Ben 25 yaşımda bir kızım. Tek çocuğum. Çocukluğum hep anneanne ve dede ile geçti bu yüzden sakin Saygılı merhametli biri olarak büyüdüm. Gerçektende hiç yılışık yapmacık şımarık biri değilim. Çocukken Farklı zamanlarda 3 kez kalp ameliyatı geçirdim hastane masrafları sebebiyle anne babam hep çalışmak zorunda kaldılar bu sebeple bende dede ve anneanne ile büyüdüm. Ama bu yaşıma kadar tek bir kere bile çıkma teklifi almadım. Hiçbir erkek beni sevmedi. Evet ben çok konuşan biri değilim ama erkekler beni hep normal sıradan bir insan olarak görüyorlar ama kimse bana karşı sevgi beslemiyor. Asla katı sinirli de değilim ama yine de olmadı. Ameliyatlar geçirdiğim için de evlenebilme şansım yok çocuğum da olmayacak. Çok samimi olmadığım halde etrafımdaki ablalar tanıdıklar kızlar falan bana hep diyorlar ki gözlerin çok güzel çok da güzel yemek yapıyorsun erkekler neden seni beğenmiyorlar anlamadık falan diyorlar. Hatta bu bayanlar benden çıkarı olmayan insanlar. Ama sebebini bende anlamadım hem evlenemeyeceğim hem de çocuğum olmayacağı için çok çok üzgünüm. Siz ne düşünüyorsunuz bir kız neden hiç sevilmez?
+1 yılGerçeğini bulana kadar bekle inan çok çok mühim bir mesele değil anlıyorum seni hemde çok iyi anlıyorum ama inan başına gelip yaşadıktan sonra türlü problem ve sıkıntılar baş gosteriyor bazen hayattan soğuma raddesine bile geliyorsun , senin hayatına ve kişiliğine gerçekten ışık tutacak birisi olmalı.. Allah'a temiz dualar et bu konu hakkında..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Guzel kardesim bazi isler nasip kismet. sirf olsun diye formaliteden zorlama bir iliskiye baslamaktansa bekarlik cok daha iyidir. Yasina gelince daha hala genc bir yastasin kendine odaklanmalisin zaten kader karsina kendin gibi guzel birini cikaracaktir. Cocuk konusuna da gelince sahssn ben sevdigim kadinin saglik probleminden kaynakli cocugu olmamasini da dert etmem evlat ediniriz ya da tıp bir çare de bulabilir. Sevgilinin olmaması erkeklerin yazmaması da sosyal yaşantında erkeklerle aynı yerde bulunmamaktan kaynaklanıyor olabilir. Halk eğitm merkezlerine gidip kendine uygun bi alanda ders alabilirsin bu sayede hem kendini geliştirirsin hem de sosyalleşirsin yeni insanlar tanırsın. Kısacası dert edilecek şeyler değil sıkma canını
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim saol.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimde de hiç olmadı bende çok cekingen biriyim sonra görücü usulü evlendim şu an çok mutluyum bu işler nasip kısmet. Kendini eksik görme benim kardeşim de kalp kapak deliği olduğu için ameliyat oldu şu an 13 yaşında ama çok ozguvenli ki daha bir sürü sıkıntısı var önemli olan kendini kabul etmek sevmek sonra insanlar zaten seni sever
Şu videoyu izle benim çok hoşuma gitti bence sana da bir şeyler katar.
https://youtu. be/06dagttOgKs03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bu kizda ozguven anlamında uzun bir süreçten gecmis sonra bunu başarmış ki anlattıkları bana çok mantıklı geldi
- +1 yıl
Arkadaş anlamıyorum ki... o kadar istiyorum evlenmeyi olmuyor. La biriniz çıkınca karı koca olalım la. Anlamıyorum ki... ne olur yalvarurim karı koca olalım eşim olun tamam mükemmel param yok işçiyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanimmm inşallah her şey istediğin gibi olur.
Senin çok sakin temiz sessiz gibi özelliklerin olması çok güzel.
Ancak erkekler böyle kızları istemiyorlar macera arıyorlar.
Sürekli mıcmıc eden bebek gibi davranan ilgi bekleyen gezen Tozan kavga çıkartan birliktelik isteyen kızlarla takılıyorlar. Ancak belli yasa ulaştıkları zaman iyi kızlara yöneliyorlar01 Yorumla
Soran+1 yılÇok saol ama maalesef ki belli yaşa eriştiklerinde de aynen böyle kavga çıkaran bebek gibi şımarık olan kızlarla evleniyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim de hiç sevgilim olmadı maalesef. gerçek aşk yok çünkü daha kız eli bile tutmadım hiç sevilmedim bu yüzden de umudum yok ama siz vaz geçmeyin
00 Yorumla Merhaba, öncelikle sizinle empati kurarak başlamak istiyorum. Çocukluğunuzun anneanne ve dede ile geçmesi ve kalp ameliyatlarının yaşamınıza etkisi elbette zorlayıcı olmuştur. Bununla birlikte, kendinizi sakin, saygılı ve merhametli biri olarak tanımlamanız güzel bir özellik.
Erkeklerle ilgili yaşadığınız durum oldukça üzücü olabilir ve kendinize güvensizlik yaratabilir. Ancak, unutmamanız gereken şey, bir ilişki kurmanın ve sevilmek için doğru kişiyi bulmanın zaman alabileceği ve şans faktörü de önemli olduğudur. Sizin değerinizi anlayacak ve sizi olduğunuz gibi kabul edecek birini bulmak zaman alabilir, ama bu imkansız değil.
Belki sosyal çevrenizi genişletmek, yeni insanlarla tanışmak ve farklı etkinliklere katılmak, sizinle benzer değerlere sahip insanlarla tanışmanıza yardımcı olabilir. İletişim becerilerinizi geliştirmeye çalışarak, insanlarla daha rahat ve derin ilişkiler kurabilirsiniz. Özgüveninizi artırmak ve sevgiyi, saygıyı hak ettiğinize inanmak da önemlidir.
Son olarak, ameliyatların ve çocuk sahibi olamama durumunuzun evlilik şansınızı etkilemeyeceğini düşünen birçok insan vardır. Önemli olan, sizinle benzer yaşam hedeflerine ve değerlere sahip biriyle karşılıklı sevgi ve saygı temelinde bir ilişki kurabilmektir. Kendinize olan inancınızı kaybetmeyin ve hayatınızdaki olumlu yönlerin değerini bilin. İyi şeyler zaman alsa da, umutlu olmak ve çaba göstermek önemlidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim empati yaparak yorumladığınız için. Kendimi çok suçluyorum kimse beni sevmedi diye. Bu da zaten özgüveni yerlebir ediyor. İnsan tek bir kere bile sevilmez mi nerede hata yapıyorum diyip kendimi üzüyorum ama yalnız yaşamanın da alışılagelir bir durum olduğunu farkına varmam gerekiyor. Çünkü ben gerçektende çok üzülüyorum eğer görüştüğüm biri olsa beni terk etse yarı yolda bıraksa bu da çok üzücü bir durum. En iyisi gerçekte kimsenin beni sevme ihtimalinin olmadığını farkında olup kabullenmek. Umutlu olmak bu konuda çok yorucu çünkü.
Öncelikle geçirmiş olduğunuz ameliyatlar için geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Ne yazık ki siz de normal insan gibi sevmek ve sevilmek istiyorsunuz. Ve bu en doğal hakkınız. Ve tabiki bu öyle olup biten değil doğru kişi olup bir ömür olsun istiyorsunuz. Bakın evet zor bir ameliyat geçirmiş olabilirsiniz çocuğum olmayacak diyorsunuz. İnanın Rabbim öyle bir kişiyi çıkartır ki karşınıza o kişi sen bunları neden dert ediyorsun der. Eğer ki saf sevgi istiyorsanız bırakın sizi bu halinizle sevsin. Bence siz kendinizi eksikmiş gibi hissediyorsunuz. Oysa alakası yok. Ben şuna inanırım ki nasıl ki başımıza gelen bu felaket ve imtihan da mucizeler gördük. Sizde de neden bu mucizeler görülmesin. Rabbime duâ edin , şükredin. İnanın olmayan da olur , bitmeyen de biter. Bakın kısa şunu söyliyim , bu benim ve doktor ile geçen konuşmam. 25 yaşında öleceksin dedi. Sebebi ise küçük yaşta burnuma büyük darbe aldım. %80 nefes alamıyordum. Ameliyat oldum reşit olduktan sonra. Yaşım 28 e dayandı. Ve hala yaşıyorum. Ömrümüzü bilemediğimiz gibi kaderimizi de bilemeyiz. Eğer ki Rabbim evlat size nasip ediyorsa doktor imkansız der biz ona Rabbimin mucizesi deriz. Saygılarımla 🤲
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok çok teşekkür ederim tüm yazdıklarınız tamamıyla benim. Evet ben de sevmek sevilmek istiyorum ama hiç olmadı. Ve evet kendimi çok eksik hissediyorum hem sevilmediğim için hem de geçirdiğim sağlık sorunları sebebiyle. Hee bide şey ilk kez üniversite okurken birine aşık oldum ona söylemedim zaten o da başkasını seviyordu bu yüzden de kendimi çok eksik hissediyorum ama inşallah birgün evlenebilirim çok isterim çünkü aile kurmayı.
