Karıma istek atan adam karımın eski sevgilisi olabilir mi? olaya bakar mısınız? fikriniz nedir?

Eşimin eski işyerinden bir bayan arkadaşı bir foto paylaşmış. 10 sene Önceki çalışanlar fuarda karşılamış lar Ayşe (Eşimin arkadaşı) de foto çekip hikaye paylaşmış. Eşimde hikayeye kalp atmış. Sonra Ayşe ye yazmış, isimleri sallıyorum su an, Ahmeti hatırladım ama Hüseyin olarak etiketlediğin kim, tanıyor gibiyim ama çıkaramadım yazmış. Kadında cevaben senin ayrılmana yakın kalite kontrole gelmişti demiş. Başka departman tanımıyor olabilirsin demiş. muhasebeden Selda ile evlendi demiş. Bu yazışmalar 4 gibi olmuş. Akşam da bu Hüseyin den eşime takip isteği gelmiş. Eşimde kabul etmiş ama onu takibe almamış. Telefonu alınca gördüm şimdi bunları. Şimdi düşünüyorum ***bu adam beğenen listesinden mi bakıp istek attı? Ama Hüseyin fotoyu beğenmemiş. ***Ayşe Hüseyinin evlendiğini neden belirtmiş özellikle ***eşim Hüseyini tam hatırlamadım kim bu diye zarf mı attı? *****sözün kısası bu adam niçin istek attı karımın eski sevgilisi olabilir mi bu? Yani bu adam eşimin hatırlamakta bile zorlandığı biriyse neden eşime istek attı? ya da eşim çok iyi hatırlıyor

Karıma istek atan adam karımın eski sevgilisi olabilir mi? olaya bakar mısınız? fikriniz nedir?