Aldatıldığımı düşünmekteyim?

Öncelikle 4 aylık bir ilişkideyiz sevgilimin beni aldattığını düşünüyorum ilk başları çok güzeldi ilk 2 hatta 3 ay iyiydi ama son 1 ayda bi terslik var gibi seziyorum 4 ay kısa bir süre ama bağlandığımı farkettim bağlanmak istedim
Kız sürekli wp de çevrimiçi soruyorum kimle konuşuyorsun diye kız arkadaşımla ya da grupdan diyor bişey diyemiyorum çok takmaya başladım casus yazılımlar kullandım çevrimiçi uygulamaları kullandım buluşmada telefonuna bakıp doğrulayacaktım herşeyi ama dediği çoğu şey doğru çıktı bir ihtimal daha var mesajları vb. Şeyleri silmiş olabilr neyse bişey bulamadım tatlı tatlı oturuyoruz falan ben yanağını sıkmak istedim bu hayır hayır onu sadece ben ibrahimle yapabilirim dedi (ibrahim sınıftan yakın arkadaşı) bende noluyor lan dedim bi tirip moduna falan girdim sonra bu şaka falan dedi naptı etti kanıtladı kıza diyorum sürekli aldatıyorsun diye aldatıyorum diyor neyse kafama o kadar takmayacağım dedim ama bu gün wp den konuşurken bu uzun uzun çevrimiçi kaldı bende merak ettim sordum kimle konuşuyorsun diye normalde grup falan derdi ben üzülmeyim diye falan ama bu sefer direk yüzüme vurur gibi gruptan
İbrahimle konuşuyorum dedi bende yeter ben yoruldum dedim ben bu gece herşeyi düşüncem dedim iyi geceler diyip kapattım kafam çok karışık
Ne yapmalıyım ne oluyor hiçbir fikrim yok lütfen
Yardımcı olursanız sevinirim
Aldatıldığımı düşünmekteyim?