- +1 yıl
Estağfrullah rica ederim. Bakın ben bu hayatta şöyle bir şey öğrendim. Her şer de muhakkak bir hayır vardır. İnsanlara hayatınız da kimse olmadığını bir münasebetiniz olmadığını söylediğiniz de sizi ayıplar öteleştirir, dalga geçerler. Bakın nefs ile savaşır insan oğlu. Ama maalesef temiz kalabilen az. Benim hayatımda tek bir kişi oldu ve inanın gösterilmeyecek sevgiyi gösterdim. Aldatıldığımı öğrendiğim de kendimi uçurumun dibinde buldum. Hayat bitmiş gibiydi benim için. Allah korkusu sardı birden. Dedim İslam Allah’ın verdiği canı sen nasıl almaya cesaret edersin. Vazgeçtim. Yürüdüm eve geldim. O gece de aile ile tartışmıştım. Gece 3-4 arası geldiğim de herkes uyuyor annem ayakta. Dedim sen ne yaptın. Ve kendime geldim. Bazı hayatlar vardır yaşamadan olmaz , bazı hayatlar vardır onlara da sabretmek düşer. Ben ne yazdık ki yaşayarak öğrendim. Rabbim sabredince en güzel vakitte karşınıza çıkarır o kişiyi. Önemli olan sizin sabredip Rabbimden doğru kişiyi dilemeniz. Şimdikiler gibi olunmuyor maalesef. Çocuk konusuna gelirsek. Kader öyle bir çarktır ki olmaz dersiniz neler olur neler. Onun bile bir ilacı vardır muhakkak. Zaten Rabbim dilerse olur. Siz gönlünüzü ferah tutun. 🤲
Soran+1 yılİşte tam da buydu demek istediğim. Hiç hak etmeyen kızlar sonsuz bir sevgiyle güzel bir sevgiyle seviliyorlar. Ama sonuna kadar hak eden kızların en ufak bir sevgiye bile Hakkı yok ömür boyu yalnızlığa mahkumlar. Bu duruma o kadar çok üzülüyorum ki. Keşke sevilmeyi bu kadar çok hak eden ben sevilseydim mutlu olsaydım keşke😰😰😰😰😰
- +1 yıl
Duygu ile değil mantık ile hareket etmek bence en mantıklısı. Ben şu an evlenmemeyi yalnız yaşamayı kafaya koydum. Çünkü olgun birisiyim. Evlilik nedir sorumlulukları nedir biliyorum. İyi gelirim olmadığı için haddimi bilip hiç oralara girmiyorum diyeyim. Çünkü kızlar parası olan kişilere daha çok önem veriyor. Siz bu konuyu çok takmışsınız bence tabiki bu sevgi görme isteğinden kaynaklı. Bakın sevgi dediğimiz şey insana mutluluk verir. Acı ve keder getirecekse hiç gelmesin derim ben. Mantıklı düşündüğüm de her şey bu kadar pahalıyken doğru kişi bulmakta bi o kadar zorken yalnızlık daha cazip geliyor. Rabbimden hayırlısını istiyin. O muhakkak gönlünüze göre birini karşınıza çıkarır.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ama size bir tavsiye vereyim sadece para olarak düşünmeyin bide lütfen ailenize saygısızca davranan size saygısızca davranan karınlardan uzak durun asla vicdanları olmuyor sevilmeyi hak etmiyorlar
- +1 yıl
Rica ederim estağfrullah. Parasal konu para mal mülk benim umrumda değil. Ben bu hayatı rüyada olduğumuzu biliyorum. Ona göre yaşıyorum. Lakin şu da bir gerçek geçinmek için iyi gelir lazım. Ben dürüstlüğe ahlaka edebe ve saygıya çok önem veren birisiyim. Kimse aileme saygısızca davranamaz. Zaten aile çok sorunlu benim. O kadar çok problem var ki inanın ben zor dayanıyorum. Ben zaten öyle adım atsam açık açık konuşurum. Mesela her ne olursa olsun yakan konuşmayacak bana. Çünkü çok insan gördüm buna abimler de dahil bir şey deriz laf taşırlar yalan konuşurlar bu sefer öyle kişi bende biter. Benim ailem sorunlu biraz. Buda tabiki etkiliyor. Bazen derim ben evlatlıkmıyım. Çünkü arkadaşlarım da der sen farklısın diye. Neyse işte herkesin bir sorunu bir nedeni oluyor. Ben alıştım yalnızlığa. Kabullendim. Rabbimden de olmasın diye duâ ederim. Çünkü inanın o sevgi yani aşk ya insanı cennete götürüyor ya da o sevgi insanı öldürüyor. Ben bir daha aldatılmayı göze alamam. ya da şöyle diyim ben aileme o temiz insanı getirip kendim bile artık nefret eder duruma gelmişken babamın elini öptüremem. Bana gelirsek benim geçmişim derin ve uzun. Boşverin Rabbim umarım gönlünüze göre birini verir.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelki bir erkek çıkacak karşına, çocuğun olmayışını dert etmeyecek, sana gül gibi bakacak, o zayıf kalbini sevgisiyle dolup taşıracak, ömür boyunca seni mutluluk delisi yapacak.
Belki de hiç evlenmeyeceksin, annen ve baban vefat ettikten sonra ömür boyu yalnız kalacaksın, sağlık konularında sorunlar yaşamaya devam edeceksin, acılar içinde öleceksin.
Hangi seçeneği yaşarsın bilmiyorum ama kesin olarak bildiğim bir şey var ki; bizi, herkesi ve her şeyi yoktan var eden Allah bizi bu dünyaya sırf üremek için veya aile olmak için göndermedi, varoluşsal sebebimiz ibadettir, Rabbimiz bizi sırf ona İBADET edelim diye yarattı. Bu dünyada evlenip 10 çocuk sahibi ve 100 torun sahibi olsan bile, eğer Rabbimizin rızasını kazanmayı başaramamışsan, sonun hüsran olur! Ancak bu dünyadaki tüm insanlar yok olsa ve sadece sen kalıp yalnız ölsen bile, eğer Rabbimizin rızasını kazanmışsan, sonsuza dek cennette mükemmel bir yaşama sahip olursun.. Bu dünyadaki dertleri abartıp, Allahın sana verdiği mutlak görevi ihmal etmemelisin…
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın dediklerin çok doğru ama benim en büyük üzüntüm yalnız yaşamak çok zor oluyor bide herkes birsürü hatası ve kusuru ile sevilirken aldatanlar affedilirken benim hiç sevilmemek çok üzücü oluyor ve tabiki en büyük üzüntüm de evlat hiç olmaması ağır bir yük. Senin dediklerin doğru herkesin evladı olmak zorunda değil ama üzücü işte
Cevap sahibi+1 yılRabbine sığın, Allah ne eylerse güzel eyler, bu dertlerinin enerjini tüketmesine izin verme, meryem evlilik ve çocuk derdine düşmeden kendini Allaha adadı, yalnızlığı tercih etti, ibadete yoğunlaştı, Rabbimiz ona babasız bir evlat mucizesini yaşattı ve normal bir insan değil yani bir peygamber oğul verdi..
Sen Allahın emirlerini yerine getirmeye başla, yaşamının geri kalanında neler olacak diye düşünme, ne zaman öleceğini bilmiyorsun, belki yarın, belki de 70 yaşlarında öleceksin, zamanını dertlerine harcatma, bu dünyada engelliler var, felç olanlar, bitkisel hayatı yaşayanlar var, onlar bu dünyadan hiçbir fayda görmediler ve hayatları eziyet içinde geçti, ancak öldükten sonra cennete girmeye hak kazanırlarsa; dünyada yaşadıkları hiçbir sıkıntı umurlarında olmayacak, tam tersi sağlıklı insanlar var, evli ve mutlu, çocukları da var, ancak öldükten sonra cehenneme girerlerse; bu dünyada yaşadıkları hiçbir mutluluk onları teselli etmeye yetmeyecek!
