İnstagramdan eşime takip isteği atan adam? sizce eşimin tanıdığı biri olabilir mi?

Bir adam eşime instagramdan takip isteği atmış. Ortak arkadaş yok. Ortak tanıdık yok. Ortak grup vs. Hiç bişey yok tamamen yabancı alakasız biri. Eşimin hesabı gizli hesap. Profil fotografı ailecek çekilmiş bir foto. Eşimin şifresi bende sürekli bakarım hesabına. Oraya buraya yorum vs yazmaz. Sadece tanıdıklar ile mesajlaşır, oda sürekli değil. Şimdi bu adam kim olabilir? Rastgele biri olabilir mi? Takip isteği atabilmesi için eşimin hesabını biliyor olması gerekmiyor mu.

Güncellemeler
1 yıl
Ya bakın arkadaşlar. 5 6 gün önce eşimin Instagram hesabı kaldırılmış. Baktım Instagram nerde dedim. Aaaaa senmi kaldırdın çocuklar mı yaptı dedi. Hemen aldı telefonu yeniden yüklemeye çalıştı. Şifreyi hatırlamıyor. Beraber denedik ihtimalleri. (ben şifreyi biliyorum) yükledik yeniden. neden böyle bir şey yaptı?
Güncellemeler
1 yıl
Sizce bşr hesap açıp bu adama "eşime istek atmışsın, nerden tanıyor sun eşimi desem! Nasıl olur
İnstagramdan eşime takip isteği atan adam? sizce eşimin tanıdığı biri olabilir mi?