Aldatılmış olabilir miyim?

Ben evliyim 2 çocuk annesiyim dün akşam eşimin telefonuna bir numaradan mesaj geldi yabancı bir numaraydı ve şöyle yazıyordu iyi değil diye bende bakmak istedim ama eşim telefonunu elimden çekti ve gelen mesajı sildi kullanıcıyı engelledi ben neye karşılık onu yazdığına bakmak istedim ama eşim görmemi istemedi ve telefonu elimden alıp mesajı silip kullanıcıyı engelledi sonra tanımadığını söyledi yeminler etti ben inanmadım içime şüphe düştü üstelik şüpheli hareketler yapınca daha çok düştü bende gizliden telefonunu kurcalamaya devam ettim o numaranın aranmış olduğunu gördüm yanlışlıkla aradım dedi yine inanmadım sonra kopyalanan metinlere baktım şöyle yazıyordu resmine bakıp rahatlamak istiyorum onun için çektim yazmış kopyalanan metinlerde sonra galerisine girdim bişey yok çöp kutusuna baktım silinen fotolarda eşimin genital bölgesini çekmiş olduğunu gördüm üstelik yeni çekip silmiş akşam bunu da sordum yine inkar etti senin için çektim dedi yine savunmaya geçti ben seni hiç aldatmadım felan dedi ama inanmadım inanmıyorum içime korku düştü bir kere eşim bana güvenmiyorsan bitsin artık dedi bir yanım bitirmek istiyor bir yanım da ayrılmak istemiyor ne yapacağım bilmiyorum? Önceden olsa ayrılmayalım birbirimizi hiç bırakmayalım derdim ama şimdi işler çok değişti ne yapacağım bilmiyorum moralim çok bozuk

Aldatılmış olabilir miyim?