Hiçbir şey tesadüf değildir, Allah senin kalbini bu şekilde yarattı, senin imtihanın bu, herkes farklı şekillerde sınanır, Rabbimiz hiç kimseye hakkından gelemeyeceği bir sınava maruz bırakmaz yani ben kafama göre yorum yapmıyorum; bu konuda ayet var, hatta başka ayetler de var yani bir insanın gerçek huzura kavuşmasının sırrını açıklıyor;
Ra'd Suresi 28. Ayet: Bunlar, iman edenler ve Allah’ı anarak kalpleri huzura kavuşanlardır. Bilesiniz ki kalpler ancak Allah’ı anarak huzura kavuşur.
Hasta kalbine gerçek huzuru yükle…
+1 yılBence çok yanlış düşünüyorsun bunların olmamış olması gayet iyi ve günahlardan uzak yani illa bir sevgilin olması gerekmiyor ve çocuğunun olmamasını da isteyen jur erkek illa ki seninle evlenmek ister mesela benim gibi 🤣
Ben bir kaza geçirdim ve o kazadan bir ay sonra kızım dünyaya gelmiş ben komadayken ve ben hep çocuk istemeyen bit inssnls evlenmek istiyorum ailem akrabaların falan hep olur mu öyle şey evlendiğinde kişi illa ki ister diyor ama işte senin durumun biraz farklı yani sağlıksal çok geçmiş olsun fakat ne gibi ameliyatlar geçirdin ne oldu yumurtalarını mi aldılar? Yani kusura bakma sen çocuğum olmayacak diyince aklıma direk bu geldi özür dilerim02 Yorumla
Soran+1 yılÇok saol ama insanın hiç evladının olmaması çok üzücü. Kalp ameliyatı geçirdiğim için çocuğum olmayacak
- +1 yıl
Allah şifa versin inşallah ama bu kalp ameliyatından dolayı neden olmayacağını ben unuttum bilmiyorum yani olmayacak gebe kalamayacak mısın yoksa kalbinde sıkıntı olduğu için gebe kalmamalı mısın?
+1 yılYa Şimdi sen hiç Mesela bir ortama falan giriyor musun gidip bir yerde oturabiliyor musun Ne bileyim böyle durumların var mı şimdi Bir erkeğin seni sevmesi için öncelikle seninle bir konuşması lazım Ne bileyim Sana fikrini beyan etmesi lazım Senin fikrini alması lazım yani böyle kuru kuruya sevmek olmaz ki zaten öyle Öncelikle Yani gerçekten sizin karşılıklı bir şeyler olması lazım ki hani seviyorum ya da sevmiyorum olayı çıksın ortaya yani durdururken bazı şeyler olmaz sen de bir ortamlara falan girmen lazım bir şey de yapman lazım yani
02 Yorumla
Soran+1 yılDediğini anlıyorum çok haklısın ben evet çok fazla öyle ortamda bulunmuyorum ama erkekler de hep onları aldatan duygularıyla oynayan kızlarla evleniyorlar her kötülüğü affediyorlar. Bunu tek bir kişi için söylemiyorum tüm erkekler böyleler. Hatta sayısız büyük küçük bilmeyen yaşlılara kötü davranan kızlar erkeklere çok çekici geliyor. Ben de tam tersi olduğum için vicdanlı olduğum için erkeklere sıkıcı geliyorum
- +1 yıl
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar lafı yabana atmamak lazım gerçekten öyle Yani bu zamanda sahte olacaksın yapmacık olacaksın olmayan şeyleri söyleyeceksin ancak öyle biliyorlar Diğer türlü olmuyor yani Ama sen yolundan şaşma yani neyse olsundur zaten de gerçeği illaki biri çıkar karşına diye düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anne olmaman üzücü bir durum, belki ilerde Tıp ilerlerse olur. Erkek konusuna gelince, bizim ülkede empati çok az yapılıyor. Bir diğer nokta, çekingen ve merhametli insan kaybeder, çünkü zayıflık olarak algılanıyor. İnsanımız da güce tapan bir varlık, ha çoğu insan tapar ya. Sen dans, fotoğraf, spor, kitap, gezi, tur gruplarına katıl. Böylelikle güzel arkadaşlıklar kurabilirsin ve evlenirsin. Bir erkek olarak, arayacağın 3 tane önemli şey şu olmalı. Bir: Omuzunu yaslayabilir misin, iki: Sevecek misin, üç: erkeğe ne katabilirsin. Bu her iki cins içinde geçerlidir.
11 Yorumla
+1 yılBelki de sizin temel sorununuz
bu hem evlenmeyecek hem çocuğunuz olamayacağı için herkese karşı bir duvar örmeniz bu duvar görünmeyen bir duvar siz istiyorsunuz ki birisi sizi sevsin
ama siz bu düşünce ile onu engelliyorsunuz belki de size yaklaşan birisini görmezden geliyorsunuz katı ve dik duruyorsunuz farkında değilsiniz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden 1 yaş küçüksün ve çok garip bu yaşına kadar sevgilin olmaması. Benim 13 yaşından beri sevgililerim ve konuştuğum başka erkekler oldu. Ha şimdi sorsan konuşur muyum hayır ama insan herkesten bir şeyler öğreniyor hayatı tanıyorsun. Yaşın küçük değil olmamasına şaşırdım. Gerçekçi düşünüyorum sana bu normal bir şey demeyeceğim çünkü değil. Anne olamama tarafına üzülmen normal ama evlenebilirsin evlatlıkta edinebilirsin. Kendi çocuğun gibi olmaz diyemem çünkü insanın çocuğu yokken bence elindekini kendi çocuğu olarak tam da sayar. Bir erkeğin sevgisine ihtiyacın yok demeyeceğim gerçekçi olduğum için erkekleri öyle sevmem hiç ama doğruyu demek gerekirse bu hayatın bir düzeni var bir aile kurmak istiyorsak onların bize bizim onlara ihtiyacımız var. Bence senden de kaynaklanıyor içine kapanıksın heralde.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok içime kapanığım ve erkekler benim gibi birini istemiyorlar şımarık kızları tercih ediyorlar ve evet bu zamana kadar sevgilimin olmaması kötü belki ama çocukça davranıp ilerleyen zamanlarda pişman olmamak için kendimi uzak tuttum hep erkeklerden
Cevap sahibi+1 yılMantıklı seçimlerde yapabilirdin ileriyi düşünen biriysen. Birinin anılarının olmaması çok kötü bir şey. Yani bizim en ama güzel yaşlarımız geçti bence şuanki yaşlarda iyi 30a kadar ama asıl insanın en eğlenceli en güzel anılarının biriktiği zamanlar geçti. Ve sen o zamana o tür anılar bırakmadan gelmişsin. Ben birsürü anı yaptım iyi kötü acı tatlı hiçbirinden de pişman değilim. Çok farklılıklar yaşadım hatırladığım da hala gülebileceğim vay be neler olmuş diyebileceğim. Senden daha kötüsü de vardı bir Kadın 30 33 yaşında hiç sevgilim olmadı garip mi yazmış sonra millete dinden bahsetmiş doğrusu bu diye oysa ki kendi de sorun görmüş mutsuzluk bir yerden kaplamış ki sormuş zaten herkeste demiş işte seni niye tercih etsinler tecrüben yok tecrübeden kasıtları hayat bilgisi yani çünkü ilişkiler inanılmaz şey öğretiyor kişiye. Ben bugüne kadar tüm derslerimi ilişkilerden aldım. Ve erken yaşta emekli oldum resmen. Şimdi bir laftan herkesi anında anlıyorum. İlişki yaşamak biriyle cnselljk yaşamak değil aksine romantik güzel anılar biriktirmek ben işin bu boyutundayım özellikle yaş 20den küçük olduğunda her şeyin başka bir heyecanı oluyor. İnsanın içi içine sığmıyor. Bu arada şımarıktan kastın nedir? Bu hayatta deli manyak kör topal herkesin alıcıları vardır. Bende mesela sert mizaclı zor bir karakterim ama olunca oluyor.
Cevap sahibi+1 yılBu arada bu yaşına kadar olmamış ama bundan sonra olabilir geç değil yani benimde hayatımda şu an kimse yok doğru kişi olursa olur. Anneliğini de evlatlık alarak yaşayabilirsin. Bazıları doğurarakta anne olamıyor.
