine de karar ver.

Unutma, kendini her zaman ön planda tutmalısın ve kimse seni böyle hissettirmemeli. Kendine iyi bak 🫂.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

12

Cevap

• sadgirloflana
    sadgirloflana Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Tekmeyi bas ne yapacaksin başka? Sarf ettigin 1 saniyeye bile degmez o karaktersiz

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gerçekten çok haklısın zaten hiçbir şey bile demedim direkt engelledim

Yorumla
  • marshall0098
    marshall0098 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Kıza yaz sonra ikiniz sevgiline karşı birlik olun onu zort edin

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bence de çok mantıklı ama o kız biraz sinirli birisi

Yorumla
    • marshall0098
      marshall0098
      1 yıl

Bunu bir şekilde öğrenmesi bence onun için de iyi olur hem onun haberi yoksa burdaki tek suçlu seni aldatan o p*ç. Kız sana değil ona kızar bence. Geçmiş olsun...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kesinlikle haklısın bence de öğrenmeli kiminle birlikte olduğunu çok teşekkür ederim

Yorumla
    • marshall0098
      marshall0098
      1 yıl

Kesinlikle öğrenmeli, rica ederim😊😊

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bilmiyosa kızın suçu yok. Ayrıl git. değmez intikama bile

2
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet kız bilmiyor ama kızın da birlikte olduğu adamdan bence haberi olmalı evet intikama bile değmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tek gecelik miydi nasıl bir şey aralarında bilemiyorum ki. Saklamştır seninki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayır ya 2 yıldır ikimizle aynı anda çıkıyormuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kızın bile haberi yok bundan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Oo seninki de ağır karaktersizmişç 2 yıl idare etmiş vay be. Kıza da haber vee bence
      Bilsin gerçek yüzünü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gerçekten çok ciddi karaktersiz kıza yazmak istiyorum ama korkuyorum biraz başıma bela olur diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bence kendi hesabın olmasa bile bi yerden yaz ve kanıtla. Ama düzgün konuşursan kızla bir şey olmaz. Kaç yıldır sevgili oldugunuzu yeni öğrndiğini söyle. Ben ayrılıyorum sana karışamam ama bilgin olsun istedim iyi günler yazarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok teşekkür ederim aynen senin dediğini yapacağım korkmanın manası yok bu saatten sonra )) herkes bilsin nasıl biri olduğunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Aynen kızın da hakkı. Hakkında hayırlısı olsun. Öyle biri için üzülme sakın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya işte üzüldüm 2 yıl sonuçta az değil o da bilsin dediğin gibi çok haklısın teşekkür ederim her şey için çok iyi bir insansın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Teşekkür ederim canım. Hakkında hayırlısı olsun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ayrıl uzaklaş sonuçta kocan değil, evlensen ne olacaktı?

1
    38 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Allahtan önceden öğrendim bir de evlenecektik sözde kurtulduğuma dua ediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Erkenden göstermiş yüzünü evlenseydin kabus olacaktı bu durum senin için, çok kötü olurdu kesinlikle, yaşlar kaçtı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben 18 o 23

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet haklısın iyi ki gördüm gerçek yüzünü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

18 yaşındasın daha çok gençsin senin için çok kötü olurdu, okulun falan yok mu neden evlenmeyi düşünüyordun ki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayır benim zaten hayallerim var ama uzun vadede evleniriz diyorduk tabii ki de hayat devam ediyor sadece yanlış insanı önemsemişim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet öyle önüne bakman en iyisi şu durumda ve karşına senin gibi düzgün biri çıksın gerisi kolay :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cok teşekkür ederim doğru insanı bulmak maalesef ki biraz zor umarım senin de karşına doğru birisi çıkar böyle insanlar bizi hak etmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Rica ederim :) Evet haketmiyorlar kesinlikle, hayatında biri varken aldatanlar bunu düşünenler falan gerçekten iğrenç geliyor bana, anlaşamıyorlarsa veya beğenmiyorlarsa ayrılsınlar ne demek ayrılmak gerçekten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ne demek aldatmak*

