Evli biriyle oldum ben lütfen bu kısmı yargılamayacaklar yorum yapsın soruma bişiler karmaşık zaten
O tarafta ilişki bitmiş mi anlayamadım yanlış anlaşılmasın adam bana böyle bir imaj çizmedi hatta aksini gösteriyor her fırsatta mesela ama konuşurken şunu da söyledi ben iki senedir kimseyle flört bile etmiyorum yani hatta şunu net söyleyebilirim senden sonra kimseyle brlkte olmadım ben dedi bastırarak. Bunu bana yaranmak için söylediğini de hiç düşünmüyorum bu arada konuşmanın akışı sırasında söyledi. Ama kimseyle olmadım ne demek? Bu kimsenin içine karısı da girmiyor mu?
O tarafta ilişki bitmiş mi anlayamadım yanlış anlaşılmasın adam bana böyle bir imaj çizmedi hatta aksini gösteriyor her fırsatta mesela ama konuşurken şunu da söyledi ben iki senedir kimseyle flört bile etmiyorum yani hatta şunu net söyleyebilirim senden sonra kimseyle brlkte olmadım ben dedi bastırarak. Bunu bana yaranmak için söylediğini de hiç düşünmüyorum bu arada konuşmanın akışı sırasında söyledi. Ama kimseyle olmadım ne demek? Bu kimsenin içine karısı da girmiyor mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
senin sorularinla hep karşılaşiyorum
Sen evli bi adamla birlikde oldun icin sorunun cevabini sana vermicem
Aynisi yaşamadan öldurmezin Allah seni
Ama mesela sırta masaj yapma konusu açılmıştı dedi ki bana bunu senden başka yapacak kişi yok zaten diyip ha karın yapmaz mı diceksin yapar yapar tabiki ama o da şehir dışında o benden daha yoğun çok yoğun çok çalışıyor dedi. Ya ne çalışması aw kadının babasının şirketi var bok gibi para var ve kız da o şirkette göstermelik mimar işte. Yani bi böyle diyip sonra senden başka kimseyle olmadım diyor. Bu kimseye karısı dahil değil mi aw sanki böyle o tarafla ilişkisi bir iki senedir kopuk ama benim de kendisine bağlanmamı istemediği için evliliğini bahane ediyor gibi. Yani olay göründüğü gibi de olmayabilir canım yargılamanıza gerek yok her zaman ikinci kadın suçlu değil burada farklı detaylar var
Eşiyle de problemi olabilir tabiki. Zaten erkek aldatıyorsa en büyük sebebi olmayan cinsellik
Ama mesela sırta masaj yapma konusu açılmıştı dedi ki bana bunu senden başka yapacak kişi yok zaten diyip ha karın yapmaz mı diceksin yapar yapar tabiki ama o da şehir dışında o benden daha yoğun çok yoğun çok çalışıyor dedi. Ya ne çalışması aw kadının babasının şirketi var bok gibi para var ve kız da o şirkette göstermelik mimar işte. Yani bi böyle diyip sonra senden başka kimseyle olmadım diyor. Bu kimseye karısı dahil değil mi aw sanki böyle o tarafla ilişkisi bir iki senedir kopuk ama benim de kendisine bağlanmamı istemediği için evliliğini bahane ediyor gibi
Yani daha çok fb gibi görüyor seni bence. Eşiyle ilişkisi de olabilir bilemezsin ama ilişki de yaşamıyor olabilir ya da istediği sıklıkta olmayabilir
Cevap vermek istemiyorum evli biriyle olduğun için
neden?
Hayat sürprizlerle emin ol umarım bunu bir gün anlamazsın
anlayamadim 😞😔
İlk okuduğumdan sonrasının hiç önemi yok
Derken?
Erkek hakkını verecek
Anlamadım kız
Evet
Ama mesela sırta masaj yapma konusu açılmıştı dedi ki bana bunu senden başka yapacak kişi yok zaten diyip ha karın yapmaz mı diceksin yapar yapar tabiki ama o da şehir dışında o benden daha yoğun çok yoğun çok çalışıyor dedi. Ya ne çalışması aw kadının babasının şirketi var bok gibi para var bu kız da o şirkette göstermelik mimar işte
İlginç
Vermiyo heralde
Ama mesela sırta masaj yapma konusu açılmıştı dedi ki bana bunu senden başka yapacak kişi yok zaten diyip ha karın yapmaz mı diceksin yapar yapar tabiki ama o da şehir dışında o benden daha yoğun çok yoğun çok çalışıyor dedi. Ya ne çalışması aw kadının babasının şirketi var bok gibi para var ve kız da o şirkette göstermelik mimar işte. Yani bi böyle diyip sonra senden başka kimseyle olmadım diyor. Bu kimseye karısı dahil değil mi aw sanki böyle o tarafla ilişkisi bir iki senedir kopuk ama benim de kendisine bağlanmamı istemediği için evliliğini bahane ediyor gibi
Siz nasi yatmaya basladiniz nasil tanistiniz
Benim anladığım bunlar kopuktu biz birlikte olduğumuzda. Bunlar evliliği sürdürüyor instagramdan pozlar veriliyor bir yaşında da bebek var hatta işte. Hamilelikte bile olaylar olmuş sanırım bilmiyorum. Ama biz birlikte olduktan sonra çok tedirgin olmuştu ben üstüne düşünce bu kış. Bilmiyorum hiçbir şey anlamadın
Cok yeni daha cocuk
O yuzden asla karisindan ayrilmaz
Bu sekil surdurup sorun cikarmam diyorsaniz devam ama ayrilirsaniz yolunuza bakarsiniz
Parasal destek oluyor mu