Sizce eşim bu adamla mesajlaş mıdır? lütfen bakar mısınız konuya?

Bi adam karıma instadan istek atmış. Ben gördüm kabul ettim. Adam merhaba yazınca eşimde engellemiş. Ben akşam engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim, bu soruyu sabah engellemeden önce neden sormadın dedi. Ve hemen engelledi. Arkasından ben engelledim. ***Sorum şu : bu adam engelliler listesinde 1 haftadır. Arada bakıyorumadamın profil resmi görünüyor. Acaba bu adam engeli kaldırdımı?*** Birde dün akşam farkettim adamın profil fotosu değişmiş. Ayrıca mesaj bölümünde önerilenler kısmına en tepeye gelmiş. neden sizce? Çünkü dün akşama kadar önerilenler de çıkmıyor du. Acaba eşim engeli kaldırıp bununla mesajlaşmış olabilir mi sizce? Arkadaşlar instagram kullanmıyorum o yüzden bu konular hakkında pek bilgim yok. Yardımcı olur musunuz

Güncellemeler
1 yıl
Şimdi girdim yine hesaba. Engeli kaldırdım. Baktım adamın hesabında takip et butonu görünüyor. Demekki engeli kaldırmış adam. 1 dakka sonra hemen geri engelledim adamı
Güncellemeler
1 yıl
Adam kendine yeni hesap açmış. Arkadaşlar. Ve eşimin hesabında takipte değil. İstek te atmıyor. Ama o hesabı hala engelli. Sizce haftalardır bekliyorum. Başka yerden mi yazışıyor lar acaba. Acaba engeli kaldırıp beklesem mantıklı olur mu?
Sizce eşim bu adamla mesajlaş mıdır? lütfen bakar mısınız konuya?