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gerçekten de sevmiyorsan ayrıl değil mi ama biliyordu benim iyi birisi olduğumu her zaman yanında olurum zannetti ama gerçekler sandığı gibi değil. Bazi insanları anlayamıyorum gerçekten umarım hayırlısı olur herkes için ))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kurtulmuşsun gerçekten, yani değer bilen biriyle olmalısın ve zaten öyle de olmalı, beraberlik denilen şey karşılıklı uyum ve güven olduğu için olur. Senin gibi kızların kıymetini bilmiyorlar bu hep böyle maalesef :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gerçekten bir daha ne zaman aşık olurum bilmiyorum ama dilerim ki ikimizin de hayatına değer veren birileri girer gerçekten artık kimsenin sevgisiz ve ilgisiz tavırlarına tahammülüm kalmadı )) Bazen son sandığımız şeyler başlangıç oluyor bizim için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet öyle kesinlikle ve tek temennimiz bu olacak kesinlikle, ayrıca sen yaşın itibariyle daha çok şey göreceksin fakat bu yaşadıkların da sana büyük dersler verecek, zaman kaybı olduğunu düşündüğümüz herkesi her şeyi tereddüt duymadan hayatımızdan çıkarmalıyız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gerçekten o kadar haklısın ki daha öğrenecek görecek çok şeyimiz var sen kaç yaşındasın peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben 32 yaşındayım, bu arada burcun neydi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen baya şey yaşamışsın o zaman çok deneyimli konuşuyorsun benim burcum balık dmdmd da inanmıyorum böyle şeylere senin burcun ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet yaşadım ve bu konularda gözlemlerim de çok fazla, ben oğlak burcuyum, balıklar aşka inanan kadınlar olurlar ama işte kıymet bilmeyene denk gelince böyle oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşte çoğu erkek kadınları kullanmak için beraber oluyor bu yüzden güvenemiyoruz artık sen de belli ki çok şey yaşamışsın teşekkür ederim bana yardımcı olduğun icin gerçekten)))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ne demek gerçekten rica ederim :)) Aranızda bir şeyler olmamıştır umarım dikkat etmelisin böyle durumlarda diye düşünüyorum, yaş farkımız olmasa tanışırdık belki ama farkımız çok :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok ya aramızda öyle şeyler yaşanmadı ben erken buluyorum öyle şeyleri çünkü ilişkinin devam edeceğinin garantisi yok )) Evet haklısın yaş farkı fazla yoksa cidden iyi birisin umarım sen de kıymetini bilen biriyle tanışırsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çok doğru düşünüyorsun ben de hep öyle düşündüm yani evlenmeden ilişkiyi ben de yanlış buluyorum, yakınlaşılır falan ama o aşama evliliğe saklanmalıdır :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Artık kısmet diyelim, 20 falan olsaydın yine olabilirdi belki ama 18 henüz olgunluk çağına başlamadığın bir yaş :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bence ya kesinlikle bazı şeyler evlenince yaşanmalı ben bedenin özel olduğunu düşünüyorum ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok zaten çok büyüksün benden arkadaş olmayız da yani iyi birisin onu dedim yanlış anlama beni ))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Doğru düşünüyorsun bence, yani dediğim gibi yakınlaşma falan olur ama o özel bir durum, tutkunun en yoğun hali olmalı o da ancak evlenilen eş ile olabilir, diğerlerinin anlık zevkleri olabilir ancak, kim ne derse desin bu böyledir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Konuştukça da bir çekim ve tanıma isteği oluşuyor tabi orası da başka bir durum ne denir bilmiyorum onun için :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet gerçekten de haklısın ya hayırlısı umarım çıkar karşıma dogru kisi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Umarım, dikkatli olmak gerek hep gerisi olur artık bir şekilde diyelim :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın teşekkür ederimm ))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Rica ederim :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Eğer konuşmak istersen konuşabiliriz ama, yani kesinlikle bu konuya hiç takılmadan devam et hayatına, en çokta hedeflerine falan odaklan, ne yapmak istiyorsan onlara :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet evet zaten kariyerime hedeflerime odaklı bir insanım çok haklısın hayat böyle gereksiz insanları takmak için çok kısa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Akıllı birisin zaten belli yani her zaman kendimize öncelik vermemiz gerek, değeceğine inandığımız biri olursa o zaman yeteri kadar öncelik veririz, ancak önce bundan emin olmamız gerek aceleci olmadan :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gerçekten çok haklısın ilk önce kendimiz önceliğimiz olmalı sonra diğerleri fakat işte ben onu ilk önceliğim haline koymuştum ve değerini bilemedi )) olsun bu da hayatın bir süreci aceleci olmamak lazım dediğin gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet kastettiğim şey tam olarak bu, aceleci olmamız gerekmiyor, zaman dediğimiz şey bu yüzden var, sadece onu iyi kullanmaya dikkat etmeliyiz ve hayattaki çoğu şey zamana ihtiyaç duyar :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet dediğin gibi bazen zamana bırakmak gerekiyor her şeyi ))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Öyle kesinlikle evet :)

