Sizce aldatılıyor muyum? ya da daha önce aldatılmış olabilir miyim?

Merhaba lar. Bir adam karıma instagramdan istek atmış. Çok alakasız tanımadığımız biri. karım farketmemiş herhalde Akşam gördüm meraktan ben kabul ettim isteği. Bekledim bekledim. mesaj yazmadı. Bende yazmadım. Eşimin haberi yok. Ertesi sabah merhaba yazmış, karımda engellemiş. Akşam gördüm. Engeli kaldırdım "tanışıyor muyuz Instagram mı nerden buldun" yazdım. Oda dediki "sabah takipten çıkarmadan önce neden sormadın" ve hemen engelledi. Sonra bende engelledim hemen.

Takıldığım konu şu: rastgele ona buna istek atan adam etkileşimi görünce hemen tanışmaya çalışması gerekmiyor muydu. Ben engeli kaldırıp tanışıyor muyuz diye sorunca neden engelledi sizce? Saçma geliyor bana.

Sizce önceden sanal ya da reel bir temas olmuş olabilir mi? Yoksa nerden bilsin karımın hesabını? Adamın "Sen beni engelledin al bende seni engelliyorum" davranışı oturmuyor kafamda. bu arada adam 1 hafta dır hala engelli. Duruyor öyle. Yorumlarınız larınızı bekliyorum. Teşekkür ederim

Güncellemeler
1 yıl
Sizce başka kanaldan konuş muş olabilir ler mi? Adamın hem istek atıp hem engellemesi saçma değilmi? Kocası olduğumu anladı mı ya da ?
Güncellemeler
1 yıl
Sizce aldatılıyor muyum?
Sizce aldatılıyor muyum? ya da daha önce aldatılmış olabilir miyim?