Sevgilim beni aldatmış elim kolum titriyor aldattığı kızın da benden haberi yok ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle varsa yakın arkadaşından psikolojik destek isteyebilirsin, birlikte sakin rahat konuşabileceğiniz bir yerde sohbet edin, kafanı dağıt.
Bir kaç gün kendine ayır, sakın kendini suçlama. Bu senin suçun değildi, yeterince güzelsin yeterince zekisin yeterince bakımlısın emin ol. O bir kaç gün onunla hiç iletişime geçme. Geçmeye çalışırsa da bir bahane bul.
Bir kaç gün sakinleştikten sonra ilk isin senin gibi mağdur olan diğer kişiyi de bilgilendirmek. Onun da senin gibi bunu öğrenmeye hakkı var.
En sonunda hiç gürültü çıkarma demeyeceğim, çünkü içine atarsan hiç bir zaman bitmeyecek. Sürekli kendi kendine içinde onunla konuşacaksın. O yüzden içinden ne geliyorsa (Onun seviyesine düşmeden) ölçülü bir şekilde bağır çağır sinirini ex partnerine dök. Sonra ister helallesip ister hakkını haram edip git, burası sana kalmış.
Aradan bir kaç gün geçince hiç tereddüt etme ve bir anda tüm forograf ve videoları sil.
Bu sonradan çok işine yarayacak. Bazen pişman olacaksın sildigin için ama biraz düşününce geçecek.
Yasını tut, bu sağlıklı bir şeydir. Başıma kötü bir şey gelince ağlarız üzülürüz. Kendimizi baskılarsak, orada burada dağıtırsak bu bastırdığımız acı ileride psikolojimizi bozar, beklenmedik anlarda karşımıza çıkar.
O yüzden ortalama sağlıklı bir yas süresi ilişkinin yarı süresi kadardır. Buna göre hesap et.
Bu aciyi muhtemelen hiç unutmayacaksın ama yaklaşık 2 3 yıl sonra ya da sansliysan hayatına adam gibi biri girerse sadece sinek ısırığı gibi hatırlayacaksın.
Emin ol geçecek. Belki de bu seni bir tirtildan çok güzel bir kelebeğe dönüştürür. Sağlıcakla ♡21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bu güzel yorumun için gerçekten o kadar haklısın ki ♡♡
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk iş ondan ayrılıp kızada mümkünse söylemelisin tabi kötü bir durum ister istemez elin ayağın boşalmış olabilir ama en sağlıklı yapılacak şey bence bu kız inanır inanmaz orası ayrı konu ama anlatmanı tavsiye ederim ya da ikisi birlikteyken onları basıp her şeyi ortaya da dökebilirsin artık o saatten sonra ne olursa
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ben zaten ona hiçbir şey demeden engelledim aldattığı kız da manyak olduğu için Allaha havale ettim ben artık ne yaparsa yapsın
- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılhala bunu kendıne ya da baskasına sorman dahı hata söze eskı sevgılım dıye baslaman lazımdı hayatta neyı bır kere kabullenırsen durmayacaktır tekrarlayacaktır mutlaka
12 Yorumla
Soran+1 yılYa ne yapmam gerektiğini soruyorum zaten yüzüne bile bakmam kıza bunu söylemeli miyim diye sordum yoksa aldatan birdhaa aldatır
- +1 yıl
tabıkı soylemelısın
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Off, bu gerçekten çok zor bir durum ve seni tamamen anlıyorum 😢. İlk olarak, derin bir nefes al ve sakin olmaya çalış. Duygusal olarak kendini toparlaman önemli. Bu durumu kabullenmek ve duygularını yaşamak için kendine zaman tanı. Sevgilinle bu konuda açık ve dürüst bir şekilde konuşmak en iyisi. Aldattığı kızla iletişime geçip geçmeyeceğine de karar ver.
Unutma, kendini her zaman ön planda tutmalısın ve kimse seni böyle hissettirmemeli. Kendine iyi bak 🫂.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
12Cevap
+1 yılTekmeyi bas ne yapacaksin başka? Sarf ettigin 1 saniyeye bile degmez o karaktersiz
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok haklısın zaten hiçbir şey bile demedim direkt engelledim
+1 yılKıza yaz sonra ikiniz sevgiline karşı birlik olun onu zort edin
14 Yorumla
Soran+1 yılBence de çok mantıklı ama o kız biraz sinirli birisi
- +1 yıl
Bunu bir şekilde öğrenmesi bence onun için de iyi olur hem onun haberi yoksa burdaki tek suçlu seni aldatan o p*ç. Kız sana değil ona kızar bence. Geçmiş olsun...
