Eşimin bu huyu?

Arkadaşlar merhaba herkese. Ya eşim çok sosyal biridir. Ben ise daha çok içe dönüğüm. Kendisiyle uzun bir beraberlikten sonra daha birkaç ay önce evlendik. Üniversitede öğrenciyken de böyle sosyaldi arkadaş edinmeyi severdi, ama mesela mezun olup işe girdikten sonra bu huyu daha da arttı. Mesela geçici bir işte çalışıyordu, oraya müşteriler falan geliyordu bazıları ile tanışıp arkadaş oluyordu sonra sosyal medyasından ekliyordu. Bana garip geliyor yani yarım saat önce tanıştığın birini eklemek. Neyse işte sorduğumda ise, çevre edinmeye çalışıyorum tanıştığım kişiler genelde zengin oluyor, belki günün birinde ticaret falan yaparsak işimize yararlar diyordu. Mesela eve geldiğinde anlatır, bugün şöyle şöyle biriyle tanıştım iş yerinde, iyi biri arkadaş olduk falan diyor. Hatta benim stalk yapacağımı bildiği için sen şimdi görürsün sen görmeden ben söyleyeyim diyor gülerek. 1 senedir böyle ama öyle hergün birilerini eklemiyor tabiki, mesela bir yıl içinde 7-8 kişiyi rahat eklemiştir bu şekilde. İçinde bazen karşı cins de oluyor, sevgili bir çift olduğu da oluyor. Hesabında resimlerimiz falan da var. Sizce bunu sorun etmeli miyim?

Eşimin bu huyu?