AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Seni seven biride bulunur illaki bence üzülme bu kadar
Çok saol ama şey bu kadar üzülmemin sebebi vicdanı Saygılı olmayan duygularla oynayan kızlar hep el üstünde tutuluyor çevremde çok görüyorum bu yüzden benim sevilme şansım yok ben çok zıt bir karakterim
Yoo var sevilme şansın kızlarda genelde hep p1ç lerle aldatılmayı hazmedip tekrar ex lerine dönüyolar ya da ben sevebileceğim gibi çocuk ruhlu bebek gibi sevilmeyi hak eden bir kızın kaldığını düşünmüyorum 10 erkeğe aynı samimiyeti vermeyen birinin bu yüzden 3 yıldır birinden hoşlanmıyorum sevgili yapmıyorum ama birinide bebek gibi sevmeyi özlüyorum içimde hep bi sevgi var atamıyorum içimden bir türlü buda canımı sıkıyor
Sıkma canını mutlaka seven birisi çıkar. Profilini aç bence insanlar görsün seni ya
Ben bu soruyu fikir almak için sordum burdan kimseyle tanışmak gibi bir niyetim yok
Geçmiş olsun öncelikle. Umarım hayat istediğin gibi ilerler. Sorun sende değil erkeklerde de değil. Bir çok insan senin gibi yalnız. Bu işler nasip gerçekten nerden ne zaman geleceği belli olmaz. Sabretmeni tavsiye ederim.
Çok saol ama hani demişsin ya bu senin sorunun değil erkeklerin de sorunu değil diye. Ama ben varken onları aldatan parasını çalan duygularıyla oynayan kızlarla evlenmeleri de nasip değil tercih Allah bize irade vermiş tabiki kader var ama bizi aldatan biriyle terk eden biriyle evlenmek de biraz akılsızca bir davranış
Bu soruyu daha önce sordunuz mu yoksa alıntın mı?
Daha önce de sordum alıntı değil birebir benim yaşadığım olay çok çok üzgün olduğum için Farklı fikirlere ihtiyacım var
Çünkü yanıtlamıştım o yüzden sordum. Şimdi psikologlar öyle diyor da insan zaten hayatına girecek olanı kendisi seçer. Şimdi benim sigara alkol yok öyle var disko ortamına giren bir adam da değilim , hakkımda kötü konuşan kişi de yok edep ahlak saygı bu çerçevede yaşarım hatta arkadaşlar tam evlenilecek adamsın der peki bu tarz da kadın neden çıkmıyor karşıma ya da çıksa zengin olsun çok yakışıklı olsun diyorlar. Herkesin bir sorunu elbet vardır. Kader dediğimiz herkes için ayrı zorluk ve mutluluklardır. İsyan etmek olmaz. Herşeyin zamanı ve yeri vardır. Halimize şükür edip , duâ edip sabretmek gerek. Bu arada mucize diye bir şey de vardır. Beni hatırlarsınız 25 yaşında ölecrksin dediler doktorlar şu an 28 olucam demek ki veren de alan da Allah’tır. Bu yüzden isyan etmeyin şükredin ve sabredin. Muhakkak kaderinizde ki karşınıza çıkacaktır. Eğer ki bu konuda aceleci davranırsanız , o zaman da en büyük yanlışı yaparsınız.
Evet hatırladım çok çok çok teşekkür ederim o kadar değerli ki fikirler gerçektende tam da dediğiniz gibi. İyi bir insan olmak yetmiyor her zaman. İnşallah ben de birgün sevilirim çok istiyorum değer vermeyi sevmeyi sevilmeyi
Estağfrullah rica ederim. Sadece size şunu söyleyebilirim. Eskiden bende olan şey sizde de var sanırım. Takıntılık durumu. Benden size tavsiyem şöyle olabilir , kendinize değer verin , spor yapın, kitap okuyun gezin sinemaya gidin kısaca aklınızı dağıtın. İnsan tabiki sevmek sevilmek ister. Ama demek ki Rabbim şu an çıkarmıyorsa karşınıza birini demek ki bu hayırdır. Biz insanlar her şey olsun ve hemen olsun isteriz. Şer gördüğümüz hayırdır belki de. Daha zamanı vakti vardır. Bir ağacın meyve vermesi için önce ekilmesi kök salması bakımının olması gerek ve en önemlisi zaman gerek. Bu yüzden düşünce tarzınızı değiştirin. İnanın öyle bir umutlar mucizeler var ki bakın örnek vereyim. Yengem 2 kere düşük yaptı ama 3 üncü de yeğenim doğdu. Demek ki hayırlısı buymuş. Bazen Rabbim bizi böyle sorgular. Bu durum da ona sığınırsak sabredersek hayırlısı çıkar benim düşüncem bu. Ve olmaz dediklerimiz olur. Sadece bunu takıntılıktan çıkarın inanın kendi benliğinizi bulduğunuz da yaşadığınızı farledeceksiniz.