Yorumla
  • Fossmodern
    Fossmodern Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    1 yıl

Az bunalıma gireceksin onu köpek gibi süründü Ecem diyeceksin sen bunları derken 1.2 yıl geçecek artık surunsede umuurnda olmayacak

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Herkes yasattigini yaşar

Yorumla
    • Fossmodern
      Fossmodern
      1 yıl

Heh işte böylede kendini avutarak devam edeceksin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet evet haklısın teşekkür ederim

Yorumla
    • Fossmodern
      Fossmodern
      1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • XG10AV
    XG10AV Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Ayrılacaksın ve konu hakkında hiç konuşmayacaksın, bu kadar.

1
    0 Yorumla
  • guzelseverim34
    guzelseverim34 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

:) amaan boş ver. kocan değil ya. seviştiniz mi siz?

0
    0 Yorumla
  • Meryliar
    Meryliar Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Ayrılıp Allaha havale etmelisin

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok haklısın zaten böyle karaktersizlere söylenecek tek kelimeye bile değmez

Yorumla
  • karamelizeaşk
    karamelizeaşk Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Geçmiş olsun
    Acaba neden aldattı

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hep aldatmış ilişkinin başından beri karakteri bozuk

Yorumla
    • karamelizeaşk
      karamelizeaşk
      1 yıl

Yazık olmuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tesekkur ederim

Yorumla
    • karamelizeaşk
      karamelizeaşk
      1 yıl

Rica ederim her şey düzene girer umarım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Umarım ya çok teşekkür ederim

Yorumla
    • karamelizeaşk
      karamelizeaşk
      1 yıl

Rica ederim 🪐

Yorumla
  • pinkpeonyyy
    pinkpeonyyy Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Kıza söyle bilsin

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet ben de söylemek istiyorum ama başıma bir iş alır mıyım diye çok korkuyorum sinirliyim bir yandan

Yorumla
    • pinkpeonyyy
      pinkpeonyyy
      1 yıl

Hayır canım ne alaka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

o kız da baya sinirli birisi ama ikimizle aynı anda çıkıyormuş 2 yıldır

Yorumla
    • pinkpeonyyy
      pinkpeonyyy
      1 yıl

Gizliden yaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle yapacağım zaten çok teşekkür ederim

Yorumla
  • Kratos07
    Kratos07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

O kızı buldunmu taniyonmu

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kızı buldum kız beni tanımıyor ama her şey delilli elimde elim kolum titriyor

Yorumla
    • Kratos07
      Kratos07
      1 yıl

Sakın ol ki intikam güzel olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sakin olmakta zorlanıyorum ya oğlana daha söylemedim bunu ogrendigimi mesajlarımı bile okumuyor belli oldu nedeni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama söyleyeceğim kıza kesin

Yorumla
    • Kratos07
      Kratos07
      1 yıl

Sakin ve profesyonel ce davran ikiside pişman olsun kızın haberi yok belki ama o da takıldığı insanı bi araştırsın bundan sonra her ikisine de ders ver

Yorumla
    • Kratos07
      Kratos07
      1 yıl

Hatta ben senin yerinde olsam ikisini çaktırmadan aynı yere davet ederdim orada masada bırakır giderdim hem sen hem o kız ona fena koyar terkedilmek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nasıl yapacağımı bilmiyorum şu an bunu ama bir şekilde yapmam lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kızla da tanışmam lazım

Yorumla
    • Kratos07
      Kratos07
      1 yıl

Dediğim gibi yap bi şekilde kızı davet et çocuğu da ayni şekilde ikisini aynı masada bırakıp git birbirlerini yesinler fenayım be uuuvvv

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Dmsmsm valla teşekkür ederim sana da ama önce instagramdan yazacağım bilgilendirecegim gerisi kendilerine kalsın

Yorumla
    • Kratos07
      Kratos07
      1 yıl

Hayır konuyu hemen açma got olsunlar orada merak etsinler birbirinden habersiz olsunlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok ya zaten babamların da haberi yok bu durumdan ben instadan fake hesaptan yazacağım ona

Yorumla
  • United11
    United11 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 60%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.

