Aldatmış olabilirmi yim sizce ya da hala aldatılıyor muyum?

• Tanımadığım bir adam karıma instagramdan istek atmış. Hiç ortak arkadaş vs kimse yok. Tamamen alakasız biri. Akşam isteği gördüm kim bu diye merak edip kabul ettim. Bekledim ama akşam bir şey yazmadı. ***ertesi akşam telefonu elime aldığım da gördüm sabah merhaba yazmış eşimde hemen engellemiş. ***engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim. Onun cevabı çok enteresan dı. "bu soruyu sabah beni engellemeden önce neden sormadın" yazdı. Ve hemen engelledi. Bende engelledim ve komple sildim mesajlaşmayı ******bu diyalog birbirini hiç tanımayan iki insan için saçma değilmi? Yani ona buna rastgele istek atan adam engellenmeyi pek umursamaz diye düşünüyorum. ***sizce daha önceden bir tanışık lık var gibimi? Bişeyler yaşanmış bitmiş adam da bir süre sonra istek atmış olabilirmi, öyleyse eğer neden neden akşam isteği kabul ettiğimde yazmadı sabahı bekledi? Adamla geçen bu diyalog normal mi sizce?
Güncellemeler
1 yıl
İnstagram dan ilk kez yazan biri, niye beni engelledin diye trip atıp hesap sorar mı?
Güncellemeler
1 yıl
Şimdi bu adam 1 haftadır engelli. Ancak dün akşam mesaj kısmında önerilenler de en tepede gördüm. 1 haftadır yoktu. Bu bölümde. Engelli adam nasıl önerilen de çıktı bir anda? Eşim engeli kaldırıp mesajlaşıp sonra tekrar engelliyor mu acaba? Başka bir açıklaması olabilir mi?
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar feyk hesap açacağım. Eşimin adına açıp adama yazmak mı? Daha mantıklı adamın adına açıp eşime yazmak mı? Olayımortsya çıkarmak için hangisi mantıklı sizce
Aldatmış olabilirmi yim sizce ya da hala aldatılıyor muyum?