Sizce karım bu adamla mesajlaşmış olabilir mi?

Merhaba. Bir adam instagram dan karıma istek atmış. Bende isteği görüp kabul ettim. Ertesi sabah merhaba yazmış. Eşimde engellemiş hemen. ***akşam bunu gördüm ve engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim. Oda bu soruyu sabah çıkarmadan önce neden sormadın dedi. Ve hemen engelledi. Sonra bende engelledim. *****bu adam 1 hafta dır engelli vaziyette. Takip ediyorum. Ancak profil fotoğrafını görebiliyorum. Hatta dün akşam profil foto değişmiş onu bile gördüm. Engelliler listesinden bakıyorum yani.***** Dün akşam baktım bu adam mesaj laşma kısmında önerilenler de en tepeye gelmiş dün akşam. Önceki günler yoktu. *****engelli vaziyette ki bu adam önerilen ler kısmında nasıl bir anda çıkabilir? Acaba eşim engeli kaldırıp yazmış olabilirmi? sonra yine engellemiştir. Ve profil fotosu değiştiğini görebiliyor sam karşı taraf engeli kaldırmış mı acaba?

Güncellemeler
1 yıl
Eşimin Instagram şifresini buldum. Şimdi girsem bildirim gidiyor mu ona? Bilginiz var mı.
Güncellemeler
1 yıl
Merhana. Şimdi girdim hesaba. Bunun engeli kaldırıp bir baktım. Takip et butonu çıkıyor. Demekki engeli kaldır mış adam. 1 dakka sonra hemen engelledim yine
Sizce karım bu adamla mesajlaşmış olabilir mi?