Uzun ama lutfen cevap verin fikirinize ihtiyacim var?

Ben 2 yilldir turkiyeden birisiyle konusuyorum (kendim isvecde yasiyorum) Biz turkiyede tanistik bir dugunde gördu beni ve ondan sonra konusmaya baslamistik. Ve hersey cok guzeldi ona karsi duygularim vardi cok özel ve guzeldi, beni görmek icin herseyi yapti ve sadece 2 defa bulusabildik. 2 yilldir telefon uzerine konusuyoruz, ona karsi duygularim sanki sogumus ya da bana öyle geliyor onu görmedim icin, cunku onu seviyorum ve onsuz da yapamiyorum.

problem olan Şu an su, Biz daha önce ayrildicaktik böyle hissetim icin oda dedi turkiyeye gel bana karsi birsey hissetmiyorsan birsey demem saygi duyarim Bende Tamam demistim. Ve ondan sonra Iyi gitti ama devam biraz soguktu benim tarafimdan. Problem olan da Şu an ben emindim bu Sende turkiyeyw gidicegimizi ama babam dun dedi hayir gitmeyiz gecen Sende gidelim diye. Annem de bizi bildi icin dedi en son care babana sizi anlatmak ve konu daha da ciddilesti. Annem onlar benim böyle hissetigimi bilmiyor, Bende ne yapicagimi bilmiyorum korktum sey ya birsey hissetmiyorsam onu görunce? Ve konu Bukadar ciddiyken. Bir yandanda diyorum hissetmeseydim konusmazdim bugune kadar sadece bana öyle geliyor onu 2 senedir görmedim icin. Siz ne diyorsunuz lutfen fikir verin
Uzun ama lutfen cevap verin fikirinize ihtiyacim var?