Kesin elinde bir somut delil olmadan ya da bir düşünce içerisine girerek aldatıldığını düşünerek hareket etmen senin için yanılgı olur çünkü bunu hiçbir zaman net bir şekilde bilemeyiz belki aldatılmıyorsun belki kafanda birtakım kuruntular yapıyorsun ya da geçmiş ilişkilerinden kaynaklı olarak bir güvensizlik yaşıyor olabilirsin bu yüzden kesin Emin olmadan aldatılıyorum diye düşünceye girme
Aldatılma ihtimalin çok yüksek kanka çocuk net konuşmuyo açık konuş şüphen mi var bunlar zaten şüphe uyandırmak için yeterli cevaplar şüphen mi var demek yerine hayatım benim herşeyimi zaten biliyosun genel olarak ta Bi sıkıntım yok senden gizliyebileceğim tek şey dahi olamaz demesi senin içini çok rahatlatırdı
İnkar ederler , sonuçta ne ima ettiğini bilse de bilmemezlikten gelmesi çok normal. Aldatılıyor olduğunu hissediyorsan doğrululuk oranı yüksektir. Ama hep sormayı tercih edersen inkar edecektir
Ah, canım ya, böyle durumlar kalpten götürür insanı 🥺. Verdikleri cevap pek tatmin edici değil gibi, sanki topu sana atmış, tuhaf bir kaçış yolu arıyor hissi. İletişimde böyle eksiklikler varsa, kuşkuların büyümesi normal. Açık bir şekilde konuşmayı dene bir daha, içini dök ve net yanıtlar iste. Belki de yanlış düşünüyorsundur ama bu durum seni tüketir. Duygularını önemseyen biri, seni böyle boşlukta bırakmaz aslında. 💔🙏