+1 yılkaçıncı görüşüm bu soruyu
özünde sen kendini sevmiyorsun kendine saygı duymuyorsun bu çekicilik yok sende eziksin normalsin kendine acıyorsun
bu durumun sebebi sensin aslında
neden sevmedikleri bu010 Yorumla
Soran+1 yılTamam ben özgüvenli değilim kendimi sürekli suçluyorum ama benim asıl üzüldüğüm ise ağzımla kuş tutsam bile asla sevilme şansım yok. Ama erkekleri aldatan duygularıyla oynayan vicdansız Kızlar sırf özgüvenliler diye sonsuz bir sevgi ile seviliyorlar bu çok üzücü bir durum
- +1 yıl
Yaw sen kendini sevmiyorsun birisinin seni sevmesini bekliyorsun sorun bu
Soran+1 yılKeşke dediğin gibi olabilseydi de hak ettiğim mutluluğu kötü insanlar yerine ben yaşasaydım
- +1 yıl
Kendinle barismadan kendini sevmeden bu imkansiz önce kendinle barisacaksin kusurlarini seveceksin sonra bir baskasinin seni sevmesi mumkun olabilir
Soran+1 yılFikrine saygı duyuyorum 🙏🏻
- +1 yıl
bu düşünceden vazgeçmediğin sürece sen daha çok soru soracaksın bende çok cevap paylaşacağım gibime geliyor
Soran+1 yılŞey aslında inanın sizin dediklerinize sonuna kadar katılıyorum kesinlikle haklısınız ama ne yapmalıyım kendimi sevemiyorum kimse beni sevmediği için yıllarca kendimden nefret ettim 😰😰😰 çok ağladım çok üzüldüm. Bu yüzden kendimle barışık nasıl olabilirim bunu bile bilmiyorum. Tek bildiğim şey hiç sevilmemenin verdiği kalp kırıklığı😰😰
- +1 yıl
kendinizle barışın o halde kusurlarınızı sevin bunu yapmadığınız sürece bu kısır döngüden kurtulamayacaksınız
anlıyorum yaşadıklarınız ağır şeyler bunu kaldırmak zor her şekilde sorun yaşamak ve sürekli sorunlarla boğuşmak zor birisinin size olan sevgisi size iyi gelebilir ama bu sevgi bitince daha büyük bir yıkım olur çünkü kendisini sevmeyen insan sürekli bir insanın sevgisine muhtaçtır ama işin özünde kendisini severse birisi
bir başkasının sevgisine mutlu olur ama o gidince çokta yıkılmaz..
Bu riskin farkında bile değilsiniz şu andan daha kötü bir noktada olabilirsiniz sevildikten sonra terk edilirseniz bu daha kötü o yüzden bütün bunların anahtarı var kendinizi sevmek
Soran+1 yılEvet eğer biri beni sevseydi sonra terk etseydi çok üzülürdüm. Bu şekildeyken hiç hayal kırıklığına uğramamış oluyorum. Galiba ben çok fazla kendimi suçluyorum. Mesela beni gören çok samimi olmadığım Kızlar bile senin gözlerin çok güzel keşke biz de güzel gözlü olsaydık falan diyorlar hani benden faydası olan kişiler de değil bir çıkar için de söyleme ihtimalleri yok ama ben hiçbir erkek beni sevmediği için kendimde olan hiçbir pozitif durumu benimseyemiyorum hatta 2 yıl boyunca psikoloğa da gittim. Ona da bunları anlattım o dedi ki sen düzgün ve doğru bir insan ol ama erkekler seni sevsinler diye karakterini bozma. Ve bu senin suçun değil bu onlarla alakalı. Senin karakterini değerini fark etseler bile kimse seni sevmedi diye kendini suçlamamak gerekir bu kimsenin hatası da değil dedi ben yine psikoloğa vurguladım erkekler duygularla oynayan aldatan saygısız kızlarla evleniyorlar diye. O da dedi ki Belki erkekler onları aldatan kızları daha çok çekici de bulabilirler bu onların ya da senin suçun değil bu bir tercihtir sen niye bu kadar üzülüyorsun yüksek lisansına odaklan dedi.
- +1 yıl
Guzel yol göstermis sana aslinda kendin ol demis kendini sev demis bir acidan bakinca :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇocuk sahibi olmak istemeyen erkekler de var, çocuğun olmaması evliliğe engel değil, çocuk istemeyen bir erkek bulmak zor mu evet ama imkansız değil.. Ancak evliliğe engel olan başka sorunun yoksa elbette, özel olacak ama eğer kalbin doğum kasılmalarına dayanamayacaksa, orgazm kasılmalarına da dayanamayabilir, eğer böyle bir durumun varsa evlenmene engel olur bu yani meşk olmadan sadece aşk evliliği yapmak isteyecek erkek olur mu bilemem…
00 Yorumla
+1 yılSanma ki hep öyle düşüneceksin elbette bunlarda geçecektir
Herkesin kaderinde yazılmış biri vardır sen onu bulmak istediğine hayırlısı olucaktir. Sadece şu an zamanı değil zamanı gelince elbette sevgili olursun daha çok şey de yaşarsınız
Çocuk meselesini şimdilik düşünme sevgili olduğunda çat diye de söyleme
Gerçek bir ilişkin olursa ilerde söylersin
Herkes çocuk sahibini olmak zorunda değil nice çocuklar var anne kucağına hasret
Evlât edinebilmekte büyük bir erdemlilik olsa gerek..01 Yorumla
Soran+1 yılÇok saol yok ben zaten sevgilim yok diye üzülmedim hiç evlenemiyorum çocuğum olmayacak diye üzüldüm
+1 yılDaha önce de benzer sorunu görmüştüm. Allah yardımcın olsun ama umutsuzluğa düşme Rabbim bir şekilde temiz tutuyor Seni, muhakkak çıkacaktır karşına Sen gibi sessiz sedasız biri. Ameliyat izi mesele değil inan bana, çocuk olmama durumu kimilerinde problem olmadığı halde olmuyor nasip. Demem o ki tamamı nasip Sen Allaha yönel, kulluğa odaklan, Allahtan iste 💐
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok saol teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim, Sen de sağ ol
+1 yılŞimdi konu kısmi olarak dikkatimi çektiği için özetle şunları diyebilirim sana günümüz ilişkileri çok yozlaşmış maalesef. Aşk sevgi kavramları artık günübirlik ve cinsellik kavramlarıyla eşleşmeye başladı maalesef ve ilişki olgusu maalesef buna döndü ve bu zihniyette çok insan mevcut. Önceden ilişkin olmuş muydu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç çıkma teklifi almadım. Ama ben sevgili istemiyorum zaten ben evlenmek sevmek sevilmek istiyorum
Soran+1 yılBurdan sorabilirsiniz
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende babannem ve dedem ile büyüdüm, benim annem ve babam, senin annen ve baban gibi çalışmak zorundaydılar. Sana şunu söylemek istiyorum ki gerçekten kiminle, nerede, ne zaman tanışacağın asla belli olmuyor, kısmetin durduk yere bir açılır pir açılır. Önemli olan senin doğru kişiyi seçebilmen, lütfen karşına çıkan ilk kişiyi iyi tanımadan birlikte olma. Daha sonra biraz daha kendine hem fiziksel olarak hem de ruhsal olarak bakabilirsin, tabi senin tercihin ama biraz spor veya makyaj yapabilirsin. Vücuduna uygun kıyafetler seçebilirsin. Kendine resim müzik gibi yeni uğraşlar edinebilirsin. ( Bunlar erkeklerin dikkatini çeker) ve umuyorum ki bunları yaptığın sürece çevrende çok erkek dolanacak. Tecrübelerimi aktarıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim aslında çok kız arkadaşım var ama erkeklerle konuşamıyorum erkeklerden çok çekiniyorum rahat olamıyorum. 2 tane üniversite bitirdim 3 tane kurs sertifikası aldım heryerde erkek var tabi ama ben çok sıradan biriyim dikkat çekici değilim bu yüzden de kimse benimle ilgilenmedi bu zamana kadar. Üniversite okurken ilk kez aşık oldum ama o başkasını seviyordu onu sevdiğimi bilmiyordu söyleyemedim de zaten. Ama bilmiyorum belki de tek başıma yaşamaya alışmam gerekiyor
- +1 yıl
Yaptığın başarılar ve kariyerin çok iyi bu arada, keşke bende olsa. Çok ciddiyim senin gibi bi kariyerim olsun isterdim. Yetiştiğin ortamdan dolayı bu çekingenlik olabilir, bunu aşarsan çok iyi olur senin için. Çünkü hem kız hem erkek için çok çekingenlik iyi değil. Rahat konuşamazsın, saçmalarsın bu da kötü sonuçlar doğurur. Bence eğer hoşlandığın birisi varsa, yani tekrar olursa ona yaz. Ama arkadaş anlamında yaz. Günlük normal konuşan iki insan gibi, daha sonra yavaş yavaş niyetini belli et. Onunda gönlü olursa gerisini gelir zaten ama eğer olmazsa bunu sana belli edecektir. Umarım kendin için en uygun kişiyi bulursun.