Soran+1 yılKesinlikle haklısın bence de öğrenmeli kiminle birlikte olduğunu çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Kesinlikle öğrenmeli, rica ederim😊😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyosa kızın suçu yok. Ayrıl git. değmez intikama bile
211 Yorumla
Soran+1 yılEvet kız bilmiyor ama kızın da birlikte olduğu adamdan bence haberi olmalı evet intikama bile değmez
Cevap sahibi+1 yılTek gecelik miydi nasıl bir şey aralarında bilemiyorum ki. Saklamştır seninki
Soran+1 yılHayır ya 2 yıldır ikimizle aynı anda çıkıyormuş
Soran+1 yılKızın bile haberi yok bundan
Cevap sahibi+1 yılOo seninki de ağır karaktersizmişç 2 yıl idare etmiş vay be. Kıza da haber vee bence
Bilsin gerçek yüzünü
Soran+1 yılGerçekten çok ciddi karaktersiz kıza yazmak istiyorum ama korkuyorum biraz başıma bela olur diye
Cevap sahibi+1 yılBence kendi hesabın olmasa bile bi yerden yaz ve kanıtla. Ama düzgün konuşursan kızla bir şey olmaz. Kaç yıldır sevgili oldugunuzu yeni öğrndiğini söyle. Ben ayrılıyorum sana karışamam ama bilgin olsun istedim iyi günler yazarsın
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim aynen senin dediğini yapacağım korkmanın manası yok bu saatten sonra )) herkes bilsin nasıl biri olduğunu
Cevap sahibi+1 yılAynen kızın da hakkı. Hakkında hayırlısı olsun. Öyle biri için üzülme sakın
Soran+1 yılYa işte üzüldüm 2 yıl sonuçta az değil o da bilsin dediğin gibi çok haklısın teşekkür ederim her şey için çok iyi bir insansın
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim canım. Hakkında hayırlısı olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl uzaklaş sonuçta kocan değil, evlensen ne olacaktı?
138 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan önceden öğrendim bir de evlenecektik sözde kurtulduğuma dua ediyorum
Cevap sahibi+1 yılErkenden göstermiş yüzünü evlenseydin kabus olacaktı bu durum senin için, çok kötü olurdu kesinlikle, yaşlar kaçtı?
Soran+1 yılBen 18 o 23
Soran+1 yılEvet haklısın iyi ki gördüm gerçek yüzünü
Cevap sahibi+1 yıl18 yaşındasın daha çok gençsin senin için çok kötü olurdu, okulun falan yok mu neden evlenmeyi düşünüyordun ki?
Soran+1 yılHayır benim zaten hayallerim var ama uzun vadede evleniriz diyorduk tabii ki de hayat devam ediyor sadece yanlış insanı önemsemişim
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle önüne bakman en iyisi şu durumda ve karşına senin gibi düzgün biri çıksın gerisi kolay :)
Soran+1 yılCok teşekkür ederim doğru insanı bulmak maalesef ki biraz zor umarım senin de karşına doğru birisi çıkar böyle insanlar bizi hak etmiyor
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) Evet haketmiyorlar kesinlikle, hayatında biri varken aldatanlar bunu düşünenler falan gerçekten iğrenç geliyor bana, anlaşamıyorlarsa veya beğenmiyorlarsa ayrılsınlar ne demek ayrılmak gerçekten.
Cevap sahibi+1 yılne demek aldatmak*
Soran+1 yılGerçekten de sevmiyorsan ayrıl değil mi ama biliyordu benim iyi birisi olduğumu her zaman yanında olurum zannetti ama gerçekler sandığı gibi değil. Bazi insanları anlayamıyorum gerçekten umarım hayırlısı olur herkes için ))
Cevap sahibi+1 yılKurtulmuşsun gerçekten, yani değer bilen biriyle olmalısın ve zaten öyle de olmalı, beraberlik denilen şey karşılıklı uyum ve güven olduğu için olur. Senin gibi kızların kıymetini bilmiyorlar bu hep böyle maalesef :))
Soran+1 yılGerçekten bir daha ne zaman aşık olurum bilmiyorum ama dilerim ki ikimizin de hayatına değer veren birileri girer gerçekten artık kimsenin sevgisiz ve ilgisiz tavırlarına tahammülüm kalmadı )) Bazen son sandığımız şeyler başlangıç oluyor bizim için
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle kesinlikle ve tek temennimiz bu olacak kesinlikle, ayrıca sen yaşın itibariyle daha çok şey göreceksin fakat bu yaşadıkların da sana büyük dersler verecek, zaman kaybı olduğunu düşündüğümüz herkesi her şeyi tereddüt duymadan hayatımızdan çıkarmalıyız
Soran+1 yılGerçekten o kadar haklısın ki daha öğrenecek görecek çok şeyimiz var sen kaç yaşındasın peki
Cevap sahibi+1 yılBen 32 yaşındayım, bu arada burcun neydi?
