Arkadaşlar 7 yıllık bir ilişkim var evlilik teklifi de aldım inşallah evlenicez seneye bugün de görüştük kahve almaya gittiğinde şeytan dürttü telefonuna bakayım dediö çok yakın bir arkadaşıyla konuşmalarını gördüm bi kızdan bahsetmiş arkadaşı al gel sende şu kişiyi diye esprisine ben bunu gördüm çılgına döndüm geldiğinde bu kız kim dedim o bahsettiği kızın numarasının ekran görüntüsü var isimi kayıtlı bi şekilde arkadaşı o numarayı atmış ilk başta arkadaşımın konuştuğu kız vs bahaneler buldu sonrasında mağazada çalışan bir kız olduğunu ve her gün karşılaştıkları için ve iş için konuşsalar dahi her gün biriyle karşılaşsanız hani ister istemez espri yapılır ya o şekilde olduğunu ve sonrasında iş için numarasını istediğini söyledi iki kez numara istemiş iş ile ilgili olduğunu belirterek Buda numarasını vermiş ve ertesi gün mü ne geri aradığında kızı ne söylücektin demiş erkek arkadaşım oda bi şeyler demiş işle ilgili somra ters yapmış kız kapamışlar telefonu bir daha da hiç konuşmadık dedi buraya kadar tamamım sorun yok ama sorun telefondan erkek arkadaşım kızın numarasını ekran görüntüsü alıyor arkadaşına atıyor ve benimle yaklaşık iki hafta önce görüştüğünde de benle akşam evlerimize dağıldığımızda arkadaşı o zaman numarayı atıyor ama bana yarım saat somra fotoğraf atıyor yeminler ediyor başka bir şey olmadığına sizce aldatıldım mı ben whatsaptan baktım kızda numarası kayıtlı değil hiç foto vs çıkmıyor ha bu arada sevgilimin arkadaşı diyor ki numara olayından somra senden hoşlandı herhalde diyor günah mı alıyorum ben uyku girmiyor gözüme düzgünce yorum yapın lütfen sinirlerim çok bozuk
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aldatılmamışsındır fakat neden kızın numarasını alıyor. Kız yüz verseydi aldatılırdın. Bu olayda bakış açını şöyle düzenle benim erkek arkadasım neden bi kızın numarasını istiyor? Ben aynısını yapsam hoşuna hider mi? Hiç bir iş için olan olay iki erkeğin arasında muhabbet olmaz. 6 yıllık ilişkimde aynısınj yaşadım ve aldatıldım.
Kız iki kez numarasını istiyor iş için bi sorum olursa ararsın diyor oda veriyor numarasını ve sorun olan şu arkadaşı şu kızı alırsın gelirsin sende diyo tamam şakalaşıyorlar arkadaşıyla ama sorduğunda da niye böyle konuşuyor dediğimde o ötle konuşur öyle diyor tam olarak nasıl kanıtlayabilirim bu durumu?
