Sizce eşim bu adamla yazışıyor mu?

Merhabalar. eşimin instagram hesabımda engelli bir adam var. 1 hafta 10 gündür engelli. 3 gün önce Bu adamı mesaj bölümünde önerilenler de en tepede gördüm. Yani engelendiğinden beri ilk defa oldu bu, Daha öncesinde yoktu. Bir anda çıktı. Önerilen lerden kaldırdım. Ertesi gün adam yine en tepede. Yine kaldırdım önerilen ler den. 3. gün yine en tepede. Bakıyorum adam engelli. Nasıl oluyor bu iş. Sorum şu eşim engeli kaldırıp yazışıp, benim görmemem için tekrar engelliyor mu acaba? Başka bir açıklaması var mı bunun? Başka bir ihtimal var mı? Mesaj bölümü açınca, sağ Kösede kalem işareti var ya oraya basınca önerilenler çıkıyor, burdan bahsediyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar. Ertesi gün yüne önerilere geldi bu. Yine kaldırdım. Bugünde sabah annesine temizliğe gitti. Ğlen gibi geldi. Baktım hesabına en üstte instagram kullanıcısı diye bişey var. Foto yok. Bem bunun engeli kaldırdım. Yüne baktım bu şerefsizin adı ve fotosu göründü. Sabah hiç bişey yoktu. Sizce yazışıyor larmı? böyle algoritma mı olur
Güncellemeler
1 yıl
Ever arkadaşlar. İnstagram şifresi le girdim. Hesabına ara ara bakıyorum. Hiç mesaj yok. Ama akşam geldim eşimin telden baktım akşam yine en tepeye gelmiş. Acaba bu adam eşimin profiline mi bakıyor? Yazışma yoksa bu adam neden en tepeye geliyor hergün. Eşimin hesap gizli. Hesabı da bakamaz. Çözeöedim6
Sizce eşim bu adamla yazışıyor mu?