Aldatılıyor muyum ?

Arkadaşlar 7 yıllık bir ilişkim var evlilik teklifi de aldım inşallah evlenicez seneye bugün de görüştük kahve almaya gittiğinde şeytan dürttü telefonuna bakayım dediö çok yakın bir arkadaşıyla konuşmalarını gördüm bi kızdan bahsetmiş arkadaşı al gel sende şu kişiyi diye esprisine ben bunu gördüm çılgına döndüm geldiğinde bu kız kim dedim o bahsettiği kızın numarasının ekran görüntüsü var isimi kayıtlı bi şekilde arkadaşı o numarayı atmış ilk başta arkadaşımın konuştuğu kız vs bahaneler buldu sonrasında mağazada çalışan bir kız olduğunu ve her gün karşılaştıkları için ve iş için konuşsalar dahi her gün biriyle karşılaşsanız hani ister istemez espri yapılır ya o şekilde olduğunu ve sonrasında iş için numarasını istediğini söyledi iki kez numara istemiş iş ile ilgili olduğunu belirterek Buda numarasını vermiş ve ertesi gün mü ne geri aradığında kızı ne söylücektin demiş erkek arkadaşım oda bi şeyler demiş işle ilgili somra ters yapmış kız kapamışlar telefonu bir daha da hiç konuşmadık dedi buraya kadar tamamım sorun yok ama sorun telefondan erkek arkadaşım kızın numarasını ekran görüntüsü alıyor arkadaşına atıyor ve benimle yaklaşık iki hafta önce görüştüğünde de benle akşam evlerimize dağıldığımızda arkadaşı o zaman numarayı atıyor ama bana yarım saat somra fotoğraf atıyor yeminler ediyor başka bir şey olmadığına sizce aldatıldım mı ben whatsaptan baktım kızda numarası kayıtlı değil hiç foto vs çıkmıyor ha bu arada sevgilimin arkadaşı diyor ki numara olayından somra senden hoşlandı herhalde diyor günah mı alıyorum ben uyku girmiyor gözüme düzgünce yorum yapın lütfen sinirlerim çok bozuk
Aldatılıyor muyum ?