İnstagram dan karıma istek atan adam. sizce daha önce aldatılmış olabilirmi yim?

Merhabalar. Bir adam karıma instadan istek atmış. Çok alakasız tanımadığımız biri. Akşam gördüm meraktan kabul ettim. Bekledim bekledim. mesaj yazmadı. Bende yazmadım. Eşimin haberi yok. Ertesi sabah merhaba yazmış karımda engellemiş. Akşam gördüm. Engeli kaldırdım "tanışıyor muyuz Instagram mı nerden buldun" yazdım. Oda dediki "sabah takipten çıkarmadan önce neden sormadın" ve hemen engelledi. Sonra bende engelledim. Karımın adını bilmeden rastgele atmış olabilir mi yani Instagram kullanmadığım için sitemi bilmiyorum. Hiç ortak arkadaş vs bişey yok hiç bir bağlantı yok nasıl istek atmış olabilir. Sizce önceden sanal ya da reel bir temas olmuş olabilir mi? Yoksa nerden bilsin karımın hesabını. asıl aklıma takılan adamın engellemesi. Yani rast gele istek atan biri etkileşimi görünce tanışmaya çalışması gerekmiyor mu? Sen beni engelledin al bende seni engelliyorum davranışı oturmuyor kafamda. Yorumlarınız larınızı bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden

Güncellemeler
1 yıl
Bir de 6 7 aydır elim Instagram ma girme diyor. Çevrem tarafında sürekli çevrim içi görünüp instada geziyor demesinler diyor. Makyaj videoları açık kadınlar falan çıkar bakmanı istemiyor um diyor. Eskiden takmıyor dum hak veriyor dum. Bu olaydan sonra acaba? Dedim kendi kendime
Güncellemeler
1 yıl
Günaydın herkese fikir lerinizi nelerdir? Şimdiden teşekkür ediyorum
Güncellemeler
1 yıl
Merhaba lar. Olayın üzerinden baya zaman geçti. Adam hala engelli vaziyette duruyor. Yorumunuz nedir
İnstagram dan karıma istek atan adam. sizce daha önce aldatılmış olabilirmi yim?