Sizce aldatılıyor muyum? ya da daha önceden aldatılmış olabilir miyim?

Merhabalar. Karım instagramı pek kullanmaz. Kırk yılda bir arkadaşları dan falan istek gelir. öyle hergün hergün istekler dolup taşımaz. Tamamen alakasız hiç tanımadığı mız biri karıma instagramdan istek atmış. Akşam isteği gördüm kim bu diye merak edip kabul ettim. Bekledim ama akşam bir şey yazmadı. ***ertesi akşam telefonu elime aldığım da gördüm sabah merhaba yazmış eşimde hemen engellemiş. Akşam, engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim. Çok tuhaf bşr mesaj yazdı"bu soruyu sabah beni engellemeden önce neden sormadın" yazdı. Ve hemen engelledi. Bende engelledim ve komple sildim mesajlaşmayı ******bu diyalog birbirini hiç tanımayan iki insan için saçma değilmi? Yani ona buna rastgele istek atan adam, rastgele bir kadının engellemesine bukadar hassas olmaz diye düşünüyorum. Sizce bu adam kim? Rastgele biri olabilir mi? Öyleyse eğer neden böyle enteresan bir soru sorup hemen engelledi sizce? adam burada karımın engellemesini haksız bir hareket olarak görüyor sanki? Bir insan hiç tanımadığı biri tarafından engellenir se bunu pek umursamaz diye düşünüyorum. Sizce de öyle değil mi?

Güncellemeler
1 yıl
Engeli kaldırıp, beklemeye geçsem nasıl olur sizce? Bakalım oda takip ediyor mu engelli olup olmadığını. Yeniden istek mesaj falan atıyor mu? Bu adam engeli kaldırmış. Tespit ettim. Neden engeli kaldır mış olabilir
Güncellemeler
1 yıl
Bugun eşim imin hesabına girdim. Kimleri aratmış diye baktım. Sadece soyadı ve anlamsız rakamlar olan bir hesabı daha varmış eşimin. 2019 da açılmış. eski hesabını benim bildiğin hesaptan aratarak tekine almış. Anlama veremedim. Ne demektir bu?
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar. Adamın engelini kaldırdım. 2 hafta oldu. Eşim farkedip adamı geri engellemedi. Engelliler listesine bakıyorum sürekli. Adamdan da istek mesaj vs bişey yok. Sizce durum nedir. Bu adam eşimin tanıdığı birisimi rastgele birisimi?
Sizce aldatılıyor muyum? ya da daha önceden aldatılmış olabilir miyim?