Eşimin tuhaf davranısı?

Bizim evliliğimiz de birtakım sorunlar var. Ben sürekli eşimle konusup onu da anlamaya ve düzeltmeye calısıyorum ilişkiyi ama eşim yerinde sayıyor özür dileyip birlikte aşarız diyip ve duvar gibi oldugu için tükendim.1 ay iyiyaem sonra 1 hafya yine kötüyüm. Ama uzun süre tartısmadıgımız bir zaman da onun beni kıran hareketine denk geldim yine. Ama agzımı acmadım bu sefer ve normal davrandım. Çünkü artık aynı seyleri söylemekten beklentilerimi dile getirmekten yoruldum. Ayrılmayı bile düşündüm. Ama saglıksız düşünüyorumdur diye önce bir bireysel terapi alayım dedim. Eşime terapi alıcam dedim tamam dedi iyi gelecekse al. Neyse terapi günü eşim geldi işten eve. Hemen etrafımda dolanıyor nasıldı? ne oldu? iyi mi? memnun musun? Neler sordu ki? Gibi bir sürü soru sordu. Terapi alcam diyince neden ne oldu bugünlerde neyin var ben farkedemedim demek ki diye bana bunları sormadı. Ama benim terapi günümde böyle ilgili tavırlar sorular sormaya basladı. Biraz da endişeli gibi hali var gibi geldi. Sizce neden?

Eşimin tuhaf davranısı?