Sanırım aldatılıyorum?

Ben 28 yaşında 3 yıllık evliyim 1 yaşında da oğlum var evliliğimiz boyunca hep mutluyduk bir sorun yaşamıyorduk ben maddi durumu yüksek olan birisiyim yani maddi manevi mutluyduk bir sorunumuz yoktu fakat bu 10 gündür kafayı yemek üzereyim eşim çok tuhaf davranıyor bazı şeyler yakaladım bundan 7 gün önce eve geldiğimde banyo yapacaktım eşyalarımı çıkardım kirlilere koyuyordum baktım eşimin özel çamaşırı ama farklı yani bana özel günlerinde giydiği türdendi ama bunu hiç hatırlamıyorum böyle bir şeyi giymedi bundan eminim çamaşırı alıp kokladım bir şey kokmuyordu ama böyle çamaşır buruşmuş gibiydi o gün anlam veremedim daha doğrusu böyle bir şeyi hayatta düşünmedim fakat içime bir şüphe doğdu hareketlerini davranışlarını kollamaya başladım farklı bir şeye rast gelmedim ama 2 gün önce telefonuyla çok mesajlaşıyordu bi ara gizli gizli baktığımda bütün arama ve mesajları silmişti bir şey yoktu telefonda artık iyice gerilmeye başladım ve fark ettiğim günden beri asla cinsel birliktelik yaşamadık ve hiçbir şekilde yanıma gelmedi naz, cilve vs bunları yapan birisiydi ama yapmadı şimdi ben ne yapacağım boşuna saçma sapan takıntıya mı düştüm yoksa var mı bir şeyler çıkıp karşısına konuşma cesaretim yok şu anda böyle bir şeyi asla kaldıramam ve kötü bir şey yapabilirim sadece oğlumu düşünüyorum ama kendi onuruma, gururuma yediremiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güzel yorum yapan herkese teşekkür ederim dün gece sorunu çözdük eşimle konuştum her şeyi anlattı böyle bir durum söz konusu bile değil (kesinlikle eminim sorun yok) ve ayrıca kendi bu duruma çok üzüldü kırıldı karından çocuğun annesinden benden nasıl beklersin şüphe duyman düşünmen bile beni paramparça etti dedi ve gerçekten ben de çok üzüldüm şimdi bugün gönlünü alacağım hediye tavsiye verirseniz güzel olur :)
Güncellemeler
+1 yıl
Dediğim gibi aldatma söz konusu bile değil böyle bir şey kesinlikle söz konusu bile değil
Sanırım aldatılıyorum?