Çok çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun hakkınızı helal edin. Evet allahtan asla ümit kesilmez şer gördüğümüzde hayır vardır mutlaka. Sadece insan kendini değersiz hissediyor ama inşallah birgün her şey düzelir. Bide evet ben sevilmediğim için çok üzülüp çok kafaya takıyorum gereksiz yere
Estağfrullah rica ederim.. sevmek ve sevilmek nedir çok iyi bilirim. İnsan şu yalan dünyada gerçek olanı tabiki daha çok istiyor. Ama sabır bilmediğimiz için nefsimize yenilmiyor muyuz. Bu yüzden takmayın inanın sonradan daha büyük sorunlar çıkıyor. Bende eskiden sizin gibi çok takıyordum. Şimdi sabretmeye beklemeyi öğrendim. Geçmişte bu aceleden dolayı çok sevdim ama inanın sonucu intşhara kadar gitti. Allah’ın verdiği canı almaya cesaret etmek büyük aptallık oldu. Çok avı çektim. Şimdi akıllandım. Zamana bırakıyorum. Ama kendimi de bozmuyorum koruyorum. Bence böyle olmalı. Vakti geldiğin de çok şükür diyecek kısmet beden çıkmasın karşınıza.
Biliyor musunuz belki senin haddine değil diyeceksiniz ama hiç hak etmeyen insanlar sonsuz seviliyor sonsuz değerli oluyor. Buna çok üzülüyorum. Hep kötüler değerli. Bide şey size anlatmışmıydım bilmiyorum ama ben üniversite okudum. Üniversitede birine aşıktım benimle aynı sınıftaydı. Benim bu kadar düzgün ve iyi olduğumu bildiği halde beni sevmemişti. Onu sevdiğimi de bilmiyordu ama işte iyi biri olduğumu bildiği halde istememişti. O kadar çok üzülmüştüm ki. İçimde ukte kaldı sevilmek. Bide yeşil gözlü olduğum için kendimden hep nefret ettim hep ağladım. O kahverengi gözlü kızları beğendiği için. İşte bazen insanın içinde ukte kalıyor maalesef ki😰 ama yine de umutsuz olmamalıyız tabikide bol bol dua etmek gerekiyor ama inşallah hak etmeyen kötü insanlar artık sevilmezler onlar değerliyken ben değersizim ve bu beni çok üzüyor
Yok Estağfrullah fikirler e ve düşüncelere daima açığım. Evet anlatmıştınız. Platonikti. Ama ben şöyle diyeyim kendinize değer verin kendinize bakın spor yapın kitap okuyun gezin aktivite yapın kapanmayın eve yani. İnanın şimdi karaktere kişiliğe çok az kişi bakıyor. Ben şahsen görüyorum çoğu kişi bildiğiniz çapkın alkol kullanan ya da ortamlarda takılan ilişkiye giren tipler ve kızlar bu kişilere resmen tapıyor. Bizde bu yönden mağduruz. Ama maddiyat aile belimizi büküyor. Allah’ın yarattığı her şey muazzamdır bu yüzden kendinizi sevin değer verin. Ben bunu kendim de uyguladım bu yüzden içim rahat. İnanın sizde yapın farkı göreceksiniz
Bana erkek halimle dayılar bile yazıyor sen ne anlatıyorsun ya
Bu arada o bahsettiğin psikolog her kimse boşun ötesinde bir inanca sahip direk birakmani tavsiye ederim
İnan bana dalga geçmiyorum gerçektende bu anlattığım doğru bide evet psikolog tamamen yanlış düşünüyor biz ne kadar iyi bir insan bile olsak karşımızdaki insan bize değer vermeyebiliyor
Bence senin erkek diye nitelendirdigin kişiler sadece hoslandigin kişiler. Diğerleri erkek değil. Ya illaki yazan yürüyen olmuştur eminim
Ben yılışık olmadığım için yazan biri olmadı
Allah yardım etsin
Bence sevmiyor değilde dışardan olgun birine benziyorsu dur ve senin yanina gelip cikma teklif ietmiyorlardır etmesinlerde zaten boş ver hakki da hiyirlisi olsun
Aaaa aslında çok haklısınız erkekler benim seviyeli bir kız olduğumu hep farkındalar ama neden kimse benimle evlenmek istemiyor onu anlayamıyorum bide galiba böyle seviyeliyim diye sıkıcı buluyorlar beni