Ben ne yapmıştım biliyomusun. Hiç o an sormamıştım. Sen görmemezlikten gelip sinsicek telefonuna bakmaya devam edecektin. şu an onun önlemini almıştır. şu an yapacagın tek şry kendini biraz geri çekmek. Trip ve soğuk yapmak erkeğe ders vermez sessiz kalmak erkeğe ders verir. Ben bu komuyla ilgili dicek bişey bulamıyorum de ona. Durgun ol mutsuz ol o sana çabalicaktır zaten. Biraz kendi halinde takıl. Kaybetme korkusu aşıla bilmiyorum kafam karıştı senden beklemezdim falan de
Bide aranızdaki ilişkide önemki karşındaki insan çok kıskançsa her olanı ona anlatmanı istiyosa. Ya da sevgilin her şeyini anlatan biriydi fakat bunu es geçtiyse. Bunlarda önemli faktörler. Burçlarınız ne mesela
Sorun olsun istemedim diyip anlatmadığını belirtiyor ama madem sorun olabilecek bir şey o Zaman neden yapıyosun ve garip olan kısım kız numara istiyor sevgilim numarasını veriyor ama kızda numarası kayıtlı değil ve sevgilim de de kayıtlı değil kız ters yaptıktan sonra sildiğini belirtiyor ama ekran görüntüsünü daha öncesinde arkadaşına atmış isimi kayıtlı bir şekilde benimle görüştüğünün gecesi arkadaşı atmış tekrardan merden anladın dicek olursan da sevgilimin telefonunun ekran görüntüsü bu belli ve çocuk İLETİLDİ olarak attı yani daha önce gönderilmiş ama fotoğraflarda yok bilmiyorum çok kafam karıştı uyku girmedi gözüme düşünmekten delirecem
Bahanelere sığınması zaten dürüst olmadığını gösteriyor. Arada bi iletişim olduğunu düşünmüyorum. İlgisini çekmiş olabilir kız buda kabul edilebilir bi durum değil bi kız olarak seni çok iyi anlıyorum. Bu tarz konular iki ucu boklu değnek gibidir ne ayrılmalık ne iç rahatlığıyla devam etmekik. Sen benim dediğimi yap erkek arkadasının huyunu bilemem ama ona biraz kaybetme korkusu aşıla. Uzun ilişkilerde biraz cepte görme oluyor. Artık o kadar yol arkadası moduna alışıyolarki sanki sen çok yakın arkadasıymışsın gibi geliyor. bu kız bakar mı ya da kız hoşlanmıştır onunda hoşuna gitmiştir vs saçma durum
Ona inanmadığımı ve gerçeği anlatana dek onunla konuşmayacağımı belirttim mesajlarına vs asla cevap vermicem kız için cirkin şişman bişey diyor en iyisi mesafe koymak dediğinde haklısın uzun ilişkide artık nasıl olsa cepte modu oluyor o yüzden gerçekleri anlatana dek onunla konusmayacağımı belirttim çünkü inanmıyorum inandırıcı bir tarafı değil çocuk değiliz ki hee tamam diyip inanalım kaç Yıldır tanıyorum veya da nerde yalan söyleyip söylemediğini az cok kelimelerden bile anlayabiliyoruz en iyisi mesafeli olmak
Evet öyle. Daha önce böyle bi durumla karşılaştın mı?
Yok hayır karşılaşmadım sadece çekindiği için yine söylemediği şeyler oldu ve olay öylece kaldı tepki veriyormuşum bişeylere o yüzden söylemeye çekiniyormuş e tabikşde tepki vericem yani belli şeyler vardır rahatsız olunan veya konuşulan
Onu da zorlayarak öğrenmiştim
Bende senin gibi didik didik eder tepki veririm. Ama farkedilmek istiyosan susarak cevap ver ona en büyük ceza.
Öyle yapıcam asla geri dönüş yapmıcam mesajlarına ta ki ya tam olarak anlatacak ya da kendi bilir aklı başına geldiğinde herşeyi dökülücektir doğru bu inanmıyorsun diyo ama inanmıyorum yani anlatılanlar çok saçma
Bahane ürettiği çok belli
Rehbere bakarsn diye silip fotodan yakalanmia muhtemelen. Cok gecmis olsun. Ayril
Ama wpye baktım kadında da foto çıkmıyor yalan mı söylüyordur diyosun?
Bi yalan var bariz zaten boyle bos muhabbetlerle ne isi olur kac senedir hayatinda biri olan bi adamin
tam olarak nasıl kanıtlayabilirim ne yaparsam yani ya itiraf eder ya da bi şekilde öğrenirim önerin var mı
Takip et hele tek tek ugrasmayalim
Tamaö teşekkür ederim
sonucuna katlanamayacagin seyleri yapmayacaksin simdi gordun noldu akilli olmak iyi degil mutluluk cahillikte
Nasıl yani anlamadım
Fazla kurcalama herşeyi eğer devam etmek istiyorsan gorme bakma veya içine şüphe dustumu bırak gitsin kucağında bebeğin yok
Hiç sanmıyorum
Nr düşünüyorsun aldatılıyor muyum
Hayır rahat ol
Neden başka bir kadına ihtiyaç duysun
Galiba
Tam olarak nasıl kanıt elde edebilirim?