Eşim cok patavatsız garip biri?

Mehaba arkadaşlar, ben Görücü usulü evlendim, 6 yıl oldu. iki cocugum var, yani ne desem bilemiyorum, bende dört dörtlük değilim ama, bu durum Cok yoruyor beni eşim Nerde ne konuşacağını bilmiyor, mesela hiç konuşulmaması gereken konuyu pat diye açıyor, herkes başka şeylerden bahsederken o gereksizce o ortamdaki birini küçük düşürecek birşeyler söyler herkesin modunu düşürür, birde uzatır ısrarla insanları bayıyor, kızdığımda, ben açıksözluyüm, der yıllar geçtikce garip huyları çıktı, benden daha cok okumasına gezip görmesine rağmen benden öğreniyor nerdeyse herşeyi, bilgisiz, buda ondan soğmama sebep oluyor, çocuksu biri hiç olgun davranmiyor cok saf, saçma espiri yapar kendisi güler, beni güldürmek için çabalar ama işte kırmamak için gülmeye çalışıyorum aslında sacmalıyor. Bazende dayanamıyorum yuzune vuruyorum değişmesini istiyorum, böyle yapıtığı için saygı görmüyor. anlamıyor beni, zamanla değişirmi napim bunun için, boşanmaktan bahsetmeyin.

Güncellemeler
+1 yıl
Çok konuştum Cok dil döktüm olmuyor, artık öyle bir duruma geldiki eskiden insanların içinde gözlerimle dur sakın yapma işaret ederdim, şimdiise durup konuşması bitince kafama vuruyorum🤦🏼‍♀️ tabi dostu var düşmanı var ben ne hisederim anlarsınız 😔
Eşim cok patavatsız garip biri?