Sanmıyorum sadece erkekler bu devirdekullabilecek olanlari istiyor senin gibiler bence kiymeti bilinecek bir gün
Çok teşekkür ederim inşallah değerimi bilecek biri olur🤲🤲🤲
İnşaallah yani canını sıkma sevgilim olmadi diye özenirsin ama bir gün kalbine göre çıkar
Ben sevgilim yok diye üzülmedim hiç evlenemeyeceğim için çok üzülüyorum
Merak etme illa evlenirsin allah kısmetini verir bende öyle dusunuyordum fakat bugun evlenmek istesem annem bi kac tane kız var onlara söyler evlendirir
sen bi arada daha yazmıştın aynılarını amacın nedir senin
Evet yazmıştım çünkü Farklı fikirlere çok ihtiyacım var çok üzülüyorum 😰😰
ne istiyorsun kardeş fikir olarak ya da neler duymak istiyorsan?
Yolda olmak ile yolda durmak aynı şey değildir madam
Dediğini tam anlayamadım?
gerekli ortamda, yerlerde bulunmamışsındır ya da gerçekten seni sevip hak edecek birine denk gelmemişsindir.
çirkin olduğunu filan da düşünüyorsan
Charles Bukowski'ye göre çirkin olmak şanstır.
Der ki;
Güzellik bir bok değil, uçar.
Çirkin olduğun için talihlisin.
Biri sana ilgi gösterirse başka bir nedeni olduğunu biliyorsun.
diğer konuda da herkes çocuk sahibi olmakla ilgilenmeyebilir o konu değil ama diğer konunu bilmediğim için neden evlenemeyeceğine bir şey diyemem ^
Çok teşekkür ederim evet erkeklerle kalabalık ortamlarda bulunmuyorum cafeye falan gitmiyorum konuşmuyorum belki de bu yüzdendir ama asla tersleyen itici biri değilim
Umarım hakkında hayırlısı ve en güzeli olur ^
Sanırım senin erkeklere karşı algın yanlış bence anlattığına göre gayet hossun
Erkeklere karşı algım yanlış mı bilmiyorum ama ya bak örneğin aşık olduğum biri oldu ve tam anlattığım gibi biri olduğumu da farkındaydı ama bana karşı hiçbir şey hissetmedi üniversitede ay ı sınıftaydık normal arkadaşlık ama sadece normal arkadaş olarak kaldık ona olan aşkımı da söyleyemedim çünkü eğer söylesem basit kız olduğumu düşünecekti yılışıklıktan hiç hoşlanmadığı için. Belki yanlış kişiyi sevdin diyeceksin ama başka hiçbir erkek de zaten bu yaşıma kadar sevmedi beni
Güzellik ve göreceli sevgi ise alışmakta alakalı biraz ve ilişkilerde her isteyip sevip oda bizi sevseydi ne güzel olurdu hayat ama öyle değil gerçek sevgiler ve doğru kişiler biraz geç ulaşılır her çıktığımız Lada sevip sevilmez diye biseydir yok sanırım doğru kişilere birazda sansizlikla alakalı ama eninde sonunda bu algini değiştirecek kişiler eminimki cikacak karşına eminim sadece biraz sabir
Güzellik göreceli dedin ya keşke göreceli olsa keşke. Birsürü aldatan terk eden kız evlenebiliyor çok da mutlu ediliyor erkekler tarafından. Terk eden kız neden güzel bunları bir türlü kabullenemediğini. Ben erkek olsam beni aldatan zor zamanımda bırakıp giden bir kızla devam etmezdim ama tüm erkekler affedip devam ediyorlar benim gibi kızları ise çok aile kızı çok namuslu bu çok sıkıcı diyip istemiyorlar
Erkekler heycan ve arzulamak ister bununda bilincinde olan kizlar disiligini kadınlığını cazibesiyle güzelliğini kullanarak erkeğin kendini arzu edip kendilerine bağlamayı bilirler erkekler kural yasak sevmez sıkıcı gelir
Evet tam da böyle bu yüzden ömür boyu yalnız yaşamaya mahkumum
Hayır niye kendini yanlışlığa makum goruyorsunki zamanı gelince inan bana doğru kişiyle buluscan asıl doğru olmayan yanlış kişilere dikkat et ozaman gelenedek bu psikolojiyle seni kolay kandırıp duygularınla ve senle oynarlar
Ben salonda herkese şans veren biri değilim zaten bana değer veren biri de yok ki