Soran+1 yılKariyer evet tabi iyi bişey ama ömür boyu sevilmemek çok zor. Benim eğer bundan sonra sevdiğim biri olursa ona söyleyebilir miyim ya da çekinir miyim bilmiyorum ben aslında söylemekten çekinmem de reddedilmek kalbimi çok kırar. Ama dediğin gibi önce arkadaş olarak konuşmak daha sonra niyetini belli etmek çok doğru çok teşekkür ederim
+1 yılBoşuna üzülüyorsun
Ben de böyle düşünürken beni 3 yıldır seven platonik ama cesaret edip konuşmamış kız vardi.
Benimle dalga geçiyor sandım hatta inanmadım
Bak sevilmek sevmek gxuel şeyler ama hayat bundan ibaret değildir, olamaz da aksi halde yaşamak denmez buna.
Siz işinize gücünüze ailenize kendinizi geliştirmeye adayın bence bu çok önemli buna odaklanınca hayat size sürprizler yapıyor01 Yorumla
Soran+1 yılAma beni seven söylemeye çekinen biri de olmadı sorun bu zaten😰😰 hiç evlenemeyeceğim zaten bade bir kere sevilseydim
Çekingen bir yapın olduğu için sevgilin olmamış olabilir. Biraz sosyalleşmenin sana iyi geleceğini düşünüyorum. Onun harici anne olmak için illa doğurmak gerekmiyor. Bak ben bi tane kedi evlat edindim onu sanki ben doğurmuşum kadar çok seviyorum. Bu bence insan içinde geçerli. Evlat edinebilirsin. İyi bir aileye ihtiyacı olan o kadar çok çocuk var ki.
10 Yorumla23 yasındayım bu güne kadar sadece 2 sevgilim olmadı eğer olmuyorsa vardır bir hayır ila istiyorsan değiş üniversite hazırlan elinde yanlızlık gibi bir güç var insanlarla iletişim kurmayı öğren kendine minimum 3 hobi edin bir eğlence için bir rahatlamak için bir para kazanmak için
İnsanlar arasın karısmasan insanlar konusmasan istediklerin olmaz
10 YorumlaÜzüldüm gecmis yaşantından dolayı cocuk istemeyen de olur bu senin mutlu evlilik yapmana kesinlikle engel degil bunu aklından çıkar. Hakkında hayırlısı degilmiş demek ki çıkmamış. Sen gonlunu ferah tut, yazılarından anladim kadariyla iyi bir insan oldugunun enerjisini aldim. Hayirlisi olur inşallah.
09 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçektende anlattığım gibi biriyim ama erkekler hep aldatan terk eden şeye Saygısı olmayan kızlara aşık oluyorlar 😰
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim düşüncelerin için. Hayır yok üzülmedim evlenemememin sebebi 3 kez kalp ameliyatı olduğum için doğum yapma şansım yok doğumdaki kasılmalara kalbim dayanamazmış doktorum söyledi
Soran+1 yılBu çok büyük bir risk olur biri beni gerçek anlamda sevse bile evlenmek çok başka bir şey
Soran+1 yılYok kafamı ütülemezsiniz aksine çok teşekkür ederim fikirleriniz için inşallah umutlu olacağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatım, insanların seni tanımasına izin ver. Dışarısı yakışıklı erkeklerle dolu ama onlara derhal aşık oluyor muyuz? Beğensek bile başımızı çevirip geçip gidiyoruz. Hoş arkadaşlarımız var ama onları da arkadaştan öte görmüyoruz. Tertemiz bir yüreğin olduğuna eminim, biraz atılgan olman gerek sadece. Ayrıca inan, gelecek olan yine gelecektir.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet atılgan değilim ama şey bazı erkekler de atılgan olduğumuz zaman basit kız olarak görüyorlar bu durum da hoşuma gitmiyor
Cevap sahibi+1 yılHoşlandığın birine adım attığında seni basit olarak görecekse ondan hoşlanmanı hak etmiyordur zaten. Ki ben her beğendiğin erkeğin üzerine atla demiyorum. İnsanlarla konuşurken, sohbet ederken , gönlünce gülmekten ve omuzlarını dik tutmaktan çekinme, sohbeti başlatmaktan utanma diyorum. Dünya üzerindeki en harika erkek yanımdan omuzları düşük, yere bakarak geçse fark edemem ki.
Soran+1 yılMesela aynı üniversitede aynı sınıfta okuduğum bir erkek vardı hatta aynı servisle gidip geliyorduk okula. Kocaeli üniversitesinden İstanbul’a. Ben ona gerçek anlamda çook çok aşık oldum. Çünkü o kötü kalpli kibirli kızlara asılan biri değil aksine mütevazi efendi bir çocuktu bu yüzden çok aşıktım. Ama o bana karşı hiçbir şey hissetmiyordu emindim. Sadece aynı sınıfta olduğumuz için birbirimize dersle alakalı şeyler atıyorduk bide serviste yan yana oturduysak da notlarımız hakkında konuşuyorduk normal arkadaşça. Ben onun gülüşüne bile hayrandım ama onu sevdiğimi söyleyemezdim. Çünkü yapmacık kızlardan nefret eden basit kız olduğunu düşünen biriydi. Zaten onu sevdiğimi söylesem bile beni istemeyeceğine emindim. 1 yıl oldu okul biteli zaten numaralarımızı da sildik bir daha onu hiç görmeyeceğim ama ben 1 yıldır ağlıyorum çok aşıktım çünkü😰 ama tertemiz olduğum halde hiçbir şekilde beni sevmedi 😰😰😰
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoca bir yalan bu. Ben 37 yaşına girmek üzereyim. Bu yaşıma kadar hiç bir duygusal ilişkim olmadi. Kimse beni tanımak yüreğini açmak istemedi. her şey dış görünüş. İnsanların önem verdiği tek şey bu. Nasıl göründüğün. İstersen dünyanın en iyi insanı ol...
03 Yorumla
Soran+1 yılTam da işte dediğin gibi kimse beni tanımak istemedi hiçbir şekilde sevmedi beğenmedi kimse. İyi bir insan olduğum halde hep acı çektim
Cevap sahibi+1 yılMaalesef gerçek bu. Yalnızlık, bazı insanların kaderi sanırım
Soran+1 yılEvet yalnızlığa alışarak kabullenerek öleceğiz
+1 yılBöyle güzel yazıyon. Daha önce başka bir sitede senin gibi bir kıza şans verdim. Tanıstık. Resmimi görünce tipim değilsin dedi. Yanlış anlama asla. Kızlar lafa gelince güzel sözler söylüyorlar ama icraata gelince p. ç erkek istiyorlar.
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır hayır ben gerçektende öyle biri değilim bide ben burada biriyle tanışmak için soru yazmadım gerçektende sorumun cevabını merak ediyorum neden beni kimse sevmiyor erkekler yeşil gözlü kızları neden istemiyor bunu merak ediyorum
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir o. Neyse👋👋👋
Soran+1 yıl@MaviSever1108 erkekler hiç beğenmiyorlar ve biliyor musun birçok kız diyor ki seni çok kıskanıyoruz gözlerin çok güzel falan diyorlar ama erkekler beğenmiyor ve itici falan da değilim itici olsam anlayacağım da vallahi değilim
Soran+1 yıl@MaviSever1108 aslında haklısınız ama kimse beni beğendiğini falan söylemedi bu yüzden ben kimsenin beni sevmediğini düşünüyorum
Soran+1 yıl@MaviSever1108 yok hayır olmadı işte bu yüzden kimsenin beni sevmediğini düşünüyorum hiçbir şekilde beğenen olmadı 😰😰
- +1 yıl
Depresyondan çık. Sosyal aktivitelerin olsun. Türkiyedeki abaza sayısı çokken senin beğenilmemen imkansız. Hatta papanın müslüman olması bile mümkün ama nefes alsın yeter modunda abaza çokken senin şansın çok.
