Sizce aldatılmış olma ihtimalim nedir? ya da hala aldatılıyor muyum?

Merhabalar. Sizden ricam bu olayı yorumlar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim. Bir adam karıma instadan istek atmış. Akşam gördüm kim bu diye merek edip kabul ettim. Bekledim mesaj yazmadı. Bende yazmadım. Eşimin haberi yok. Ertesi sabah merhaba yazmış karımda engellemiş. Akşam telefonu elime aldığımda gördüm. Engeli kaldırdım "tanışıyor muyuz Instagram mı nerden buldun" yazdım. Oda dediki "sabah takipten çıkarmadan önce neden sormadın" ve hemen engelledi. Sonra bende engelledim. Ve komple sildim. Profiline baktım 200 300 takipçisi var hepsi tuhaf tuhaf kızlar Bi tane erkek yok. Kendi takip ettiklerinde çoğunluk la öyle. Karımın adını bilmeden rastgele atmış olabilir mi yani Instagram kullanmadığım için sitemi bilmiyorum. Hiç ortak arkadaş vs bişey yok hiç bir bağlantı yok nasıl istek atmış olabilir. Sizce önceden sanal bir temas olmuş olabilir mi senaryo larınızı bekliyorum. Ayrıca ben mesaj attığımda neden engelledi. Herkese rast gele istek atan biri "sabah sen beni engelledin al bende seni engelliyorum" gibi saçma bir ego tatmini yaparmı hemen tanışmaya çalışması gerekmiyor muydu. karım 5 6 aydır Instagram ma girme diyor. Makyaj video kadınlar vs avr görmeni istemiyorum diyor. Bide sürekli Instagram da çevrimiçi görünmeyim hep instada takılıyor demesin çevrem diyor. Telefonu çekip almıyor elimden ama nezaman telefonu elime alsam Instagram damısın diye soruyor. Girme çıkarmısın lütfen diyor yorumlarınızı bekliyorum. son olarak dün akşam yine instaya girme çevrem tarafından sürekli instada geziyor izlenimi vermek istemiyorum diyor. Sende aç Instagram haber falan bakmaya diyor. (Instagram kullanım sürelerine baktım günde ortalama yarım saat falan). Yorumlarınız nelerdir. Teşekkür

Güncellemeler
1 yıl
Burada adamın engellemesine yorumunuz nedir? Rastgele istek atan adam. Etkileşimi görünce tanışmaya çalışması gerekmiyor muydu? Ama adam tanışıyor muyuz diye sormadan sabah neden engelledin dedi ve hemen beni engelledi. Sizede tuhaf değilmi
Güncellemeler
1 yıl
Ayrıca instagramıma girme demesi de şüphe uyandırdı bende. Heryer serbest Instagram girme diyor. Hatta kendine hesap aç haner falan bakarsan diyor. Yorumlarınız nelerdir. Yarın son kez sorup yorumları alıp beklemeye ve takibe geçicem bakalım
Sizce aldatılmış olma ihtimalim nedir? ya da hala aldatılıyor muyum?