Birileriyle çıktı mı çıkmak girişimlerin oldumu hoslandigin birine bunu belli ettinmi bunlar önemli kimsenin seni istememesi imkansız
Ve çoğu erkek gibi bende yeşil gözlü kızları inanılmaz Ekici güzel bulur duserim
En son yazdığım yoruma ben aslında yazacaktım yanlışlıkla salon yazmışım kusura bakmayın. Bide şey ben size şöyle anlatayım. Gerçektende 25 yaşıma kadar hiç beni beğenen biri olmadı seven de olmadı. Çıkma teklifi eden de olmadı. Benim sevdiğim biri oldu lise okurken oldu ama onun sevgilisi vardı bu yüzden imkansızdı. Üniversite okurken ise Sakarya üniversitesinde okudum her gün servisle okula gidip geliyordum. Benimle aynı sınıfta ve aynı serviste bir çocuk vardı hayatımda ilk kez ona aşık oldum. Onun sevgilisi falan da yoktu ama o beni sevmedi hiçbir şey hissetmedi bana karşı. Hatta şımarık kötü biri olmadığımı da biliyordu ama sadece normal arkadaş gibi normal insan gibi davranıyordu işte hiçbir şey hissetmedi. Çok çok üzüldüm ana olmadı. Ve işin garip olan yanı da etrafımdaki samimi olmadığım kızlar beni tanıyanlar benden çıkarı olmayanlar bile bana hep şey diyorlar sen çok güzelsin erkekler nasıl seninle evlenmiyorlar bu kadar güzel yemekler yapıyorsun ailene hep destek oluyorsun maddi manevi falan diyorlar ama olmuyor maalesef ki😰😰
Birini sevdin asik oldun diye karşı tarafta aynı duygular duyacak değil bu hem senin güzel olmadigin anlamına da gelmez bu hayatta kişilere göre değişse de herkesin doğru kişi vardın bu tek taraflı sevgiyle değil karşılıklı sevgi saygiyladir seni biri seviyo diye sende onu seveceksindiye bir kural yok senin ilişki konusunda şansın iyi gitmemiş ve gerçek doğru kisiyede hala denk gelmemiş sin ama sabret doğru kişi seni bulacak
Çok saol ama tek bildiğim şey benim gibi insanlar ömür boyu yalnız yaşamak zorundalar. Ama tek eden aldatan kalp kıran duygularla oynayan herkes en değerli. 😰
Yanlış biliyon canim herkezde öyle olmuyor sanırım duygusal bir bosluktaydim öz guvenin çok düşük kendini toparla çünkü eninde sonunda fikirlerinin nekadar yanlış olacağını anliycaksin ama ozaman kadar bunalımın atamiycaksin
Aaaa bide şey özgüvenli olursan seni severler falan diyorlar ama işte benim en büyük eksikliğim değersizlik değersiz olduğum için özgüvenli olamıyorum sürekli yalnız yaşamak hep değersiz olmak çok kötü oluyor
Evet anlıyorum öz güven eksikligin zaten en büyük sebebi seni sevip değer veren senin nekadar değerli ve onun için nekadar önemli olduğunu hissettirecek sevgilin flortun olmaması büyük etken sana her fırsatta güzel ve iltifatlar eden flortun sevgilin olsa kendinin özel olduğunu hhisseder değerli olduğunun farkına varirdin
Ama bunlarda olucak merak etme
Eğer anlattığın gibi biriysen evlenilecek kızsın eylenilecek değilsin
Gerçektende tam da anlattığım gibiyim ama hiçbir erkek benimle evlenmek istemiyor onlara sıkıcı geliyorum ama terk edip giden aldatan kızları affedip evleniyorlar niye böyle oluyor ben de anlamadım. Hatta psikoloğa da gittim dedi ki sen doğru karakterde bir insansın ama erkekler buna rağmen seni sevmiyorlarsa bu senin suçun değil bu onlarla alakalı kendini yıpratmana gerek yok dedi
Çok doğru söylemiş yanlış anlama ama bende senin gibi birini arıyorum
Saol ama insan yine de üzülüyor elimde değil üzülmemek
Bence üzülme hayırlısı olsun hakkın sakıncası yoksa tanışmak isterim
Evlilik cocuktan ibaret değil ki, neden evlenemeyesin baska kalici hasarlar mi birakti ameliyatlar.