Soran+1 yıl@seficisleri ben Abaza falan değil gerçek anlamda beni sevecek biri olsun istiyorum
- +1 yıl
Sanalda bulamazsın. burada sana yazanlara inanma. Ayrıca gerçek sevecek insanı sen sevecekmisin. Kriterlerini belirle. Seni seven biri çıkar ama sen sevmezsin
Soran+1 yıl@seficisleri siz benim sorumu okumamışsınız ki ben çok başka bir soru sordum burdan birini bulma amacında değilim çocuğum olmayacağı için hiçbir zaman evlenemeyeceğim zaten
- +1 yıl
Umutsuz olma. ALLAH büyük
- +1 yıl
Sorunu okudum. ALLAH a güven. Çocuk hersey değildir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBugüne kadar olmamış olabilir hatta belki de hayırlısı olmuştur senin hayatına girip kalbini kırmalarından hiç olmaması daha iyi. Ama illaki bir gün sen de sevilirsin ve emin ol çocuğunun olmaması aşkı ve sevgiyi yaşamana engel değil
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim evet bu zamana kadar gerçektende beni seven biri olmadı. Eğer olsaydı da kalbimi kırıp terk ederdi bunu da anlıyorum ama sadece kötü insanlara herkesin değer vermesi çok üzücü.
- +1 yıl
Çoğu kişinin niyeti farklı oluyor zaten bilemiyorum nasil kısmet ama üzülme evde kalmazsın:)
Soran+1 yılYok evde kaldım diye üzülmedim ama evlat sahibi olamamak çok üzücü😰😰
- +1 yıl
Allah hayırlı olanı versin
Yorumları enteresanmis ablalarin çok güzel yemek yapıyorsun neden seni begenmiyolar nedir ya kime yaptım sanki dimi 🙃 çocuğun olmayacak diye evlenemem gibi bir düşünce de yanlis biri olur ama mutlu olabilir misin irasi meçhul
07 Yorumla
Soran+1 yılBizim evimize kuran Mevlüt düğün cenaze gibi zamanlarda çok fazla komşu akraba bayanlar geliyor bende her zaman yaptığım için ordan biliyorlar yemeklerimin lezzetini
Soran+1 yılHeee şimdi anladım doğru haklısın. Ama yemek dışında karakterimi de bildikleri halde yine de sevmiyorlar beni
Soran+1 yılValla onlar kaybetmiyor tek kaybeden benim
+1 yılGöğüs bölgende ameliyat izleri olduğu için böyle düşünen kişisin sen değil mi? Benzer bir soru daha sormuştun. Orada da söylemiştim, kimse ameliyat izin olmasından kaynaklı seni sevmeyecek değil. Fazla abartıyorsun bunu.
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela aynı üniversitede aynı sınıfta okuduğum bir erkek vardı hatta aynı servisle gidip geliyorduk okula. Kocaeli üniversitesinden İstanbul’a. Ben ona gerçek anlamda çook çok aşık oldum. Çünkü o kötü kalpli kibirli kızlara asılan biri değil aksine mütevazi efendi bir çocuktu bu yüzden çok aşıktım. Ama o bana karşı hiçbir şey hissetmiyordu emindim. Sadece aynı sınıfta olduğumuz için birbirimize dersle alakalı şeyler atıyorduk bide serviste yan yana oturduysak da notlarımız hakkında konuşuyorduk normal arkadaşça. Ben onun gülüşüne bile hayrandım ama onu sevdiğimi söyleyemezdim. Çünkü yapmacık kızlardan nefret eden basit kız olduğunu düşünen biriydi. Zaten onu sevdiğimi söylesem bile beni istemeyeceğine emindim. 1 yıl oldu okul biteli zaten numaralarımızı da sildik bir daha onu hiç görmeyeceğim ama ben 1 yıldır ağlıyorum çok aşıktım çünkü ama tertemiz olduğum halde hiçbir şekilde beni sevmedi
+1 yılNeden evlenme şansın olmuycak ki tüp bebek tedavisi var birsürü şeyin tedavisi var şimdi sen yeterki ümidini kesme 25 yaşındasın daha genceciksin seni seven emin ol seni her halinle sever sen dua et Allaha sığın yeterki
00 YorumlaBence böyle düşünmek kendini değersiz hissetirmekten başka hiçbir işe yaramaz
İsmin neyse sen osun özelliklerin karakterin ne ise sen osun geriye kalanlar tefferuat ayrıca yalnız değilsin 🌸08 Yorumla- +1 yıl
Gece gece guldurdun beni. son zamanlarda okudugum en sacma yorum :)
Tsk ederim son zamanlarda bukadar guldugmu hatirlamiyorum :) bak saka yapmiyorum ona gore
Soran+1 yıl@anavrinn7 çok teşekkür ederim evet böyle düşünmek beni değersiz hissettiriyor ama hiç evlenememek hiç sevilmemek çok üzücü
- +1 yıl
Ben sevdim seni iyi birine benziyorsun. ister inan ister inanma bana
- +1 yıl
İsmin neyse sen o sun. sacma sapan bisey yazmissin. Allah askina bu canım lafi kimden duydun? Cok merak ettim
- +1 yıl
Neye gerek yok
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah Üzülme sen Sağlığına kavuşacaksın.. Seni seven çıkacak yaşında daha genç Evlenip çocuğunda olur. Önemli olan sevgi ve güven yanında olması seni her türlü kabul edecek her türlü yanında olcak bi bayan çıkar İnşallah çocuk olmasa bile Allah büyük. yani 🌹🌹
018 Yorumla- +1 yıl
Nihat hatipoglunun kizimisin sen? Hicmi utanmiyormusun hayal satmaya? Din tuccarimisin sen? Birde yardimci olabilecek biseyler yazsaydin.
- +1 yıl
Babanida sevmezdim zaten nihat h. oglunu
- +1 yıl
Okadar yobazsinki? Kufur etmedigin muddetce herseyi soylemeyi hak goruyorsun sg yazma bana bidaha
- +1 yıl
Bende kufur etmedim ozaman :)
- +1 yıl
Yorumunu okuyunca o sandim. sonra baktim 20 yasinda ve bayansin dedim herhalde bunun kizi
- +1 yıl
Zaten soruyu soranda herkese cevap yazmis bi sana bisey yazmamis o bile sallamamis seni :)
Soran+1 yılÇok saolun ama ben bayanım zaten
Soran+1 yıl@Coloney0606 Coloney sen yorum yazma ne alakasın sen
- +1 yıl
Yaa soruyu soran senin yuzunden hesabim kapancak konusmam lazim sana diyorum hic orali olmuyorsun
- +1 yıl
Renk körumusun be nesrin :)
+1 yılBenimle tanisirmisin? Bende cocuk istemedigim icin evlilige soguk bakiyorum. cocuklari sevmedigimden degil ama buyutmek zor oldugundan. bana tkp atarmisin 5 dk konusalim belki iyi anlasiriz. istemezsen engellersin
05 Yorumla- +1 yıl
Yaa off konusmam istiyorum seninle.5 dk beni dinlesene bukadarmi zor yaaa engellersin zaten.
- +1 yıl
*konusmak
- +1 yıl
tamam biraz ukala sapikmisim gibi gorunuyorumda seninle ciddi konuscam guvensene bana yaa
- +1 yıl
Yaa dunde bir kiz yatirim yapmak iicn ekonomiyle ilgili bisey sordu. okadar yazdim yardiimci olacaktim. hemde cok faydali olurdum. kiz donus bile yapmadi. ne kotu insanlarsiniz siz bee
- +1 yıl
Soruyu soran rica ediyorum bana tak ip atarmisin. sarzim azaldi ve uykum geldi seni bekliyorum burada. cok inatcisin. sana sarkmicam yaa korkmana gerek yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCok geçmiş olsun saglik herseyden önemli umarım iyisindir. Para pul sevgi gelir de saglik ve geçen zaman geri gelmez konusalim mi istersen arkadaş olarak
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sağlık önemli tabi ama hiç sevilmemek çok üzücü üstelik ben tek çocuğum ve kardeşim olmadığı için hep yalnızım
- +1 yıl
İstersen ekle konuşalım sohbet edelim arkadaşın olarak
+1 yılmaalesef insanlar egolarının esiri oldukları için ve istediklerini senden alamayacaklarını düşündükleri için durum böyle olabilir diye düşünüyorum, sadece kızlar için değil erkekler için de saygılı, iyi yetiştirilmiş, yılışık olmayan insanlar bu konuda şanssızlar, umarım karşına iyi biri çıkar sever, sevilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni çok iyi tanımlamışsın çok teşekkür ederim gerçektende dediğin gibi düzgün insanlar sevilmiyor
- +1 yıl
rica ederim, kendine dikkat et ve çizginde devam et lütfen
İmkansız gibi geldi bana bu ülkede uçan kuşa maymundan hallice kızlara çıkma teklifi ediliyor. Yeterince erkeklerle iletişim kurdun mu? Yani erkeklerin çevresinde biraz bulunman ilgilerini çekmen yeterli. Genelde gerisini erkekler halleder pek bir çaba da göstermene gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hep kendimi uzak tuttum hiç erkeklerle konuşmadım
Abla bu devirde imkansız maalesef. Kimseye güvenmemeliyiz. Bak ben de tek çocuğum. İnsanlara, kadınlara karşı o kadar güvensizim ki. Çünkü böyle tedbirli olmak zorundayım!
