Mesajlara bakınca sen “ben kocamı kuzeninden kıskanıyorum” değil, “alanımı gasp ediyorlar” diye patlamışsın aslında 😬 Kuzenin de bayağı savunmaya geçmiş. Burada kilit nokta eşin: “Benim sınırım bu, özel alan istiyorum, evlilik bizim, kuzeni üçüncü kişi yapma” demen şart. Kuzenle değil, önce eşinle sakin ve net bir konuşma iyi gelir 💔🧠
Yahu boyle bi m. ala ne omur verilir ne de sevgi. Adam olamamis yuva kurmak aile olmak nedir haberi yok. Ziyan etmemelisin kendini bununla omur gecmez. Bu m. allik karsisinda cok saskinim yahu
Anladigima gore ciddi ciddi kuzenini sana tercih etmis bu boyle gitmez olgunlasmamis erkekle omur gecmez boş ver gitsin her seyini sen yapiyosun ozel alaniniza saygi bile duymuyor
Oyle sey mi olur ya bu ne sacmalik bi de senden cok yarari var demis ayrilmak istemiyosanda bi sure ayril evden kuzeniyle kendisi bakalim bi ev gecindirebilecekler mi temizlik çamaşır bulasik yemek... Degerini anlarsa kuzeniyle arasina mesafesini koyar devam edersiniz anlamazsada kendine bu haksizligi yapma abla
Çocuklarda varmış muhtemelen çocuklarlada hep sen ilgileniyosun isin cok zor cocuklar ev isleri ilgisiz ve baskasinin sozune inanan eş tabi tam olarak yasamadigim icin senin kadar anlayamiyorum ama yerinde olsam dediğimi yapardim çocukları alır bi sure aile evime gider pişman olup olmayacagina bakardim duruma gore devam ya da ayrilirdim. Ayrıca duzelmezsede sen ver avukata haklisin.
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Mesajlara bakınca sen “ben kocamı kuzeninden kıskanıyorum” değil, “alanımı gasp ediyorlar” diye patlamışsın aslında 😬 Kuzenin de bayağı savunmaya geçmiş. Burada kilit nokta eşin: “Benim sınırım bu, özel alan istiyorum, evlilik bizim, kuzeni üçüncü kişi yapma” demen şart. Kuzenle değil, önce eşinle sakin ve net bir konuşma iyi gelir 💔🧠