Mesela aynı üniversitede aynı sınıfta okuduğum bir erkek vardı hatta aynı servisle gidip geliyorduk okula. Kocaeli üniversitesinden İstanbul’a. Ben ona gerçek anlamda çook çok aşık oldum. Çünkü o kötü kalpli kibirli kızlara asılan biri değil aksine mütevazi efendi bir çocuktu bu yüzden çok aşıktım. Ama o bana karşı hiçbir şey hissetmiyordu emindim. Sadece aynı sınıfta olduğumuz için birbirimize dersle alakalı şeyler atıyorduk bide serviste yan yana oturduysak da notlarımız hakkında konuşuyorduk normal arkadaşça. Ben onun gülüşüne bile hayrandım ama onu sevdiğimi söyleyemezdim. Çünkü yapmacık kızlardan nefret eden basit kız olduğunu düşünen biriydi. Zaten onu sevdiğimi söylesem bile beni istemeyeceğine emindim. 1 yıl oldu okul biteli zaten numaralarımızı da sildik bir daha onu hiç görmeyeceğim ama ben 1 yıldır ağlıyorum çok aşıktım çünkü ama tertemiz olduğum halde hiçbir şekilde beni sevmedi
Niye ağlıyorsun ben anlayamadım, yani sana ümit vermemiş ki. Bu hastalıklar vs seni yıpratmış gözüküyor, sosyal çevreden kopma hayatta her şey evlilik veya çocuk değil.
Yok zaten o bana umut vermedi hiçbir şey hissetmedi bana karşı. Ömür boyu yalnız yaşayacağım bu çok zor
kısmet bu işler seni sevecek biri çıkmamış demekki karşına
Tam da böyle ve zaten kimse de beni sevmeyecek
Hayatım tehlikeli sularda gezme maazallah abazalar basar şimdi burayı
Hayır ben gerçek anlamda fikir almak için yazdım bu soruyu kimseyle tanışmak için değil çok ciddi soruyorum
Ben niyetin o demedim neyse gerçek şu ki iyi insanlar yapayalnız kalır kalabalıklar içinde yapa yalnız avaz avaz bağırırsın ama kimse duymaz sonra sessizliğe alışırsın etrafın doludur ama kalbine dokunan olmaz ne yaşadığını ne istediğini bilmez çünkü sen iyi bir insansındır can yücelin dediği ağlamak iki damla göz yaşı dökmek değildir ağlamak başını ellerinin arasına alıp saatlerce düşünmektir...
Evet gerçektende çıkarım kötü kalpli insanlar çok değerliler ben hep yalnız yaşamak zorundayım
Yapacak bir şey yok bazı insanların hayatı böyledir uzaklara bakmak bir gece gökyüzüne bakıp küçük bir hayal kurup sigarayı yakmak
Gecmis olsun üzülme inşallah hayırlı bir kismetin çıkar
ciğerimizi dağladın ya. erkekler aslında çıkma teklifi etmek için çok detaya bakmazlar, yeşil gözlerden fazlası yok mu🤔
2 halam var ikiside yesil gozlu onlarida sevmiyorum
İstersen tanışalım kanka en kötü arkadaş oluruz dertleşiriz film dizi yaparız ne dersin 😅
öncelikle geçmiş olsun. Eğer kaderinde varsa, hiç beklemediğii biran onu seni bulacak
böyle düşünmeyiniz! sizinde seveniniz elbette olacaktır ama sadece doğru zaman doğru insan
Allah gönlüne kalbine göre birini çıkarsın karşına inşaallah
Gecmiş olsun güzel insan neden sevilmeyesin hayatın sade güzel gecmiş bence
bunu kendine baglama kanka bende cocuk istemiyorum karsina illaki seni seven biri cikar
Kimse gercek sevgiyi kolay kolay bulamıyor merak etme. Simdiye kadar 5 erkekle cikip hep darbe almis yaralı bir kuş olmak mı isterdin? Iyi durumdasın merak etme kısmetse nasipse olur bu işler.