Soran+1 yılSen baya şey yaşamışsın o zaman çok deneyimli konuşuyorsun benim burcum balık dmdmd da inanmıyorum böyle şeylere senin burcun ne
Cevap sahibi+1 yılEvet yaşadım ve bu konularda gözlemlerim de çok fazla, ben oğlak burcuyum, balıklar aşka inanan kadınlar olurlar ama işte kıymet bilmeyene denk gelince böyle oluyor
Soran+1 yılİşte çoğu erkek kadınları kullanmak için beraber oluyor bu yüzden güvenemiyoruz artık sen de belli ki çok şey yaşamışsın teşekkür ederim bana yardımcı olduğun icin gerçekten)))
Cevap sahibi+1 yılNe demek gerçekten rica ederim :)) Aranızda bir şeyler olmamıştır umarım dikkat etmelisin böyle durumlarda diye düşünüyorum, yaş farkımız olmasa tanışırdık belki ama farkımız çok :))
Soran+1 yılYok ya aramızda öyle şeyler yaşanmadı ben erken buluyorum öyle şeyleri çünkü ilişkinin devam edeceğinin garantisi yok )) Evet haklısın yaş farkı fazla yoksa cidden iyi birisin umarım sen de kıymetini bilen biriyle tanışırsın
Cevap sahibi+1 yılÇok doğru düşünüyorsun ben de hep öyle düşündüm yani evlenmeden ilişkiyi ben de yanlış buluyorum, yakınlaşılır falan ama o aşama evliliğe saklanmalıdır :)
Cevap sahibi+1 yılArtık kısmet diyelim, 20 falan olsaydın yine olabilirdi belki ama 18 henüz olgunluk çağına başlamadığın bir yaş :))
Soran+1 yılBence ya kesinlikle bazı şeyler evlenince yaşanmalı ben bedenin özel olduğunu düşünüyorum ya
Soran+1 yılYok zaten çok büyüksün benden arkadaş olmayız da yani iyi birisin onu dedim yanlış anlama beni ))
Cevap sahibi+1 yılDoğru düşünüyorsun bence, yani dediğim gibi yakınlaşma falan olur ama o özel bir durum, tutkunun en yoğun hali olmalı o da ancak evlenilen eş ile olabilir, diğerlerinin anlık zevkleri olabilir ancak, kim ne derse desin bu böyledir.
Cevap sahibi+1 yılKonuştukça da bir çekim ve tanıma isteği oluşuyor tabi orası da başka bir durum ne denir bilmiyorum onun için :)
Soran+1 yılEvet gerçekten de haklısın ya hayırlısı umarım çıkar karşıma dogru kisi
Cevap sahibi+1 yılUmarım, dikkatli olmak gerek hep gerisi olur artık bir şekilde diyelim :))
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederimm ))
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :))
Cevap sahibi+1 yılEğer konuşmak istersen konuşabiliriz ama, yani kesinlikle bu konuya hiç takılmadan devam et hayatına, en çokta hedeflerine falan odaklan, ne yapmak istiyorsan onlara :))
Soran+1 yılEvet evet zaten kariyerime hedeflerime odaklı bir insanım çok haklısın hayat böyle gereksiz insanları takmak için çok kısa
Cevap sahibi+1 yılAkıllı birisin zaten belli yani her zaman kendimize öncelik vermemiz gerek, değeceğine inandığımız biri olursa o zaman yeteri kadar öncelik veririz, ancak önce bundan emin olmamız gerek aceleci olmadan :))
Soran+1 yılGerçekten çok haklısın ilk önce kendimiz önceliğimiz olmalı sonra diğerleri fakat işte ben onu ilk önceliğim haline koymuştum ve değerini bilemedi )) olsun bu da hayatın bir süreci aceleci olmamak lazım dediğin gibi
Cevap sahibi+1 yılEvet kastettiğim şey tam olarak bu, aceleci olmamız gerekmiyor, zaman dediğimiz şey bu yüzden var, sadece onu iyi kullanmaya dikkat etmeliyiz ve hayattaki çoğu şey zamana ihtiyaç duyar :)
Soran+1 yılEvet dediğin gibi bazen zamana bırakmak gerekiyor her şeyi ))
Cevap sahibi+1 yılÖyle kesinlikle evet :)
+1 yılAz bunalıma gireceksin onu köpek gibi süründü Ecem diyeceksin sen bunları derken 1.2 yıl geçecek artık surunsede umuurnda olmayacak
14 Yorumla
Soran+1 yılHerkes yasattigini yaşar
- +1 yıl
Heh işte böylede kendini avutarak devam edeceksin.
