Aldatılıyorum galiba?

merhaba canlarım nasılsınız ben hiç iyi değilim çünkü geçenlerde bir şey fark ettim eşimle liseden beridir sevgiliyiz aramızda sadece bir kere ayrılık oldu onda da ben onu aldatmıştım ama 18 yaşındaydım genç ve tecrübesiz olduğumu söyleyerek onu ikna ettim ama şu sıralar kardeşim bize geldiğinde eşimle çok samimi duruyorlar birbirlerine sürekli laf atıp eğleniyorlar kışın dışarıda onları birlikte yakladım bana sevgililer günü için bana hediye seçtiklerini ve süprizi bozduğumu söledier doğum günümden birkaç gün önce eşimin cebinden bir yüzük buldum ama doğum günümde onu bana vermedi sormak istiyorum ama ceplerini karıştırdığımı düşünür diye söyleyemiyorum maddi durumumuz çok iyi ALLLAH'a şükür banka hesaplarımıza baktığımda eşimin sürekli bir şeyler aldığını ama aldığı şeylerin eve gelmediğini fark ettim geçenlerde eve bir hediye paketi geldi eşimin ismi yazdığı için açmadım hediyenin içinden saat çıktı eşim uzun zamandır onu kolundan çıkarmıyor kardeşimin aldığını düşünüyorum eşimi cidden çok seviyorum benim yerime kardeşimi seçmesini anlayamıyorum benden geçmişin intikamını mı alıyor anlamadım ne yapmalıyım

Aldatılıyorum galiba?