evet doğru söylüyorsun biraz kötüye eğilim var
Şaka gibi gözlerin çok güzel seni beğenmiyorlar ne demek ya o nasıl bir üstten bakış. Eğer istersen takip isteği at resmine bakayım belki bakım yapman gereken noktalar vardır yardımcı olmaya çalışırım 💖
İnan bana çok temiz doğal estetiksiz de biriyim ama işte erkekler renkli göz sevmiyorlar
Dar bir alanda gibisin. Çevrendeki erkekler beğense bile açılamıyordur belki de? Tanımak istediğin birisine adım at mesela
Çevremde beni beğenen açılamayan biri olmadı çünkü ben ınstagramda hiç erkek takip etmiyorum telefon rehberimde de akrabalarım dışında erkek falan yok yılışık basit her erkeğe mesaj yazan biri değilim ki
İyi kadınlar kötü erkekleri
İyi erkekler kötü kadinlari sever
Egosu düşük ve zeki kadınlar hep 1 adım öndedir
Benim için en önemli olan
Harbi
Akıllı
Bir kız
Seninle tanışmak istiyorum
Bana bir şans verir misin
Seni çok merak ediyorum
Anlattığına göre
Özelliklerin çok ilgimi çekti
Ben koyu yeşil gözlüyüm yeşil gözlü bi kızı neden sevmesinler ki
oyle kriterim yok nefes alsin yeter ayaklari yere degsin yeter... benim iliskiye bakis acim bu..
Hayırlısı olsun çocuk olunca ya sıkıntılı olursa ne olacak
Evlenemez değil evlenirsin elbette ama çocuğun neden olmayacakmış onu anlayamadım ben
Bi tanışmakta isterim senin ile
Muhtemelen kıyafetlerin dikkat çekici değil bu yüzden. Onun dışında çevrende çok az erkek varsa bunların etkisi bence
Hemde, çocuğun olmazsa olmasın. Bir çok yolu var bunun, onun dışında evlatlık almak olsun onun gibi şeyler olsun. Bir sürü imkan var şu an. O yüzden böyle şeyleri düşünme bence
Evet kıyafetlerim çekici değil zaten normal kıyafetler. Bide şey çevremde erkek yok çünkü hiçbir şekilde beni beğenmiyorlar ben kötü davranmıyorum onlar istemiyor kibirli kızların peşinde koşuyorlar evleniyorlar
İşin varsa eğer kıyafet olarak biraz daha kadınsı ve şık giyin. Arkadaşın olarak da mı yok kimse. İlla ki kendine arkadaş ortamı olur bu sayede de etrafında birileri olur bence. İyi niyetli, güzel kalpli olduğun hissediliyor. O yüzden bence bu konuda başarılı olabilirsin. Kendine inan ve güven
Sorun sadece kıyafet ya da arkadaş ortamı değil ki erkekler hep aynı kızlara sevgi besliyorlar benim gibi kızlar eğer atılgan olursak da basit kız diyorlar
Ne alaka ya. Basitlik bununla alakalı değil ki. Erkekleri bence yanlış anlıyorsunuz bazen. Adım atan kadın özgüven sahibi olur o yüzden de böyle düşünme
Mesela aynı üniversitede aynı sınıfta okuduğum bir erkek vardı hatta aynı servisle gidip geliyorduk okula. Kocaeli üniversitesinden İstanbul’a. Ben ona gerçek anlamda çook çok aşık oldum. Çünkü o kötü kalpli kibirli kızlara asılan biri değil aksine mütevazi efendi bir çocuktu bu yüzden çok aşıktım. Ama o bana karşı hiçbir şey hissetmiyordu emindim. Sadece aynı sınıfta olduğumuz için birbirimize dersle alakalı şeyler atıyorduk bide serviste yan yana oturduysak da notlarımız hakkında konuşuyorduk normal arkadaşça. Ben onun gülüşüne bile hayrandım ama onu sevdiğimi söyleyemezdim. Çünkü yapmacık kızlardan nefret eden basit kız olduğunu düşünen biriydi. Zaten onu sevdiğimi söylesem bile beni istemeyeceğine emindim. 1 yıl oldu okul biteli zaten numaralarımızı da sildik bir daha onu hiç görmeyeceğim ama ben 1 yıldır ağlıyorum çok aşıktım çünkü ama tertemiz olduğum halde hiçbir şekilde beni sevmedi
39 yaşındayım hiç kızarkadaşım olmadı hatta normal arkadaşım bile hiç yok. Ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum artık.
