Birisi ile flörtleşiyordum. Çok hoşuma gitmişti. Ama birkaç gün yazmadı bu kişi diyelim sebebi geçerli bile olsa. O sırada da birisi ile sohbet ettiniz ama asla flört seviyesine getirmeyeceğiniz bir insandı. Neyse bu kişi ile arkadaş oluyorsunuz. Diğer yazmayan kişi de birkaç gün sonra ortaya çıkıyor. O arkadaş olduğunuz kişiye hiçbir duygu beslemiyorsunuz. Sadece muhabbet ediyorsunuz havadan sudan. Ama flört ettiğiniz kişiye besliyordunuz hoşlantı demeyelim de beğeni diyelim. Bu kişiye bir şey yapmasını söylüyorsunuz rahatsız olduğunuz bir konu. Karşı tarafta hay hay diyip yapıyor. Ama arkanızı döndüğünüz anda rahatsız olduğunuz şeyi tekrar yapıyor ve yanlışlıkla değil bilerek. Siz de onu hayatınızdan siliyorsunuz. Diğer arkadaş olduğunuz kişi de birden ne olduğunu anlamadan hayatınızın ortasına giriveriyor. Sizce ortada bir aldatma var mı?
Sizce bu aldatmaya giriyor mu çok kafam karıştı?
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim arkadaşlar içimi rahatlattınız.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yan cebe koy kalsın der gibi oldu ama flörtken aldatma olmaz.
Yok cepte filan demedim. Ona o gözle bakmadım hatta bakmam imkansızın imkansızıydı. Flörtüm olduğu için yan gözle bile bakmadım. Ne olduysa flörtün yaptığı saygısızlıktan sonra oldu. Onunla iletişimi kestim. Sonra o imkansız dediğim kişi ile ne olduğunu dahi çözemeden bir anda birbirimize bağlandık.
Biraz garip geliyor. Flört zaten tanışma demek uyarsak sevgili olcaz aşaması. Sen farkında olmadan 2 flört yapmışsın. Biri 2 3 gün olmayınca diğeri ile bağ kurdun. Sonra yakınlık geldi
Bilemedim işte. Kafam o yüzden karıştı. Ama hiç o gözle bakmadım.
Anladım seni. Aldatma sayılmaz sevgili olduğunuzda yapsaydın sayılırdı ama bence ikisiyle de tanışırken aldatma sayılmaz
Ve Arkadaş olan kişi kiskandirilma nesnesine dönüşür
Hayır ya. O kişiyi artık seviyorum. Kimseyi kimse ile kıskandırmam ben. Sadece aldatma var mı yok mu onu soruyorum
Böyle basit numaralar yapan aşağılık insanlardan değilim ben
O zaman aklı başında bir kızsın laf dinleyen yontabilecegin birini sevmeyi tercih ediyorsun bir problem göremiyorum
Yontmak demeyelim de tam idealimdeki erkeği buldum diyelim. O yüzden içim rahat etmedi.
Bı problem yok aldatma yok sadece sevgiyi hakkeden birine gösteriyorsun şanslı çocuk genelde oylelerin kıymeti bilinmez
Yok ben saygısızlık yapılan yerde durmam. Gerçekten değer vereni de görmemezlikten gelmem.
Yok be kanka sonradan giren kişi şanslı imiş
Neden peki
Gül gibi kızı kapmış
Neden gül gibi 😅
Düşüncelerin gül gibi biri olduğunu gösteriyor da ondan
Teşekkür ederim ☺️☺️
Sevgili mi oldunuz peki
Evet. İyi ki de oldum
Ama ilk başta neden onunla olmaz demiştin sohbet etme şansımız var mı
Ne aldatması kim diyor bunu
Ben düşündüm. İçim rahat etmedi çünkü. Acaba karaktersizlik mi yapıyorum diye düşündüm
Bence yok sevgili değilsin ki bunlar ile flört ediyorsun sadece norm bir şey bu
Yaş kaç senin
Ne konuştun ki
30 a yakın. O flört ettiğim kişi ile iletişimi mi zaten kestim. Diğeri ile de sevgili oldum.
O zaman sorun yok ayrıca mantıklı olan bu
Ve yaşın 30 norm yani
Çoğu kişi ihtiyaç gidermek için bile bunu yapıyor sen sadece sohbet etmişsin
Aynen.
Sevgilin ile mutlu musun peki
Çok aşırı hemde
Vay çok güzel
Kaç ay oldu
Taze
Norm yazabilir misin
Himm norm konuşsak bunu
Ne dedin
Adın ne
Bekliyorum sizi
Aldatma falan yok
Yok değil mi? İçim rahat etmedi çünkü. Acaba karaktersizlik mi yapıyorum diye düşündüm
Yok bence
Yok değil mi? İçim rahat etmedi çünkü. Acaba karaktersizlik mi yapıyorum diye düşündüm
Yok ya yani bence rahat olabilirsin. Yine başkalarının da fikrini al tabi istersen.
Bir bakalım. Zaten o rahatsız olduğum şeyi yapan kişiden yaptığı şeyden sonra soğudum uzaklaştım ondan sonra oldu her şey.