Sizce aldatılmış olabilir miyim? Mantıksız bir olay var sanki?

Alakasız bir adam eşime istek atmış. Akşam ben gördüm kabul ettim isteği meraktan. Bekledim bekledim. Bişey yazmadı. Ertesi Sabah merhaba yazmış eşimde engellemiş. Akşam engeli kaldırdım tanışıyor muyuz dedim. Oda bu soruyu, sabah engellemeden önce neden sormadın dedi. Ve hemen engelledi. Ve bende engelledim onu. 1-bu adam bu soruyu neden sordu? Ve hemen engelledi. rast gele istek atan adama engellenmek koymaz hemen yürümesi lazımdı. 2-eşim bana bir şey söylemedi. Yani ben bu isteği kabul etmedim senmi ettin demedi bana. öylece kaldı. Sizce daha önceden bir tanışık lık olabilir mi? sanki bişeyler yaşanmış bitmiş. adam çok sonra istek atmış. Ben akşam engeli kaldırıp tanışıyor muyuz deyince de kocası olduğumu anlamış gibi. Sizce çok mu ayrıntı düşünüyorum?

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar bu soruyu yaklaşık 1 haftadır soruyorum. Yorumlarınız benim için önemli. Akşam eşimle konuşacağım. Onuda kırmak yanlış bir şey söylemek istemiyorum. Bu olay hakkındaki yorumlarınızı bekliyor um.
Güncellemeler
1 yıl
Değerli yorum larınızı bekliyorum dostlar. Lütfen yardımcı olunuz. Akşam eşime soracaktım vazgeçtim. Ne diyecek ki tanımıyorum diyecek o yüzden sormadım.
Sizce aldatılmış olabilir miyim? Mantıksız bir olay var sanki?