Eşime yazan bu adam kim? Nasıl anlayabilirim kim olduğunu?

Günaydın. Tanımadığımız alakası bir adam eşime instagramdan istek atmış. Akşam isteği ben gördüm kabul ettim. Ertesi sabah merhaba yazmış, eşimde engellemiş. Akşamw adamın merhaba mesajını eşimin engellemesini gördüm. Engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim. Verdiği cevap aynen şöyleydi "bunu sabah takipten çıkarmadan önce neden sormadın". Ve hemen engelledi. Bende engelledim ve yazışmayı komple sildim. ben adamın bu davranışından ve verdiği cevaptan şüphelendim. Rastgele biri değil gibi geldi sanki. Acaba eşimle tanışıyor larmı diye içime kurt düştü.. 3 4 hafta oldu adam engelli hala. İkinci bir hesap açmış bu adam yeni. Ordan da yazmıyor eşime. İstek te atmıyor. Ama eşimi engellemişti ya engeli kaldırmış. sizce engeli kaldırıp öyle mi beklesem. Bende? Bakalım engelin kalktığını farkediyor mu. Yeniden yazacak mı. Yazacaksa ne yazacak. Engeli kaldırıp öyle mi beklesem? (eşimin Instagram listesi bende. Gün içinde istediğim an girebiliyorum) bu adam kim nasıl anlayabilirim.

Güncellemeler
1 yıl
Fake hesap açıp istek attım. Merhaba diye mesaj yazdım. 3 gündür öyle duruyor. Mesaja cevap ta yazmadı. İsteği de silmedi. Çözemiyorum ya bu işi
Güncellemeler
1 yıl
Bugun eşim imin hesabına girdim. Kimleri aratmış diye baktım. Sadece soyadı ve anlamsız rakamlar olan bir hesabı daha varmış eşimin. 2019 da açılmış. eski hesabını benim bildiğin hesaptan aratarak tekine almış. Anlama veremedim. Ne demektir bu?
Eşime yazan bu adam kim? Nasıl anlayabilirim kim olduğunu?