Eşimin tanımadığı adam eşime istek atıyor? anlattığım olayda bir tuhaflık yok mu sizce? Bunlar tanışıyor mu sizce?

Eşimin 15 sene önceki, eski iş arkadaşlarından Ayşen, Instagram'da Ahmet ve Hüseyin le bir fotoğraf paylaşmış. Eşim de bu paylaşımı beğenmiş, ardından Ayşen’e mesaj atmış. Yazışmaları da aynen şöyle.

Eşim: "Ahmet nasıl değişmiş, tanıyamadım ya. Selamlar benden de. Ama Hüseyin’i hatırlamadım, çalıştım mı ben de onunla, çıkaramadım."
Ayşen: "Hüseyin bizim muhasebedeki Perihan’ın kardeşi. Biz fabrika binasına geçince o yıl ofiste işe başlamıştı. Sonra muhasebeden Filiz’le evlendiler. Fabrikaya pek gelmezdi, ondan belki tanımıyor olabilirsin."
Eşim: "Tanıyor gibiyim ama çalışmadım diye düşündüm. Nerede bir araya geldiniz?"
Ayşen: "Fuarda tesadüf karşılaştık. Sektörler aynı olunca eski dostlar bir anda çıkar karşına."

Bu yazışmalar öğleden sonra 4 civarı olmuş. Akşam 8 gibi Bildirimlerde de “Hüseyin sizi takip etmeye başladı” yazıyordu. Eşimin hesabı gizli olduğuna göre, Hüseyin ona istek atmış, eşim de kabul etmiş diye düşündüm. Ve eşim Hüseyin’i takip etmiyordu. Yani eşim hiç aynı ortamda çalışmadığı bir adamı ayşene soruyor bu kim diye. Ayşen tanımazsın sen diyor. Bu yazışmadan 2 saat sonra Hüseyin eşime istek atıyor. Sizce de bir tuhaflık yokmu?

Güncellemeler
10 ay
Olay çözüldü. O Zamanlardan bir ortak arkadaş tan öğrendim. Ben teklif etmeden önce bu adam çıkma teklif etmiş karıma. Eşim kabul etmemiş. Ortak arkadaş diyor ki bir kaç ay sonra sen çıktın ortaya diyor. Yani mevzu buymuş arkadaşlar
Eşimin tanımadığı adam eşime istek atıyor? anlattığım olayda bir tuhaflık yok mu sizce? Bunlar tanışıyor mu sizce?