Hiçbir erkeğe ihtiyacın yok dostum bu yaşına kadar öyle ya da böyle dimdik durmuşsun zaten erkeğin 2 tane güzel cümlesine kalmadın.
olmadığı olmayacağı anlamına gelmiyor asla.
sen hiçbir konuda ümidini yitirmemelisin.
Çok teşekkür ederim. Sevilmeye layık değilim bunu kabullendim ama keşke evladım olabilseydi buna çok üzülüyorum
hiç kimse sevilmeye layık değildir diyemem ben.
herkes sevilmeye layıktır.
ama hepsinin bir sınav olduğunu düşün.
mesela bir evladın olabilirdi ama erkenden bir sebepten kaybedebilirdin mesela.
bence her işte bir hayır var bizim bilmediğimiz.
Tabiki de ondan bir şüphem yok her işte hayır vardır kimse beni sevmedi diye üzülüyorum, evladım olmayacak diye üzülüyorum ama bunlar hep nasip ile alakalı nasibinde yoksa olmuyor hiçbiri😰😰😰
aynen öyle.
hiçbiri olmuyorsa bil ki olmaması daha hayırlı olduğu içindir.
çocuğunuzun olmamasını anladım ama neden evlenemeyeceğinizi düşündünüz?
yanlış olan çıkmış karşınıza maalesef
Çok haklısın ama zaten doğru olan hiçbir zaman olmayacak 😰
ben de böyle düşünüyorum ama içimdeki umut denen çocuk inatla yaşamaya devam ediyor :)
Rabbim hakkinda hayirlisini versin. Sevgilin olunca evlencegin anlamina gelmiyor kac kez ayrilanlari bilirim. Furkan 74. Ayet bol bol oku
Bir pskologla görüşen benim alanım değil yardımcı olurdum
Sorun psikolog değil ki gerçekten de erkekler düzgün namuslu kızlar yerine onları aldatan kızlarla evleniyorlar
Onların kararı napalim 🙂
Evlilikte çocuk yapmak önemli bir faktör, ama senide öyle kabul eden çocuğun olmasa da anlayışla karşılayacak bir erkek çıkar karşına acele etme Allah kalbine göre birini verir inşallah
Çok saol ama erkekler beni hiç sevmiyorlar hep kalp kıran kızların peşindeler
Kızlarda öyle iyi kalpli erkekleri değil serserileri severler
Aslında ben birine aşık oldum asla serseri değil ama o beni sevmedi 😰
Hayat böyle sen birini seversin o başkasını yapacak bişey yok
Evet ve beni ömür boyu tek bir kere bile seven biri olamayacak ömür boyu yalnız yaşamaktan kurtulamayacağım 😰
Bu kdr negatif düşünme birisi sever illaki
Negatif düşünce değil aslında gerçekler böyle
Nerden biliyorsun seni başkasının sevmeyeceğini bu kdr emin konuşma
Bana bi yazabilir misiniz? Kalp ile ilgili konuşmak istiyorum
Yazabilir misiniz derken, mesaj atabilir misiniz özelden? Kalp ile ilgili konuşmak istiyorum
Hersey guzelde neden bu kadar karamsarlik..
Hayat herseye ragmem devam ediyor, kalp kapagi mi damar degisimi mi ameliystlsr neler yasadini?
Nerdensin, neler yaparsin. Cok merak ediyorum biraz bahsetsene
Cok guzel birisin ve cok merqk ediyorim seni..