01 Yorumla
Soran+1 yılSen de çok haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılKendini biraz uzak tutuyorsun. Buda dışardan anlaşıldığı icin erkekler yakinlik kurmamaya iten nedenlerin basında geliyor.
Insanlarla etkileşimin az. Sosyallik yok
Bunlar da olağan durumlar06 Yorumla
Soran+1 yılİşte tam da böyle birebir dediğiniz gibi ama iyi ki de bunu söylediniz şimdi daha iyi anlayabildim çünkü çok çirkinim diyip kendimi suçluyordum hep
- +1 yıl
Insanlardan olumlu bi etkileşim alamayinca bu sekilde düşünmeniz de gayet olağan. Artik bundan sonrası neler yapabilirsin ona yonelmen gerekir
Soran+1 yılEvet olumlu bir etkileşim alamıyorum ama zaten kalp ameliyatı olduğum için ve çocuğum olmayacağı için çok üzülüyorum keşke tek bir kere sevilseydim😰
- +1 yıl
Kalp ameliyati ile cocuk olmama durumu yoktur diye düşünuyorum.
Soran+1 yılDoğumdaki kasılmaları kalbim kaldıramaz 3 kez ameliyat oldum doktorum da aynen böyle söyledi
- +1 yıl
Allah şifa versin inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDıs gorunus vs bıyere kadar ıllakı olur o da cocuk konusu sıkıntılı ıkk basta karsındakıne bunu belırtmen gerekır bu sekılde de kabullenecek kısı karsına zor cıkar
02 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten benimle evlenebilecek beni sevebilecek kimse yok bu dünyada ama aldatan duygularla oynayan kızlara sonsuz sevgi beslenmesi de çok üzücü
- +1 yıl
sen niye habire kendinden öcü gibi bahsediyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılYani ben tam anlamadım. Sen erkekle tanışırken durumunu analttin mi? Yani ilerleyen zamanda evlenemeyiz çocuğum olmayacak diye ondan sonra mı kaçıyorlar öncesinde mi
03 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç erkeklerle konuşamadım çünkü kimse beni sevmedi hiç çıkma teklifi almadım kimse benimle ilgilenmedi ama seven biri olsaydı bile evlenemezden zaten kalp ameliyatları geçirdiğim için.
- +1 yıl
Tamam şimdi oldu. Söyle izah ediyim sana bir erkeğin gelmemesi olağan bişey kendinde kusur bulma. İlgilenmemesinin sebebi de sana gelen birine yüz vermiyondur fark etmiyosundur. Kelimelerine ondandır. Zaten seven biri de olsa evlenemem diyon oda kuvvet muhtemel cinsellikten dolayidir. Yani olsa dahi her şey gene cinsellik değil. Gidersiniz evlat edinirisiniz. Öyle biri çıkar ki karışna lan dersin bak böyle adamalrda var.
Soran+1 yılÇok saol evet tam anlamıyla anladın çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Ben şey sıradan biriyim çok hareketli atılgan herşeye atlayan biri değilim biraz ağırbaşlı olduğum için erkeklere sıkıcı geliyor olabilirim
belki sen cok güzel bir kizsin ama bunun farkinda degilsin, bak ben hep yanlizdim simdi sevgilim var ama o yokken herseyimle kendim tek basina ugrasiodum, kimseyii farketmiodum cünkü cok mesguldum hayatimda, belki sende böylesindir, yanlis insanlara sans verme, iyi bir insan karsina cikacaktir mutlaka
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ben kimseye şans vermedim ama kimse beni sevmedi zaten. Evet bende çok yalnızım ama gerçektende hiç kötü bir insan değilim yine de sevilmedim.
Soran+1 yılBide şey sorumda da dediğim gibi çıkarı olmayan birçok bayan benim çok güzel olduğumu söylüyor ama erkekler güzel olduğumu düşünmüyorlar maalesef ki 😰😰
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. yanlış düşünceler içindesin benim bi arkadaş vardı oda kalp ameliyatı geçirdi evlendi çocuu bile var şimdi tamam biyolojik olarak çocuğun olmayabilir lakin bi önemi yok artık kimse çocuk istemiyo zaten için rahat olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılMesela aynı üniversitede aynı sınıfta okuduğum bir erkek vardı hatta aynı servisle gidip geliyorduk okula. Kocaeli üniversitesinden İstanbul’a. Ben ona gerçek anlamda çook çok aşık oldum. Çünkü o kötü kalpli kibirli kızlara asılan biri değil aksine mütevazi efendi bir çocuktu bu yüzden çok aşıktım. Ama o bana karşı hiçbir şey hissetmiyordu emindim. Sadece aynı sınıfta olduğumuz için birbirimize dersle alakalı şeyler atıyorduk bide serviste yan yana oturduysak da notlarımız hakkında konuşuyorduk normal arkadaşça. Ben onun gülüşüne bile hayrandım ama onu sevdiğimi söyleyemezdim. Çünkü yapmacık kızlardan nefret eden basit kız olduğunu düşünen biriydi. Zaten onu sevdiğimi söylesem bile beni istemeyeceğine emindim. 1 yıl oldu okul biteli zaten numaralarımızı da sildik bir daha onu hiç görmeyeceğim ama ben 1 yıldır ağlıyorum çok aşıktım çünkü ama tertemiz olduğum halde hiçbir şekilde beni sevmedi
Soran+1 yılEvet tam da bu söz çok doğru 😰
- +1 yıl
her son yeni bir başlangıçtır başlamasını bilene. o yüzden kalk ve küllerinden yeniden doğmaya çalış. hayat devam ediyo geçmişe takılarak yaşarsak önümüzü göremeyiz. yaşadıklarından ders alıp devam etmek zorundasın. bu moruk ne saçmalıyo diyebilirsin ama ne yazıkki her ne kadar nasihat gibide gelse sana bu sözler gerçek böyledir.
Soran+1 yılHayır neden moruk diyeyim asla fikirleriniz benim için çok değerli 🙏🏻
Soran+1 yılAmin inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki sosyal bir insan da değilsin. Çevrende kimse yoksa senin varlığını bilen kişi az olmuş oluyor
010 Yorumla
Soran+1 yılAslında evet tam da böyle varlığımı farkında değiller ama kız arkadaşlarıma ve etrafımda evlenen kızlara bakıyorum çok farklılar çok saygısızlar erkekler benim gibi kızları ezik olarak görüyor ama saygısız şımarık kızlara çok değer veriyorlar
- +1 yıl
hayır sen ezik değilsin asla değilsin
- +1 yıl
Kızlar bunu çok yapıyor. Yapmayın, kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın, onlar öyle ben niye boyleyim diye sorgulama. Sen kendin ol yeter.
Soran+1 yıl@flavendirel çok haklısınız ben kendimi sürekli başka kızlarla kıyaslıyorum onlar çok değerli çok seviliyor ben hiç sevilmedim diye 😰
- +1 yıl
Ben seni herkesten çok ve farklı severim
- +1 yıl
Ne zaman kendini sevmeye başlıyorsun işte o zaman her şey değişiyor, özgüvenin geliyor, daha umursamaz oluyorsun diğer insanların söylemlerine karşı. Hem kendini sevmeyeni başkası niye sevsin ki? Sen bile sevmemişsin. Böyle düşün bir de
- +1 yıl
@MaviSever1108 la mk sen de dhhdhhdjdjd
Daha kızı görmedin nereden biliyorsun mk seveceğini djdjdkkddk - +1 yıl
belki tanıyorum 😒
Soran+1 yıl@flavendirel kendimizi sevdiğimiz zaman pozitif oluyoruz evet ama ömür boyu yalnız yaşamaya hep tek başına kalmaya çözüm yok biliyorum kendi kendine yetebilmelisin diyeceksiniz ama insan her an her saniye yalnız yaşayınca kendine gerekiyor eksik kalıyor değersiz kalıyor özgüven belli bir müddetten sonra işe yaramıyor.
