Eşim beni aldatmış olabilir mi? sizce bu adam tanıdık birisi mi?

Bir adam karıma instagramdan istek atmış. Çok alakasız biri. Akşam gördüm meraktan ben kabul ettim isteği. O akşam. mesaj yazmadı. Bende yazmadım. Eşimin haberi yok bu durumdan. Ertesi sabah merhaba yazmış, karımda hemen engellemiş. Akşam gördüm. Engeli kaldırdım "tanışıyor muyuz Instagram mı nerden buldun" yazdım. Oda dediki "sabah takipten çıkarmadan önce neden sormadın" ve hemen engelledi. Sonra bende engelledim hemen.

Takıldığım konu şu: rastgele ona buna istek atan adam etkileşimi görünce hemen tanışmaya çalışması gerekmiyor muydu. Ben engeli kaldırıp tanışıyor muyuz diye sorunca, enteresan bir cevap yazarak, neden engelledi sizce? Rastgele istek atan bir adam engellenmeyi umursamaz, etkileşimi görünce yürümeye devam eder diye düşünüyorum. Beklediğim şuydu :ben tanışıyor muyuz deyince oda tanışalım ozaman diyecekti bende engelleyip konuyu kapatacaktım kafamda. Sizce önceden bir tanışık lık söz konusu gibimi bu laya göre?

Güncellemeler
1 yıl
Eşimin hesabını kendi telime indirdim. Ara ara girip bakıyorum. Mesaj vs bir şey yok. Takip ediyorum bakalım. bir şey çıkmayacak gibi.
Güncellemeler
1 yıl
Bugun eşim imin hesabına girdim. Kimleri aratmış diye baktım. Sadece soyadı ve anlamsız rakamlar olan bir hesabı daha varmış eşimin. 2019 da açılmış. eski hesabını benim bildiğin hesaptan aratarak takibe almış. Anlam veremedim. Ne demektir bu?
Eşim beni aldatmış olabilir mi? sizce bu adam tanıdık birisi mi?