Ameliyatlar neler yasadin, Istanhbul karsida misin?
Cevaplar misin lutfen
Ameliyatlar geçirdim 3 tane bu yüzden de hiç evlenemeyeceğim
Biliyorum ameliyatlar kalp kapagi mi, damar degisimi mi. Ne ameliyatlari oldunuz?
Kalp kapağı ameliyatı
Neden 3kere oldugunu anlamadim. Profil ismin nedir. Sana ulasmak istyorum
Yahu o nerden çıktı nasıl kapılıyorsunuz bu düşüncelere
Ama beni kimse sevmiyor bu çok üzücü 😰😰
Kendine güvenin mi yok
Alımlı bi kadın mısın
Saf bir kıza benziyorsun anladığım kadarıyla
Evet tam da böyle ama erkekler neden istemiyor anlamadım
Ben senin gibi kızları severim o da nerden çıktı
Bir belaya bulaşmadığın için de şükretmelisin
Para masrafı karşılamak istemiyorlar galiba, erkekler mutlu etmeyi bilmiyorlar, bu dünyada sonumuz gelecek.
Üzülme hep mutlu ol sen güzelsin bunu bil yeter 😊
Erkekler ister seni. Neden istemesin. Çirkin misin?
Senin kıymetini bilen olmamış. Umarım bana denk gelirsin gerçek hayatta
Sorunu niye kesninde arıyorsun ki , bu anlattıklarına bakarak soyluyorum gerçekten tatlı birisin. Ama erkek arkadaş istiyorsan birazcık atılgan olabilirsin
Çünkü seni sevecek kadar güzel bir yüreğe sahip bir erkek henüz çıkmadı karşına sen sabret Allah inşallah nasip edecektir
Gerçektende böyle vallahi böyle çok teşekkür ederim
Bende tek evin tek çocuğuyum sessiz sakin biriyim yani hemen hemen aynıyız eger izin verirsen seni tanımak istiyorum
Karakterin iyi ise yaz bana. Merhametli insanları severim
Yaşın kaç ve nerelisin gerçekten evlenmek istiyor musun
Evlat edinip annelik duygusunu tatmak istiyor musun
Ya boşversene kim beğenmiş kim beğenmemiş umrunda olmasın yaşamana bak seni kabul eden böyle etsin
Sosyal medyaya aldırış etme. Aslında kimse göründüğü gibi değil. Hayırlısını iste Rabbimizden gerisi gelir.
Asosyal ya da ozguvensiz misin bundan olabilir yoksa en çirkini bile takar koluna birini
Hiçbir erkekler görüşmedim bu yaşıma kadar çok asosyalim ve kalp ameliyatı olduğum için özgüvensizim
Ben seveyim gel ama köleyim sorun olmazsa senin icin
Ben kimse bana köle olsun demedim ki
Yapim bu knk
evlenebilirsin bu engel değil bişeylere. ama çocuğunun olmayacağını bilen bir erkek sana aşık olmak istemez bu da bir gerçek
Yeşil gözlü olabilirsin ama acaba güzel çekici bir kız misin?
Ağzımla kuş da tutsam erkekler aldatan kızdan vazgeçemiyorlar sorun bu
Saçmalama aldatan kızlar orzbudur ve öyle kızı kim sever?
Ahhh ahhh o kadar çok erkek var ki aldatan kızla evlenen
Bilmiyordur aldatıldığını
Bile bile evlenmez canını sıkma üzme kendini seni de seven olur nasip yani👍🤗☺
Çok saol teşekkür ederim
Rica ederim nasılsın?
Erkek çevren yoksa gören eden yoksa seni kim teklif edecek? Birde gözle olmuyor sadexe
Erkek çevrem yok ama 3 tane üniversite okudum birsürü kursa gittim iş yerinde çalıştım beni kimse görmüyor hep terk eden kızların peşinde koşuyorlar
Sadece gözle olacak iş değil bence
Yok sadece göz olarak demiyorum zaten erkeklerin sadece kahverengi göz sevdiğini biliyorum ben karakter olarak diyorum
Bu sadece kız için geçerli değil ki
Çocuğun olmasa bile evlatlık edinebilirsin ve bu durum evliliğe engel degil
Ayrıca bir işin falan var mi
Evet ama hiçbir erkek benimle evlenmek istemiyor ki