Bu adam, eşimle daha önceden tanışıyor olabilir mi sizce? olaya göre fikriniz nedir?

Bir adam Instagram’dan eşime istek atmış. Ben gördüm ve kabul ettim. Ertesi sabah "merhaba" diye mesaj atmış, eşim de hemen engellemiş. Akşam engeli kaldırıp adama "tanışıyor muyuz?" diye sordum. O da bana, "Bu soruyu sabah neden sormadan engelledin?" diye cevap verdi ve ardından beni de engelledi.

Bu duruma gıcık oldum çünkü adamın verdiği tepki bana şüpheli geldi. Normalde bir yabancı "merhaba" yazıp engellenirse, bunu doğal karşılar, belki şansını tekrar dener ya da umursamaz. Ama bu adam engellenmenin sebebini sorguluyor ve bunu kişisel bir mesele gibi görüyor. Eğer gerçekten rastgele biri olsaydı, engelin kalktığını görünce "şimdi konuşabilirim" diye düşünmesi gerekirdi. Ama o, engelin nedenini anlamaya çalışıyor ve ardından beni de engelliyor.

Bu tepki, bu olayın onun için sıradan bir selamlaşma olmadığını gösteriyor sanki. O yüzden aklıma şu soru takılıyor: Bu adamın eşimle daha önceden reel ya da sanal bir tanışıklığı olabilir mi? Çünkü davranışları normal bir yabancınınkinden farklı givi geldi bana

Güncellemeler
1 yıl
Şimdi feyk hesap açıp mesaj atmak istiyorum. Adamın adıyla açıp eşime mi mesaj atmalıyım? Eşimin adıyla açıp adama mı atmalıyım? Hangisi daha mantıklı?
Güncellemeler
1 yıl
Bugun eşim imin hesabına girdim. Kimleri aratmış diye baktım. Sadece soyadı ve anlamsız rakamlar olan bir hesabı daha varmış eşimin. 2019 da açılmış. eski hesabını benim bildiğin hesaptan aratarak takibe almış. Anlama veremedim. Ne demektir bu?
Bu adam, eşimle daha önceden tanışıyor olabilir mi sizce? olaya göre fikriniz nedir?