Sanirim nisanlimi aldatıyorum?

Arkadaşlar biliyorum beni kınayacaksıniz. Haklısınız da ben de kendimi taniyamiyorum. Cok uzun tutmayacağım 6 senelik ilişkim uc yıl önce bitti. Terk edilmiştim bazi sorunlar oldugu için. Ikimkz de birbirimizi çok seviyorduk ama olmadı. Ayrılıktan bir yıl sonra karşıma biri çıktı ilk kez birinden hoşlandım. Ve onunla başladık 7 aydır da nisanliyiz. Fakat gelin görün ki bu süreçte o ilk askim aklımdan çıkmadı. Eskisi gibi duygularım kalmadi ama onu hiç unutmadım da. Benim nisanlandigimi duyunca evlenmiş. Bir gun bana mesaj attı. Benden özür dilemek için o mesajla konusma devam etti.

Beni hiç unutmadığını, unutabilmek için evlendiğini, hep sevdiğini ve seveceğini söyledi. Ben hep onun pisman olmasını istemiştim xok garip hissettim. Nisanlimi sevdiğimi her şeyin gecmisye kaldığını anlattim ona. Ama bir yanım ona hep yenik. Mesaj atasım geliyor oysa o evli ben böyle ahlaksizlik nasil yaparım. Ben nisanliyim. Gecmis beni çok zayıf düşürdü. Ona hala asik miyim sanmiyorum eskisi gibi hissetmediğim kesin. Nisanlimi cok seviyorum onu kaybetmek hic istemiyorum ama neden hala onunla konuşmak istiyorum kendimi anlamıyorum.

Bana karşı cok duygusal. yaklasiyor bulusmak bile istedi ama asla nisanlima bunu yapmam dedim. Ona hep nisanlimi sevdiğimi söylüyorum fakat konusmamam gerekiyor biliyorum. Nisanlim bilse benim yüzüme bakmak ve düğünümüze bir ay var.. Ben napicam arkadaslar nasil kurtulucam niye böyle yapıyorum onunla konuşmayı nasıl durdurulur lutfen yardim edin bana. Beni kendime getirin
Sanirim nisanlimi aldatıyorum?