Geçmiş olsun

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Teşekkür ederim ))

Yorumla
  • Dudu_Bubu
    Dudu_Bubu Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Ayrıl aşkoo

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ayrıldım zaten bakmam yüzüne

Yorumla
    • Dudu_Bubu
      Dudu_Bubu
      1 yıl

Geç olsun üzücü ama karaktersiz le ömür gecmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gerçekten onun gerçek yüzünü gördüğüme dua ediyorum

Yorumla
    • Dudu_Bubu
      Dudu_Bubu
      1 yıl

Bizde yaşadık aldatılmalar zor oldu ama tek kalemde sildik .. inşallah cabuk toparlarsin sıkma canını

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnşallah ya çok teşekkür ederim geçerken çok üzdü beni ya bu durum

Yorumla
    • Dudu_Bubu
      Dudu_Bubu
      1 yıl

Gerçek aşkı bulmak için böyle şeyler yaşıyoruz . ricaederim zamanla geçer

Yorumla
  • hazelagustus
    hazelagustus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 90%
    1 yıl

Ayrıl

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ayrıldım zaten asla bakmam yüzüne

Yorumla
  • Malikalgan
    Malikalgan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 95%
    1 yıl

Ayrıl ne kahrını cekiyon

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ayrıldım zaten )))

Yorumla
    • Malikalgan
      Malikalgan
      1 yıl

Hiç umursama böyle takarsan sen kötü olun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok haklısın artık takmıyorum kafaya teşekkür ederim ))

Yorumla
    • Malikalgan
      Malikalgan
      1 yıl

Hmm böyle ol ya kaybeden düşünsün seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gerçekten ya zaten benim gibi kızı kaybetti hayatının hatası dmdmd güzel motivasyon veriyorsun teşekkür ederimm

Yorumla
    • Malikalgan
      Malikalgan
      1 yıl

Harbimi simardim bak simdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Valla çok iyi veriyorsun motivasyon bana cesaret verdin iyi hissettim kendimi ciddiyim

Yorumla
    • Malikalgan
      Malikalgan
      1 yıl

Edicen tabi :) kudursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet ya kudursunlarr smmssm bizi cekemeyen anten taksın valla

Yorumla
    • Malikalgan
      Malikalgan
      1 yıl

Bak seni şimdi merak ettin profilde foton var mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yokk fotoğrafım anonim kullanıcıyım ben dmdmd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen kaç yaşındasın

Yorumla
    • Malikalgan
      Malikalgan
      1 yıl

Önce bayanlar önden :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

18 ben sen?

Yorumla
    • Malikalgan
      Malikalgan
      1 yıl

Küçüksün ya :( 37 bb

Yorumla
  • reeLkullanıcı
    reeLkullanıcı Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 97%
    1 yıl

Sende onu aldatacaksın tabiki,

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kıza söyle beraber intikam alın ondan

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bence de ama kız işte biraz sinirli birisi bana da bela olabilir ama söylemekte fayda var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tatlı dilini kullan aşko

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın bence De tatlı tatlı anlatırım artık

Yorumla
  • Elxf_wq
    Elxf_wq Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Aldatmak ezikliktir Ben de aldattım çok pişmanım

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aldatılmak berbat bir durum

Yorumla
    • Apdate_Available
      Apdate_Available
      1 yıl

14 yaşında mı aldattın 😅

Yorumla
  • busenialakadarederr
    busenialakadarederr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

Ayrılmalısın ya da sende aldat

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ayrıldım zaten

Yorumla
    • busenialakadarederr
      busenialakadarederr
      1 yıl

Aldatıp ayrılsaydın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben onun gibi karaktersiz değilim

Yorumla
  • ben_eceyimm
    ben_eceyimm Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    1 yıl

Sen de onu aldat

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ben Aldatıldım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ben aldatıldım mı acaba? 3 cevap verildi
Aldatıldım amaaa? 4 cevap verildi
Aldatıldım lan? 15 cevap verildi
Kandırıldım mı? 7 cevap verildi
Ben mi aldatmışım? 7 cevap verildi
Aldatıldım Sustum? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bu makyaj bana yakışıyor mu, kırmızı ruj ten rengime gider mi?
  • Şöyle değişik bir kedi aldım isim önerisi rica ediyorum?
  • Tekirdağ'da tekel bayisi açılışının imam ve dualarla yapılması sizce caiz mi?
  • Seni anlamayan birine hala kendini anlatmaya devam edermisin?
  • Hadisenin şu “delirdim geceleri” şarkısını beğenip dinleyenlerin kulağında sizce sorun var mıdır?
  • Diricus Du Plessis & Kamaru Usman karşılasmasının kazanını sizce kim olacak?
  • Market siparişimi şu an verip sadece iç çamaşırıyla kapıya çıksam ne olur?
  • Geçinilmesi kolay biri misin?
  • Aşk bitince ne kalır?
  • Gözlük takıyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