Soran+1 yılEvet evet haklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ayrılacaksın ve konu hakkında hiç konuşmayacaksın, bu kadar.
10 Yorumla
+1 yıl:) amaan boş ver. kocan değil ya. seviştiniz mi siz?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayrılıp Allaha havale etmelisin
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın zaten böyle karaktersizlere söylenecek tek kelimeye bile değmez
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun
Acaba neden aldattı16 Yorumla
Soran+1 yılHep aldatmış ilişkinin başından beri karakteri bozuk
- +1 yıl
Yazık olmuş
Soran+1 yılTesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim her şey düzene girer umarım
Soran+1 yılUmarım ya çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 🪐
+1 yılKıza söyle bilsin
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de söylemek istiyorum ama başıma bir iş alır mıyım diye çok korkuyorum sinirliyim bir yandan
- +1 yıl
Hayır canım ne alaka
Soran+1 yılo kız da baya sinirli birisi ama ikimizle aynı anda çıkıyormuş 2 yıldır
- +1 yıl
Gizliden yaz
Soran+1 yılÖyle yapacağım zaten çok teşekkür ederim
O kızı buldunmu taniyonmu
112 Yorumla
Soran+1 yılKızı buldum kız beni tanımıyor ama her şey delilli elimde elim kolum titriyor
Soran+1 yılSakin olmakta zorlanıyorum ya oğlana daha söylemedim bunu ogrendigimi mesajlarımı bile okumuyor belli oldu nedeni
Soran+1 yılAma söyleyeceğim kıza kesin
Soran+1 yılNasıl yapacağımı bilmiyorum şu an bunu ama bir şekilde yapmam lazım
Soran+1 yılKızla da tanışmam lazım
Soran+1 yılDmsmsm valla teşekkür ederim sana da ama önce instagramdan yazacağım bilgilendirecegim gerisi kendilerine kalsın
Soran+1 yılYok ya zaten babamların da haberi yok bu durumdan ben instadan fake hesaptan yazacağım ona
Aşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı. Geçmiş olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ))
Ayrıl aşkoo
16 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım zaten bakmam yüzüne
Soran+1 yılGerçekten onun gerçek yüzünü gördüğüme dua ediyorum
Soran+1 yılİnşallah ya çok teşekkür ederim geçerken çok üzdü beni ya bu durum
+1 yılAyrıl
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım zaten asla bakmam yüzüne
+1 yılAyrıl ne kahrını cekiyon
015 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım zaten )))
- +1 yıl
Hiç umursama böyle takarsan sen kötü olun
Soran+1 yılÇok haklısın artık takmıyorum kafaya teşekkür ederim ))
- +1 yıl
Hmm böyle ol ya kaybeden düşünsün seni
Soran+1 yılGerçekten ya zaten benim gibi kızı kaybetti hayatının hatası dmdmd güzel motivasyon veriyorsun teşekkür ederimm
- +1 yıl
Harbimi simardim bak simdi
Soran+1 yılValla çok iyi veriyorsun motivasyon bana cesaret verdin iyi hissettim kendimi ciddiyim
- +1 yıl
Edicen tabi :) kudursun
Soran+1 yılEvet ya kudursunlarr smmssm bizi cekemeyen anten taksın valla
- +1 yıl
Bak seni şimdi merak ettin profilde foton var mı
Soran+1 yılYokk fotoğrafım anonim kullanıcıyım ben dmdmd
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın
- +1 yıl
Önce bayanlar önden :)
Soran+1 yıl18 ben sen?
- +1 yıl
Küçüksün ya :( 37 bb
+1 yılSende onu aldatacaksın tabiki,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıza söyle beraber intikam alın ondan
03 Yorumla
Soran+1 yılBence de ama kız işte biraz sinirli birisi bana da bela olabilir ama söylemekte fayda var
Cevap sahibi+1 yılTatlı dilini kullan aşko
Soran+1 yılHaklısın bence De tatlı tatlı anlatırım artık
Aldatmak ezikliktir Ben de aldattım çok pişmanım
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatılmak berbat bir durum
- +1 yıl
14 yaşında mı aldattın 😅
+1 yılAyrılmalısın ya da sende aldat
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım zaten
- +1 yıl
Aldatıp ayrılsaydın