- +1 yıl
Her an yalnız yaşa demiyorum zaten. Kendini sevince yalnızlık gidiyor sosyal oluyorsun zaten. Ve ayrıca yalnız olmaktan neden korkuyorsun ki
Kimseye zayıf yanını gösterme hiçbir arkadaşına bile gösterme. Seni sevmek isteyen kişi seni olduğu gibi sevecektir zaten her insan yalnız dünyaya geliyor ama insanların seçimlerine göre insanlar yalnız kalıyor. Eminim seninde nasibin seni bir kenarıda bekliyordur, eğer karşına cikmamissa henüz hayatını oluşturmanın zamanı değildir belki.
00 Yorumla
+1 yılBenimde sevgilim oldu konuştuklarım sizden küçüğüm fakat bu tarz şeyler olmasada oluyor bugün keşke hiç sevgilim olmasaydi diyorum demek ki bu kadar gerekli bir şey değilmiş çocuk istemeyen veya sizin gibi çocuğu olmayacak bir erkekte olabilir hayatınızda sizin gibi bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış bir erkek olabilir yani kızsıniz diye oluyor sanmayın bunlar☺️
00 YorumlaÜzülme be kıyamam illaki seni her halin ile sevecek biri çıkar çıkma teklifi olayları bitti artık ilişkiler cinsellik üzerine kuruluyor sen değil kimse doğru birini bulamıyor ❣️
00 YorumlaÖncelikle çok geçmiş olsun🥰
Şöyle ki sana denk gelmemiş halden alayan gerçekten seven bir erkek umarım en kısa zamanda gönlüne göre birisini bulursun ✨00 Yorumla
+1 yılAmeliyatlar geçirmen (ki çok geçmiş olsun) veyahut çocuk sahibi olmayacak olman evlenmene engel değil ki. Seni seven kabul eden o halinle edecek. Bununla ilgili sorun çıkarmak yerine aksine seni iyileştirecek. Hayatta herkes çocuk sahibi olamıyor sonuçta evlatlık alırsınız bir bebeği. Sonucta sadece dogurmakla anne olunmaz ya. Güzel düşün güzel olsun
00 Yorumla
+1 yılBirinin veya birilerinin seni sevmemesi umrunda bile olmasın bence çok kafaya takma bunu olucağı varsa zaten olur ama illa olucak diye kafanın etini yeme çocuğa gelince de bir evlat edinirsin ana evlat yürüyüp gidersiniz hayat bu bir plana bağlı kalmak için çok değişken sen sevdiğin şeylerle vaktini harca gerisini düşünme :)
00 YorumlaEn başta sen kendini sev. Erkeklere bu kadar anlam yükleme, onların sevgisine kalmadın, öyle düşün.
Ama 25 yaş çok geç değil, bir gün seven çıkar mutlaka.01 Yorumla- +1 yıl
@edameda06 sen yalnızlık nedir bir bilsen... o derin kuyu çok kötüdür
+1 yılAynada mizacına bir bak. Mizacın soğuk mu?(güzellik vs kastetmiyorum) erkekler genelde soğuk mizaçlı insanlara mesafeli olurlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler tüm erkeklerle görüşen kızlarla evlenmek istiyorlar sorun bu aslında
- +1 yıl
Onlarla evlenmek değil, evlenme vaadiyle kullanmak istiyorlar (bence karaktersizlik)
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Birçok kız zaten senin durumunda. Diğerlerine de devamlı çıkma teklifi filan gelmiyor merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke dediğin gibi olsaydı benim dışımda tüm kızlar hep değerliler
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGecen günde sormuştun bu soruyu aynisiydi yine aynısı allahtan hayırlısını işte umudunu yitirme geç olan hersey kıymetli ve guzeldir
06 Yorumla
Soran+1 yılBen evde kaldım diye üzülmedim ki. Hiç evlenemeyeceğim anne olamayacağım diye üzüldüm
- +1 yıl
Neden anne olamayacaksın ki fiziki problemin mi var
Soran+1 yılTabiki de kalp ameliyatları geçirdiğim için ameliyat izleri çok kötü duruyor estetik ameliyatı bile olsam yine de azalmaz
- +1 yıl
Him kalp ameliyatı olduğun içinde çocuk yapman yasak dime
Soran+1 yılEvet tam da bu sebeple
- +1 yıl
Geçmiş olsun valla cok üzüldüm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani durumundan da olabilir ama aslında bence sevgi engel tanımaz. Bence seni seven biride mutlaka çıkacaktır merak etme
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslında asıl sorun bu durumum. Sevgi engel tanımaz deseler bile yine de engel tanıyor bunu da farkındayım. Sadece kötü kalpli Kızlar sonsuza kadar sevilirken benim sevilmeye layık olamamam çok üzücü😰😰😰😰
- +1 yıl
Bence sevilmeye layıklık değil değilsin aksine layıksın. Ama artık insanlar herşeyimiz 4x4 lük istiyor. Bu hastalık evlendikten sonrada olabilirdi ne yani ayrılmalı mı insan böyle oldu diye. Ama dediğim gibi sen üzülme insanlık utansın
Soran+1 yılEvet dediğin gibi belki çok sağlıklı olduğum halde evlendiğimde ameliyatlar geçirebilirdim ve benden boşanabilirlerdi bu da var
- +1 yıl
O yüzden dedim ya sen kendini üzme arkadaşında olur seni sevende çıkar
+1 yılYanlış anlama ama aylarca bu soruyu sordun bence sorun sende. Psikolojin bozuk hiçbir erkek sırf kalp hastasısın zavallısın diye sevmemezlik yapmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece Farklı fikirlere ihtiyacım olduğu için soruyu soruyorum ama inan bana erkekler maalesef ki sevmiyorlar
+1 yılüzgün olacağın bir durum olmadığının kanaatinde yim. hayatında doğru sosyal ortamların oluşturmakla başlayabilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılSorun sadece arkadaş çevresi değil bazen gerçektende olmuyor ne kadar temiz olsan da olmuyor
- +1 yıl
karşındaki bazen bu temiz olma durumunu bozmak istemeyebilir. bazı ambiancelar gerekebilir. çevren de kendini yakın gösteren birileri çıkabilir. bunu ancak kendin teşhis edebilirsin. seni seviyorum demez ama, üşütme demesi gibi
- +1 yıl
Hatıraların da saklı kalmış. ne güzel..
bence..
acı tecrübeler bunlar.
1. si insanların senin üzerinde. olumlu ya da olumsuz düşüneceği hakkında kesin bir karar veremezsin.
kadınlar söylemez. sorar. benden hoşlanıyormusun giib.
bugüne kadar ben bu şekilde çok teklif aldım. kadınlardan.
Hayat olduğu gibi bunun üzerine kurulu olmadığınında bilincinde olmalısın.
üzgün olacağın bir durum kesinlikle olmamalı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılçocuk en son düşünülecek şey, hiç dert değil
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılEvlenebilme şansının neden hiç olmadıgını merak ettim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım açıklamada ameliyat geçirdiğim için hiç evlenemeyeceğim
- +1 yıl
Sağlık herseyden önce gelir
+1 yılÜzülme bizde kalbimizde büyütüruz çocuklarımızı , önemli olan karında büyütmek mi . Allah iyi insanlar çıkarsın karşına
00 Yorumla
+1 yıl🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦😇😇😇😇😇🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Fotoğrafını görme şansım var mı?
👋00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun. Çıkma teklifi sevgili işlerine girme seni üzerler. Evlilik konusunda karamsar olma çünkü temizsin. Herkes böyle kiz ister
00 Yorumla
+1 yılKanki öyle karamsarlığa kapılma ya niye seni hiç kimse sevmesin yanlış bir düşünce
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok saol ama erkekler benim gibi birini istemiyorlar birsürü sevgilisi olan şımarık kızlarla evleniyorlar hep
+1 yılUmarım seni seveni bulursun. Bana göre anne olmak hiç önemli değil. En kötü halde evlatlık alırsın
00 Yorumla
+1 yılAllah gönlünè göre versin olur elbet ya sabret 😊 sen bittim dersin o yettim der😊
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok saol ama çok üzülüyorum
- +1 yıl
Üzülme ya senide seven biri bulunur elbet hem evlenirsin belli mi olur
Soran+1 yılİmkansız ama çok teşekkür ederim saol
- +1 yıl
Arkadaş olmak istersen
- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri