Sizce eşime yazan bu adam tanıdık biri mi?

İnstagram'da bir adam eşime istek atmış. Ortak vs hiç bişey yok. Ben fark edip kabul ettim. Ertesi sabah "merhaba" diye mesaj attı, eşim de hemen engellemiş. Akşam ben merakımdan engeli kaldırıp adama "tanışıyor muyuz?" diye yazdım. O da bana "bu soruyu sabah sorsaydın ya, engellemeden önce" dedi ve beni engelledi.

Burası bende şüphe uyandırdı. Çünkü eğer bu adam rastgele biri olsaydı, ben engeli kaldırınca hemen fırsat kollayıp yazardı diye düşünüyorum. Ama tam tersi, alıngan bir şekilde tepki verip engelledi. Kim durduk yere istek attığı bir kadını engellerki? Bu kadar kırılgan davranması bana garip geldi. O yüzden içime bir kurt düştü.

Güncellemeler
1 yıl
Sabahtan beri adam engelli değil. Eşim bir hikaye paylaşmış. Ama hala bakmıyor. Tanımıyor sanki eşimi. Adam O olayıda oda unuttu gitti sanki ne dersiniz?
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar. Eşim yeni bir hesap açmış. Bildiğim hesaba girdim, baktım kimleri aratmış diye. Hesabın adı sadece soyadımız. Yanında da numaralar koymuş. Ama altta adı soyadı yazıyor. Benim bildiğim hesaptan yeni açtığı Bu hesabı takibe başlamış. Anlam veremedim
Sizce eşime yazan bu adam tanıdık biri mi?