Bu adam eşime neden ve nasıl istek attı sizce? tanışıyor olabilir ler mi?

Arkadaşlar bu olayı orumlar mısınız. eşimin beni aldattığını düşünmüyorum ancak bu adam eşimin eski sevgili si mi acaba, Yoksa Kendi kendime mi kuruyorum. Biz evlenmeden önce eşim bir fabrikada muhasebe de çalışıyor du. eşim şu an orada çalışmıyor. Bu arkadaşları da orada çalışmıyor. 15 sene önceki işyeri yani. Ve bu adam nasıl ve neden eşine istek attı çözemiyorum. Olay şu şekilde. Eşimin eski iş arkadaşlarından Ayşen, Instagram'da Ahmet ve Hüseyin le birlikte olduğu bir fotoğraf paylaşmış. Eşim de bu paylaşımı beğenmiş, ardından Ayşen’e mesaj atmış. Yazışmaları şöyleydi:

Eşim: "Ahmet nasıl değişmiş, tanıyamadım ya. Selamlar benden de. Ama Hüseyin’i hatırlamadım, çalıştım mı ben de onunla, çıkaramadım."
Ayşen: "Hüseyin bizim muhasebedeki Perihan’ın kardeşi. Siz fabrika binasına geçince o yıl ofiste işe başlamıştı. Sonra muhasebeden Filiz’le evlendiler. Fabrikaya pek gelmezdi, ondan belki tanımıyor olabilirsin."
Eşim: "Tanıyor gibiyim ama çalışmadım diye düşündüm. Nerede bir araya geldiniz?"
Ayşen: "Fuarda tesadüf karşılaştık. Sektörler aynı olunca eski dostlar bir anda çıkar karşına.". Yani arkadaşlar, eşim Gürpınar da fabrikaya geçince adamda o yıl maslak ofiste işe başlamış muhasebe de. yani eşimin hüseyinle ortak mesai si yok.

Bu yazışmalar 4 civarı olmuş. Akşam 8 gibi eşimin telefonundan Instagram’a bakarken bu konuşmayı gördüm. Bildirimlerde de “Hüseyin sizi takip etmeye başladı” yazıyordu. Eşimin hesabı gizli olduğuna göre, Hüseyin ona istek atmış, eşim de kabul etmiş diye düşündüm. O sırada eşim Hüseyin’i takip etmiyordu. Ben de merakımdan adamın profiline girip takip isteği gönderdim. O da hemen kabul etti. ******şimdi arkadaşlar bu olayda bir tuhaflık yokmu. Eşime sordum, diyor ki Perihanın kardeşi deyince hatırladım diyor. Ara ara genel toplantılara fabrikaya geliyor Du diyor. Bende neden sana istek atmış ozaman dedim. Eşimde ben attım isteği dedi. Takibi gösterdim. Hatırlamıyorum dedi. ne farkeder ha o atmış ha ben dedi. sonra ben takipçilere bakarken yanlışlıkla takipten çıktım. Hemen geri istek attım. Sonra adamın adını arattım bir hesabı daha var. Sıfır paylaşımlı. Onada istek attım. 3 gün sonra ikinci hesaptan isteği kabul etti. Ama takip atmadı. Ana hesabından da hala isteği kabul etmedi 3 hafta oldu. ********arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz?*******bugün ayrıca baktım eşimin hesabından, ramazan ayşeni takip etmiyor. Ama Ayşen ramazanı takip ediyor. Çok garip bir durum. Çözemedim bu olayı.

Güncellemeler
9 ay
Olay çözüldü. O Zamanlardan bir ortak arkadaş tan öğrendim. Ben teklif etmeden önce bu adam çıkma teklif etmiş karıma. Eşim kabul etmemiş. Ortak arkadaş diyor ki bir kaç ay sonra sen çıktın ortaya diyor. Yani mevzu buymuş arkadaşlar
Bu adam eşime neden ve nasıl istek attı sizce? tanışıyor olabilir ler mi?
Cevapla